BACHELORSTUDIES.GR

Συγκρίνετε 3 Προπτυχιακές Σπουδές σε Διοικητική Λογιστική

Προκειμένου να εισέλθουν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που είναι η σημερινή πραγματικότητα, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι συχνά απαιτείται. Μια Bachelor of Science (BSc) είναι ένα πρόγραμμα τριών έως πέντε ετών βαθμό που δίνει στους φοιτητές μια σταθερή βάση τόσο στη θεωρία και τις πρακτικές δεξιότητες που σχετίζονται με επιλεγμένο τομέα των σπουδών τους.

Τι είναι ένα BSc στη Διοικητική Λογιστική; Αυτός ο βαθμός έχει δημιουργηθεί για τους μαθητές που θέλουν να μάθουν τα ins και outs της την οικονομική πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου. Πολλά προγράμματα απαιτούν την ολοκλήρωση των βασικών μαθημάτων διαχείρισης των επιχειρήσεων, όπως η μικροοικονομία, μάρκετινγκ και λειτουργική διαχείριση. Στη συνέχεια, συχνά εστιάζουν στην παρακολούθηση μαθημάτων που σχετίζονται ειδικά με τη χρηματοδότηση και τη λογιστική, όπως η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, της χρηματοοικονομικής αναφοράς, corporate finance, λογοδοσίας και ελέγχου.

Η σε βάθος κατανόηση που έχει αποκτηθεί στον τομέα των οικονομικών και της λογιστικής μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τομείς, αυξάνοντας σημαντικά τις ευκαιρίες απασχόλησης των αποφοίτων.Η έμφαση στην ανάλυση και κριτική σκέψη μπορεί επίσης να τους εξυπηρετήσει καλά τόσο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Η διάρκεια του προγράμματος, το πανεπιστήμιο ή κολέγιο που επιλέγουν να σπουδάσουν σε και τη θέση του όλα παίζουν ρόλο στην τιμολόγηση του BSc. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εισαγωγών άμεσα για να μάθετε το ακριβές κόστος και τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης.

Με τη λήψη πτυχίου στη Διοίκηση Λογιστικής, οι απόφοιτοι είναι συχνά επιλέξιμες για μια σειρά από θέσεις στον τομέα των οικονομικών και της λογιστικής. Μερικά παραδείγματα πιθανών τίτλους εργασίας είναι λογιστής, οικονομικός αναλυτής και ελεγκτή. Υπάρχει μια σταθερή προβλεπόμενη αύξηση της απασχόλησης στον χρηματοπιστωτικό τομέα, έτσι προσόντα έχουν συχνά λίγο πρόβλημα βρίσκοντας την πρώτη τους δουλειά μετά την αποφοίτηση. Μισθός και τα οφέλη είναι αρκετά ανταγωνιστική σε αυτόν τον τομέα, καθώς και.

βαθμός αυτού του πανεπιστημίου είναι διαθέσιμο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, μερικοί ακόμα και να αφήσει τους μαθητές να ολοκληρώσει κάποια ή όλα τα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία για να σπουδάσουν, ενώ εργάζονται ή τη φροντίδα των άλλων ευθυνών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

3 Τα αποτελέσματα σε Διοικητική Λογιστική Filter

Πτυχίο λογιστική διαχείριση

Muscat University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ομάν Μοσχοστάφυλο

Λογιστική Διαχείριση επικεντρώνεται στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει οικονομικές πληροφορίες σε αποφάσεις που λαμβάνονται από ομάδες διαχείρισης, καθώς και στην παρακολούθηση και τον προγραμματισμό των στόχων μιας επιχείρησης οργάνωσης.

διοίκηση επιχειρήσεων

Lees-McRae College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Banner Elk

Θέλετε να ανταγωνίζονται στρατηγικά και με επιτυχία στο γρήγορο ρυθμό, παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον; Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μας θα σας προετοιμάσει για να γίνει ένα υπεύθυνο, παραγωγική και καινοτόμος ηγέτης της επιχείρησης.

Bachelor στη Λογιστική

Medaille College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Βουβάλι

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών της Medaille College είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για επιτυχή σταδιοδρομία στη δημόσια ή ιδιωτική λογιστική. Για το σκοπό αυτό, το Medaille College έχει συνδυάσει τετραετή προπτυχιακά διπλώματα 120 μονάδων πιστοληπτικής ικανότητας (BS στη Λογιστική) με μια συμπληρωματική τριετή ακολουθία 30 ωρών πιστωτικών μονάδων για μεταπτυχιακά μαθήματα (MS στη Λογιστική) για να καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τους μαθητές να καθίσουν για την εξέταση CPA.