Πτυχία Επιστημών σε Διατροφικές Επιστήμες

Συγκρίνετε 22 Προπτυχιακές Σπουδές σε Διατροφικές Επιστήμες

Διατροφικές Επιστήμες

Ένα πτυχίο Bachelor of Science, που ονομάζεται επίσης BSc, μπορεί να επιτρέψει στους σπουδαστές να βελτιώσουν τις δυνατότητες σταδιοδρομίας και αποδοχών, παρέχοντάς τους εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Οι βαθμοί BSc διατίθενται σε ποικίλες συγκεντρώσεις και συχνά χρειάζονται λίγα χρόνια για να ολοκληρωθούν.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη χημεία, την επιστήμη, τη γεωργία και τη νομοθεσία για την ασφάλεια μπορεί να ενδιαφέρονται για την επιστήμη των τροφίμων. Τι είναι το Πτυχίο Επιστημών Τροφίμων; Αυτός ο βαθμός διερευνά τις πολυπλοκότητες της παραγωγής και της έρευνας τροφίμων. Ένας επιστήμονας τροφίμων μπορεί να υποχρεωθεί να αναλύσει και να καθορίσει πρότυπα ασφαλείας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την ευημερία. Μπορεί επίσης να εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων διαδικασιών συστημάτων τροφίμων ή να αναλύσει τις θρεπτικές ιδιότητες σε ένα συγκεκριμένο τρόφιμο.

Αφού μελετήσουν τις επιστήμες των τροφίμων, οι μαθητές θα δουν πιθανώς μια βελτίωση στην κριτική σκέψη, τη συνεργασία και τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους. Επιπλέον, οι γνώσεις τους για περίπλοκες έννοιες χημείας και επιστήμης μπορούν να επιτρέψουν την ανοδική κινητικότητα σταδιοδρομίας και τις αυξημένες προοπτικές μισθοδοσίας.

Η απόκτηση πτυχίου στις επιστήμες των τροφίμων συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια, ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων που γίνονται κάθε εξάμηνο. Καθώς το κόστος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το σχολείο, είναι σημαντικό να ερευνηθεί προσεκτικά το πρόγραμμα για να καθοριστεί ακριβές κόστος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα πτυχίο επιστήμης τροφίμων για να δημιουργήσετε μια ανταμείβοντας σταδιοδρομία. Με την απόκτηση του πτυχίου, οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να διερευνήσουν πολλές υποσχόμενες επιλογές απασχόλησης σε τομείς όπως η συμμόρφωση, η παραγωγή και παραγωγή τροφίμων, η έρευνα, η ανάπτυξη και η διατροφική θεραπεία. Επιπλέον, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία στον τομέα της γεωργίας ή της κυβέρνησης. Οι τίτλοι εργασίας για αυτούς τους επαγγελματίες μπορεί να περιλαμβάνουν τεχνικό εργαστηρίου, ειδικό για την ασφάλεια τροφίμων, διαχειριστή διασφάλισης ποιότητας ή υπεύθυνο ανάπτυξης προϊόντων.

Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, είναι δυνατόν να κερδίσετε πτυχίο επιστημών τροφίμων στην τάξη ή στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of Science στην επιστήμη των τροφίμων και την τεχνολογία

Sharda University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα July 2019 Ινδία Greater Noida

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να έχουν σε βάθος γνώση και κατανόηση του θέματος με ευελιξία και επιλογές ... [+]

Bachelor of Science στη Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να έχουν σε βάθος γνώση και κατανόηση του θέματος με ευελιξία και επιλογές.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Πρεσβύτερος δευτεροβάθμια (10 + 2), με το 55% των οποίων ο Phy, Chem, Μαθηματικά, Bio-βιοτεχνολογία ή ανάλογα με την περίπτωση Proficiency στα αγγλικά επικοινωνίας.

Διαδικασία εισδοχής

Μέσω της εφαρμογής στη συνέχεια ακολουθείται από γραπτή εξέταση και προσωπική αλληλεπίδραση.... [-]


Bachelor of Applied Science στα τρόφιμα και διοίκηση επιχειρήσεων

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια August 2019 Ιρλανδία Sligo

Η B.Appl.Sc στα Τρόφιμα & Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει αυτή την ανάγκη, παρέχοντας τη βιομηχανία με multi-ειδικευμένους αποφοίτους που μπορούν να τους βοηθήσουν στην επιτυχή ανταγωνισμό σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική και παγκόσμια αγορά. [+]

Πρόσφατες προσοχή στα δικαιώματα των καταναλωτών, ευθύνη για τα προϊόντα, τα πρότυπα των τροφίμων και ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για την υγεία και τη διατροφή έχουν ως αποτέλεσμα την εμπορική ζήτηση για αποφοίτους οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τους τομείς των τροφίμων Σπουδών, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ασφάλεια των τροφίμων, ποιότητα των τροφίμων, Επιχειρήσεις & Διοίκηση, Τροφίμων μεθόδους παραγωγής και τη διατροφή. Ο B.Appl.Sc στα Τρόφιμα & Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει αυτή την ανάγκη, παρέχοντας τη βιομηχανία με multi-ειδικευμένους αποφοίτους που μπορούν να τους βοηθήσουν στην επιτυχή ανταγωνισμό σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική και παγκόσμια αγορά. Η B.Appl.Scis ένα πλήρες ωράριο πρόγραμμα πτυχίο το οποίο συνδυάζει τα τρόφιμα και τις μαγειρικές του ικανότητες, τεχνολογία τροφίμων, την ανάπτυξη προϊόντων και τροφίμων sciencewith Διοίκηση Επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, ενώ προσφέρει στους φοιτητές μια τοποθέτηση στο τρίτο έτος για να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους στο χώρο εργασίας.... [-]


Πτυχίο στην ποιότητα των τροφίμων και την ασφάλεια

China Pharmaceutical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Κίνα Nanjing Shanghai +1 περισσότερα

Στόχος: Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τη μελέτη των θεωριών και πειραματικές δεξιότητες σε τομείς όπως η χημεία, φαρμακευτική, τροφίμων επιστήμη και την τεχνολογία, την ασφάλεια των τροφίμων και την υγιεινή, την ποιότητα των τροφίμων [+]

Πτυχίο Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων

Στόχος: Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τη μελέτη των θεωριών και πειραματικές δεξιότητες σε τομείς όπως η χημεία, φαρμακευτική, τροφίμων επιστήμη και την τεχνολογία, την ασφάλεια των τροφίμων και την υγιεινή, την ποιότητα των τροφίμων και τον έλεγχο της διαχείρισης της ποιότητας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για την έρευνα και την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία σε πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και τη βιομηχανία τροφίμων, στους τομείς της αξιολόγησης της ασφάλειας των τροφίμων, την υγιεινή τον έλεγχο, τη διαχείριση της ποιότητας, πιστοποίηση της ποιότητας, την κυκλοφορία, την κατασκευή, την εισαγωγή και την εξαγωγή, την εποπτεία και καθώς και τα τρόφιμα και τη χορήγηση του φαρμάκου. ... [-]


Bachelor of Science στον τομέα της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων

Mahidol University International College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια June 2019 Ταϊλάνδη Bangkok

Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας ποικιλίας των επιστημονικών κλάδων για την παραγωγή τροφίμων, η οποία είναι η μαζική παραγωγή προϊόντων τροφίμων από πρώτες ζώων και φυτικών υλικών [+]

Bachelor of Science στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας ποικιλίας των επιστημονικών κλάδων για την παραγωγή τροφίμων, η οποία είναι η μαζική παραγωγή προϊόντων τροφίμων από πρώτες ύλες των ζώων και των φυτών, χρησιμοποιώντας τις αρχές της τεχνολογίας τροφίμων. Είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ταϊλάνδη και συνεπάγεται την επιλογή, διατήρηση, επεξεργασία, συσκευασία, διανομή και χρήση ασφαλών, θρεπτικών και υγιεινών τροφίμων. Επιστήμη Τροφίμων και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να μάθουν τη χημεία, μικροβιολογία, τη δομή, τη μηχανική, την ασφάλεια και τη διατροφή των τροφίμων, όπως είναι η επεξεργασία, συσκευασία, διανομή, αποθήκευση και χρήση και να λαμβάνετε αυστηρή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στις βασικές επιστήμες που σχετίζονται με την τεχνολογία των τροφίμων.... [-]


Επιστήμη Τροφίμων

Cardiff Metropolitan University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Cardiff

Το μάθημά μας στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Τροφίμων είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και έχει ως στόχο να σας παρέχει μια ευρεία κατανόηση των σύγχρονων βιομηχανιών τροφίμων. [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Επαγγελματικά διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, το πτυχίο επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων στο Cardiff Met στοχεύει να σας παρέχει μια ευρεία αντίληψη των σύγχρονων βιομηχανιών τροφίμων.

Το μάθημα συνδυάζει θεωρητικές μελέτες και πρακτικές εργασίες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στο σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον τροφίμων. Η αρθρωτή δομή του μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να αναπτύξετε τη δική σας καριέρα σύμφωνα με τις επιλεγμένες ενότητες.... [-]


BSc (Hons) στην επιστήμη των τροφίμων (Νέα Ανάπτυξη Προϊόντων)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το μάθημα πτυχίο λαμβάνει μια επιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων, με έμφαση στην καινοτομία νέων προϊόντων και την ανάπτυξη. Προσφέρεται σε πλήρες ωράριο. [+]

Είστε αυτό που τρώτε

Γοητεύεστε από τα τρόφιμα από επιστημονική άποψη; Αυτό το μάθημα θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς, με την επιστημονική μελέτη τροφίμων που ενσωματώνει τις βασικές επιστήμες (βιολογία, χημεία και μαθηματικά) και τις εξετάζει στο πλαίσιο της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων. Και με τη βιομηχανία τροφίμων που απασχολεί πάνω από 650.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη πορεία προς μια καριέρα.... [-]


Πτυχίο (Hons) στην επιστήμη των τροφίμων (ασφάλεια τροφίμων)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το μάθημα πτυχίο λαμβάνει μια επιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων, με έμφαση στην ασφάλεια των τροφίμων, την ασφαλή προετοιμασία των τροφίμων, και εφαρμογές πραγματικού κόσμου. Προσφέρεται σε πλήρες ωράριο. [+]

Πρώτα η ασφάλεια

Αν ενδιαφέρεστε να μελετήσετε την επιστήμη των τροφίμων με έμφαση στην ασφάλεια των τροφίμων, την ασφαλή προετοιμασία τροφίμων και τις πραγματικές εφαρμογές, αυτό το μάθημα είναι για σας. Με βάση το αναγνωρισμένο δομοστοιχειωτό υλικό του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (IFST), θα διερευνήσετε θεμελιώδεις και προηγμένες έννοιες σε τρόφιμα, υγιεινή τροφίμων και ασφάλεια από το αγρόκτημα στο πιρούνι.... [-]


BSc (Hons) στην επιστήμη των τροφίμων

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το μάθημα πτυχίο παίρνει μια επιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη των τροφίμων, την ενσωμάτωση της βιολογίας, της χημείας και των μαθηματικών, και την εξέταση της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων. Προσφέρεται σε πλήρη βάση και σε σάντουιτς. [+]

Είστε αυτό που τρώτε

Γοητεύεστε από τα τρόφιμα από επιστημονική άποψη; Αυτό το μάθημα θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς, με την επιστημονική μελέτη τροφίμων που ενσωματώνει τις βασικές επιστήμες (βιολογία, χημεία και μαθηματικά) και τις εξετάζει στο πλαίσιο της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων. Και με τη βιομηχανία τροφίμων που απασχολεί πάνω από 650.000 στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη πορεία προς μια καριέρα.... [-]


Συμπληρώστε το πτυχίο στη διαχείριση τεχνολογίας αρτοποιίας

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές που έχουν ήδη αποφοιτήσει με τη διαχείριση τεχνολογίας ψησίματος FdSc ή με επαρκή βιομηχανική εμπειρία για να συμπληρώσουν το πλήρες βραβείο με ένα χρόνο σπουδών. [+]

Έχετε το κέικ σας και το φάτε

Το ψήσιμο είναι μια εξαιρετικά τεχνική δεξιότητα και ένας τίτλος στον τομέα αυτό θα σας κάνει πραγματικά ελκυστικό για τους εργοδότες. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός διευθυντής, διδάσκοντάς σας τις εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές του επαγγέλματος ψησίματος.

Γιατί Ψήνοντας Επιστήμη και Τεχνολογία στο LSBU;Η εκπληκτική κληρονομιά μας: Το LSBU είναι ο χώρος της παλαιότερης αρτοποιίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.Αυτή η πορεία σχετική με τη βιομηχανία αναγνωρίζεται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία αρτοποιίας και έχει επαγγελματικούς δεσμούς με αρκετούς οργανισμούς.Είμαστε Νο.1 το σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την ποιότητα της έρευνας στην Επιστήμη των Τροφίμων (Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός, 2018).Αυτό το μάθημα υποστηρίζεται από την Λατρευτική Εταιρεία Αρτοποιών.Θα έχετε πολλές ευκαιρίες δικτύωσης, θα παρακολουθήσετε εκδηλώσεις του κλάδου και διαλέξεις επισκεπτών και συνομιλίες από επαγγελματίες που φιλοξενούνται από εμάς.Οι εξαιρετικές μας μονάδες αρτοποιίας περιλαμβάνουν εργαστήρια - η διδακτική έρευνα θα ενημερώσει την εμπειρία εκμάθησης σε όλη την έκταση.Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίαςΤρόπος Ενότητες... [-]

Συμπλήρωση σε BSc (Hons) στην αρτοποιία Επιστήμη και Τεχνολογία (Διατροφή)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος August 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Συμπληρώστε το μάθημα για πτυχίο για όσους έχουν φόντο το ψήσιμο της επιστήμης και τη διατροφή που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά. Ένα έτος, με πλήρη απασχόληση. [+]

Έχετε το κέικ σας και το φάτε

Το ψήσιμο είναι μια εξαιρετικά τεχνική δεξιότητα και ένα προσόν σε αυτόν τον τομέα θα σας κάνει μια ελκυστική προοπτική για τους εργοδότες. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνει ένας εξαιρετικά επιτυχημένος τεχνολόγος ψησίματος: θα αναπτύξετε εξειδικευμένες διοικητικές δεξιότητες, οι οποίες συνδέονται με τις εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές του επαγγέλματος ψησίματος.... [-]


BSc (Hons) στην αρτοποιία επιστήμη και τεχνολογία (διατροφή)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Διατριβή βαθμού για όσους ενδιαφέρονται να ψήνουν επιστήμη και στη διατροφή ευρύτερα. Τρία χρόνια, με πλήρη απασχόληση. [+]

Έχετε το κέικ σας και το φάτε

Το ψήσιμο είναι μια εξαιρετικά τεχνική δεξιότητα και ένας τίτλος στον τομέα αυτό θα σας κάνει πραγματικά ελκυστικό για τους εργοδότες. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνει ένας εξαιρετικά επιτυχημένος τεχνολόγος ψησίματος: θα αναπτύξετε εξειδικευμένες διοικητικές δεξιότητες, οι οποίες συνδέονται με τις εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές του επαγγέλματος ψησίματος.... [-]


BSc (Hons) στην αρτοποιία Επιστήμη και Τεχνολογία (Νέα Ανάπτυξη Προϊόντων)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Πτυχιακή εκπαίδευση για όσους ενδιαφέρονται να ψήσουν την επιστήμη και να αναπτύξουν νέα προϊόντα για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Τρία χρόνια, με πλήρη απασχόληση. [+]

Έχετε το κέικ σας και το φάτε

Το ψήσιμο είναι μια εξαιρετικά τεχνική δεξιότητα και ένα προσόν σε αυτόν τον τομέα θα σας κάνει μια ελκυστική προοπτική για τους εργοδότες. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνετε ένας επιτυχημένος τεχνολόγος ψησίματος: θα αποκτήσετε εξειδικευμένες διαχειριστικές δεξιότητες, οι οποίες συνδέονται με τις εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές του επαγγέλματος ψησίματος.... [-]


Συμπληρώστε το πτυχίο Baking Science and Technology (Νέα Ανάπτυξη Προϊόντος)

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Μαθήματα πτυχίου για πτυχιούχους με θέμα την αρτοποιία και ενδιαφέρον για την ανάπτυξη νέων προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Ένα έτος, με πλήρη απασχόληση. [+]

Έχετε το κέικ σας και το φάτε

Το ψήσιμο είναι μια εξαιρετικά τεχνική δεξιότητα και ένας τίτλος στον τομέα αυτό θα σας κάνει πραγματικά ελκυστικό για τους εργοδότες. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνετε ένας επιτυχημένος τεχνολόγος ψησίματος: θα αποκτήσετε εξειδικευμένες διαχειριστικές δεξιότητες, οι οποίες συνδέονται με τις εμπορικές και τεχνολογικές πτυχές του επαγγέλματος ψησίματος.... [-]


Συμπληρώστε το πτυχίο BSc (Hons) στο ψήσιμο της επιστήμης και της τεχνολογίας

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Συμπληρώστε το πτυχίο σε επίπεδο σπουδών για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστημονική ψηφοφορία και ενδιαφέρον για την επέκταση των δεξιοτήτων και της επιστημονικής κατανόησης. Ένα έτος, με πλήρη απασχόληση. [+]

Κερδίστε κάποια ζύμη

Είστε γοητευμένος από την επιστήμη του ψησίματος; Αυτό το εξειδικευμένο πτυχίο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς - εστιάζεται στις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται από την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία αρτοποιίας. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο μάθημα για όσους έχουν ακαδημαϊκό και πρακτικό υπόβαθρο στο ψήσιμο της επιστήμης που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους... [-]


BSc (Hons) στην αρτοποιία Επιστήμη και Τεχνολογία

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Πτυχιακή εκπαίδευση για όσους ενδιαφέρονται να ψήσουν την επιστήμη και τις επιστημονικές πτυχές που επηρεάζουν τον τομέα ψησίματος. Τρία χρόνια, με πλήρη απασχόληση. [+]

Είστε γοητευμένος από την επιστήμη του ψησίματος; Αυτό το εξειδικευμένο πτυχίο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για εσάς - εστιάζει στις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτεί η ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία αρτοποιίας και θα μπορούσε να σας κάνει πολύ ελκυστικό για τους εργοδότες όταν αποφοιτήσετε.

Γιατί Ψήνοντας Επιστήμη και Τεχνολογία στο LSBU;Η εκπληκτική κληρονομιά μας: Το LSBU είναι ο χώρος της παλαιότερης αρτοποιίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.Αυτή η πορεία σχετική με τη βιομηχανία αναγνωρίζεται ευρέως σε ολόκληρη τη βιομηχανία αρτοποιίας και έχει επαγγελματικούς δεσμούς με αρκετούς οργανισμούς.Είμαστε Νο.1 το σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την ποιότητα της έρευνας στην Επιστήμη των Τροφίμων (Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός, 2018).Αυτό το μάθημα υποστηρίζεται από την Λατρευτική Εταιρεία Αρτοποιών.Θα έχετε πολλές ευκαιρίες δικτύωσης, θα παρακολουθήσετε εκδηλώσεις του κλάδου και διαλέξεις επισκεπτών και συνομιλίες από επαγγελματίες που φιλοξενούνται από εμάς.Οι εξαιρετικές μας μονάδες αρτοποιίας περιλαμβάνουν εργαστήρια - η διδακτική έρευνα θα ενημερώσει την εμπειρία εκμάθησης σε όλη την έκταση.Ενότητες... [-]