Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Διαχείριση Κινδύνων

Ένα πτυχίο Bachelor of Science είναι μια μεγάλη θεμελιακή βαθμό που παρέχει στους φοιτητές με προχωρημένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτός ο βαθμός είναι αρκετός για να επιτρέπου… περαιτέρω

Ένα πτυχίο Bachelor of Science είναι μια μεγάλη θεμελιακή βαθμό που παρέχει στους φοιτητές με προχωρημένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτός ο βαθμός είναι αρκετός για να επιτρέπουν στους μαθητές να αρχίσει μια κερδοφόρα καριέρα. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, οι μαθητές μπορούν να αυξήσετε τα κέρδη τους, επιδιώκοντας ένα προηγμένο πτυχίο μετά την αποφοίτηση από το πτυχίο.

Τι είναι ένα BSc in Διαχείρισης Κινδύνων; Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα από τα πολλά οικονομικά πτυχία που προσφέρονται σε πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές που εγγράφονται σε αυτά τα προγράμματα να μάθουν πώς να κάνουν έξυπνες αποφάσεις χρηματοδότησης βασίζονται σε στοιχεία της βιομηχανίας. Μπορεί να χρειαστεί να λάβει μαθήματα επικεντρώνονται στην απόκτηση δεξιοτήτων και τεχνικών σε κίνδυνο τη μέτρηση, τη διαχείριση και τον μετριασμό της μάθησης. Μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τη λογιστική, το δίκαιο των επιχειρήσεων, την οικονομία, την οικονομική διαχείριση, μαθηματική ανάλυση για τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση του κινδύνου.

Οι μαθητές που κερδίζουν αυτό το βαθμό είναι ιδιαίτερα επιθυμητό στην βιομηχανία για τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους.Συχνά αποκτήσουν ισχυρές δεξιότητες στην αναλυτική σκέψη, την οικοδόμηση της ομάδας, ποσοτική ανάλυση και την επίλυση προβλημάτων.

Το κόστος που συνδέεται με ένα Bachelor of Science in Διαχείρισης Κινδύνων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ίδρυμα που χορηγεί το πτυχίο. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι στον κόσμο, όπου βρίσκεται η διαίσθηση και αν οι μαθητές είναι σε θέση να ολοκληρώσει το online πρόγραμμα.

Υπάρχουν πολλά πολύτιμα σταδιοδρομία σε όσους ολοκληρώνουν αυτό το βαθμό. Οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν αναλογιστές, μεσίτες ή πράκτορες, οι διαχειριστές του εταιρικού κινδύνου, συναλλάγματος έμποροι, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας και οι ανακριτές ασφαλιστική απάτη. Για να αυξήσουν τις γνώσεις τους και τις δυνατότητες κέρδους ή την εμπορευσιμότητα, φιλόδοξους μαθητές μπορούν επίσης να κερδίσουν πιο προηγμένες βαθμούς, όπως μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στον τομέα αυτό.

Περισσότερα προγράμματα από ποτέ προσφέρονται ως εντελώς on-line προγράμματα. Αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο, αλλά που θέλουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολύτιμες δεξιότητες.Εφαρμόζοντας σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα είναι μια απλή διαδικασία. Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής, μπορείτε να ψάξετε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
The London Institute of Banking & Finance
London, United Kingdom

Σχεδιασμένο για όσους θέλουν μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική και τους συναφείς ρόλους, παρέχοντας την ευκαιρία να μάθουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που δίνει μοναδ ... περαιτέρω

Σχεδιασμένο για όσους θέλουν μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική και τους συναφείς ρόλους, παρέχοντας την ευκαιρία να μάθουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που δίνει μοναδική έκθεση και εμβάθυνση στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Διαβάστε Λιγότερα
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
01 Sep 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)