Filter
Πτυχίο Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων

Μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πολλοί φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα πρόγραμμα BSc. Ένα BSc είναι ένα Bachelor της επιστήμης, και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν να επικεντρωθεί στις πρακτικές και τεχνικές πτυχές των τομέων τους.

Τι είναι ένα BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων; Είναι ένας βαθμός που εστιάζει στη χρήση των δεδομένων, τα μαθηματικά και στατιστικά στοιχεία για την αποτελεσματική διαχείριση μιας επιχείρησης. Πιθανά θέματα της μελέτης περιλαμβάνουν τις αρχές διαχείρισης, λογιστικής, σχεσιακές βάσεις δεδομένων, τεχνικές γραφής, της εμπορίας και της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας. Μαθήματα Οικονομικών μπορεί να περιλαμβάνουν οικονομικά μαθηματικά, την ανάλυση επενδυτικών και επιχειρηματικών προσομοίωσης. Μερικά προγράμματα ενσωματώνουν υπολογιστική μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της κωδικοποίησης, συστήματα βάσεων δεδομένων και των επιχειρήσεων πληροφορικής.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ακολουθήσει μια BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η ικανότητα να χρησιμοποιούν προηγμένα μαθηματικά για να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα είναι πολύτιμη σε μια σειρά βιομηχανιών.Οι οικονομικές δεξιότητες συγκέντρωσε ισχύουν στην προσωπική όσο και οικονομικά των επιχειρήσεων. Ο βαθμός αποτελεί προϋπόθεση για πολλές ευκαιρίες απασχόλησης.

Πτυχίο μπορεί να διαρκέσει από τρία σε πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί, και το κόστος θα ποικίλει ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος και το ίδρυμα στο οποίο ο μαθητής επιλέγει να σπουδάσει. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ίδρυμα απευθείας για να προσδιοριστεί εάν το πρόγραμμα και το κόστος είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Ένας επαγγελματίας με αυτόν τον βαθμό έχει μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς. Η μεταποιητική βιομηχανία είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης των πράξεων των διαχειριστών, αλλά οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να βρουν εργασία στην κυβέρνηση, την εκπαίδευση, τις μεταφορές, την επιστήμη ή το στρατό. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας συνεπάγονται επιβλέπει μια συγκεκριμένη πτυχή των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων, ο έλεγχος της ποιότητας ή της αλυσίδας εφοδιασμού. Διευθυντές διαδικασιών μπορεί να είναι επίσης υπεύθυνος για την αγορά, την παραγωγή ή την εφοδιαστική.Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, ακόμα περισσότερες ευκαιρίες είναι διαθέσιμες.

Διαχειριστικές πράξεις είναι μια αναπτυσσόμενη τομέα με προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Διοίκηση Επιχειρήσεων

Oakland City University

Να δημιουργήσει ευκαιρίες και να διαδραματίσει πολύτιμο ρόλο σε κάθε οργανισμό με μια σε απευθείας σύνδεση πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Oakland City University ... [+]

Να δημιουργήσει ευκαιρίες και να διαδραματίσει πολύτιμο ρόλο σε κάθε οργανισμό με μια σε απευθείας σύνδεση πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Oakland City University. Σε μια εποχή κατά την επαγγελματική και προσωπική ηθική είναι πιο σημαντική από ποτέ, η εντολή πίστη με βάση το πρόγραμμα αυτό παρέχει επιτρέπει πτυχιούχους να εκτελέσει με ακλόνητη ήθος, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις επωφελούνται από τις υπηρεσίες τους λειτουργούν με τα υψηλότερα πρότυπα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Oakland City
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
120 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά