BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε 4 Προπτυχιακές Σπουδές σε Διοικητική Λογιστική

Προκειμένου να εισέλθουν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που είναι η σημερινή πραγματικότητα, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι συχνά απαιτείται. Μια Bachelor of Science (BSc) είναι ένα πρόγραμμα τριών έως πέντε ετών βαθμό που δίνει στους φοιτητές μια σταθερή βάση τόσο στη θεωρία και τις πρακτικές δεξιότητες που σχετίζονται με επιλεγμένο τομέα των σπουδών τους.

Τι είναι ένα BSc στη Διοικητική Λογιστική; Αυτός ο βαθμός έχει δημιουργηθεί για τους μαθητές που θέλουν να μάθουν τα ins και outs της την οικονομική πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου. Πολλά προγράμματα απαιτούν την ολοκλήρωση των βασικών μαθημάτων διαχείρισης των επιχειρήσεων, όπως η μικροοικονομία, μάρκετινγκ και λειτουργική διαχείριση. Στη συνέχεια, συχνά εστιάζουν στην παρακολούθηση μαθημάτων που σχετίζονται ειδικά με τη χρηματοδότηση και τη λογιστική, όπως η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων, της χρηματοοικονομικής αναφοράς, corporate finance, λογοδοσίας και ελέγχου.

Η σε βάθος κατανόηση που έχει αποκτηθεί στον τομέα των οικονομικών και της λογιστικής μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τομείς, αυξάνοντας σημαντικά τις ευκαιρίες απασχόλησης των αποφοίτων.Η έμφαση στην ανάλυση και κριτική σκέψη μπορεί επίσης να τους εξυπηρετήσει καλά τόσο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Η διάρκεια του προγράμματος, το πανεπιστήμιο ή κολέγιο που επιλέγουν να σπουδάσουν σε και τη θέση του όλα παίζουν ρόλο στην τιμολόγηση του BSc. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εισαγωγών άμεσα για να μάθετε το ακριβές κόστος και τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης.

Με τη λήψη πτυχίου στη Διοίκηση Λογιστικής, οι απόφοιτοι είναι συχνά επιλέξιμες για μια σειρά από θέσεις στον τομέα των οικονομικών και της λογιστικής. Μερικά παραδείγματα πιθανών τίτλους εργασίας είναι λογιστής, οικονομικός αναλυτής και ελεγκτή. Υπάρχει μια σταθερή προβλεπόμενη αύξηση της απασχόλησης στον χρηματοπιστωτικό τομέα, έτσι προσόντα έχουν συχνά λίγο πρόβλημα βρίσκοντας την πρώτη τους δουλειά μετά την αποφοίτηση. Μισθός και τα οφέλη είναι αρκετά ανταγωνιστική σε αυτόν τον τομέα, καθώς και.

βαθμός αυτού του πανεπιστημίου είναι διαθέσιμο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, μερικοί ακόμα και να αφήσει τους μαθητές να ολοκληρώσει κάποια ή όλα τα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία για να σπουδάσουν, ενώ εργάζονται ή τη φροντίδα των άλλων ευθυνών. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Διοικητική Λογιστική Filter

Λογιστική BSc (Hons)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;4 έτη
English
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Τα μαθήματά μας στο Λογιστήριο έχουν μια φήμη πρώτης τάξης με διδασκαλία ενημερωμένη από την έρευνα αιχμής. ...

περαιτέρω

AUM American University of Malta
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
24 Αύγ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
01 Αύγ. 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

περαιτέρω

Bachelor στη Λογιστική

Medaille College
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
18 May 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
18 May 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών της Medaille College είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για επιτυχή σταδιοδρομία στη δημόσια ή ιδιωτική λογιστική. Για το σκοπό αυτό, το M ...

περαιτέρω

διοίκηση επιχειρήσεων

Lees-McRae College
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Θέλετε να ανταγωνίζονται στρατηγικά και με επιτυχία στο γρήγορο ρυθμό, παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον; Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μας θα σας προετοιμάσει για να ...

περαιτέρω