Filter
Πτυχίο Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε 2 Προπτυχιακές Σπουδές σε Διαχείριση Τεχνών

Μια Bachelor of Science (BSc) είναι ένας βαθμός που οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν, μετά την ολοκλήρωση πέντε παρα τρία χρόνια επιστημονικά προσανατολισμένου μαθημάτων σε ένα επιλεγμένο subdiscipline. Αυτό το πτυχίο μπορεί να τεθούν οι βάσεις για περαιτέρω εκπαίδευση, ή μπορεί να βοηθήσει τους αποφοίτους να ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Τι είναι το Πτυχίο Τεχνών Διαχείρισης; Αυτός ο βαθμός βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίβλεψη μουσεία, γκαλερί, ιδρύματα ή ομάδες που ειδικεύονται σε παραστατικές τέχνες. Οι υποψήφιοι του προγράμματος μάθουν για θέματα που αποτελούν το επίκεντρο κάθε πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας και της διαχείρισης. Ωστόσο, η παρακολούθηση μαθημάτων προετοιμάζει ειδικά τους μαθητές να εποπτεύουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα που παράγουν ή να εμφανίσετε δημιουργικές εργασίες. Ορισμένα προγράμματα δίνουν έμφαση επίσης τις δεξιότητες επικοινωνίας για να προετοιμάσει τους μαθητές για τους ρόλους, σε μη κερδοσκοπικές ή δημόσιους φορείς, στις οποίες μπορεί να είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και Κοινωνικής Προσφοράς.

Εξασφάλιση αυτό το βαθμό μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν κερδίζουν τη δύναμή τους και να αποδείξουν ότι έχουν τα προσόντα για μια σειρά επιβράβευση της σταδιοδρομίας. Επιτυχής απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες σε τίποτα από την παραγωγή της τέχνης στη διατήρηση, και μπορούν να εργάζονται με διαφορετικές εργοδότες, από ιδιωτικές επιχειρήσεις σε φορείς του δημοσίου.

Δεν υπάρχει ένα σταθερό κόστος για την απόκτηση πτυχίου στη Διοίκηση Τεχνών. Συχνά, η διάρκεια του προγράμματος, γεωγραφική περιοχή και το ίδιο θεσμικό όργανο καθορίζει τις τελικές δαπάνες. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από την επαφή με τα ιδρύματα που επιθυμούν να παρευρεθούν για να συζητήσουν πιθανές δαπάνες.

Οι απόφοιτοι που έχουν κερδίσει αυτόν τον βαθμό μπορεί να πάει για να συνεργαστεί με γκαλερί, θέατρα, μουσεία και άλλες οντότητες που παρουσιάζουν την τέχνη. Μέσα σε αυτές τις οργανώσεις, οι απόφοιτοι μπορούν να δράσουν ως γενικοί διευθυντές, ή μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για συγκεκριμένα καθήκοντα, όπως η παραγωγή, οι δημόσιες σχέσεις ή την εμπορία.Οι άνθρωποι που κατέχουν αυτό το βαθμό μπορούν επίσης να απασχοληθούν με τους διοργανωτές των εκδηλώσεων ή μη κερδοσκοπικούς φορείς που παράγουν, υποστήριξη ή έκθεση τέχνης.

Ορισμένα ιδρύματα έχουν αρχίσει να προσφέρουν ένα πτυχίο στη Διοίκηση Τεχνών σε απευθείας σύνδεση, η οποία μπορεί να είναι μια πιο ευέλικτη και προσιτή επιλογή για τους φοιτητές. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για αυτά τα online προγράμματα, είναι εύκολο να ξεκινήσει. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Τεχνών

International Business School – Budapest

Το BA (Hons) στη Διοίκηση Τεχνών του προγράμματος είναι τετραετής πλήρους πορεία του modular μελέτες. Χρόνια 1, 2 & 4 είναι με βάση το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, 3 ... [+]

Πτυχίο Τεχνών Διαχείρισης του Προγράμματος

&nbsp

Το BA (Hons) στη Διοίκηση Τεχνών του προγράμματος είναι τετραετής πλήρους πορεία του modular μελέτες. Χρόνια 1, 2 & 4 είναι με βάση το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, 3 Έτος είναι η εμπειρία της απασχόλησης (Τοποθέτηση). Το πρόγραμμα έχει παραδοθεί στην αγγλική γλώσσα και έχει δεσμευτεί για την έννοια "όπου η δημιουργικότητα συναντά Εμπορίου" με ενσωματωμένο μεγάλο αντίκτυπο επιχειρηματικές πρακτικές εντάσσονται σε ένα hands-on πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην διαχείριση τόσο τους ανθρώπους και τις εταιρείες που απαρτίζουν τις τέχνες και τα γεγονότα οργανωτικές κοινότητες. Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου σε συνδυασμό συνεργασία με το Oxford Brookes University, Μεγάλη Βρετανία, προσφέρει στους φοιτητές την πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης τεχνών στην Κεντρική Ευρώπη.... [-]

Ουγγαρία Βουδαπέστη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University Bocconi

Το πρόγραμμα σας δίνει μια ισχυρή προετοιμασία στον τομέα των Οικονομικών και των επιχειρήσεων, μαζί με μια ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρωπιστικές σπουδές, ενισχύοντας τις κ ... [+]

Το πρόγραμμα σας δίνει μια ισχυρή προετοιμασία στον τομέα των Οικονομικών και των επιχειρήσεων, μαζί με μια ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρωπιστικές σπουδές , ενισχύοντας τις κρίσιμες δεξιότητες αξιολόγησης σας. Η ποικιλία των θεμάτων που καλύπτονται είναι αυτό που την ξεχωρίζει από τα άλλα προγράμματα Bocconi BSc.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και ιδρυμάτων σε διαφορετικούς κλάδους, αλλά η προσέγγιση και οι μέθοδοι διδασκαλίας του προγράμματος την καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλη για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τις καλλιτεχνικές βιομηχανίες (μουσεία, θέατρα και δημοπρασίες), πολιτιστικούς τομείς , τηλεόραση) και δημιουργικές περιοχές (μόδα, σχεδιασμός, επικοινωνία και αστική ανάπτυξη).... [-]

Ιταλία Μιλάνο Ηνωμένες Πολιτείες Λος Άντζελες
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά