Filter
Πτυχίο Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Γλωσσολογία/Γλώσσες

Η γλώσσα είναι ένα κοινό νήμα που ενώνει τους λαούς από όλα τα πολιτισμικά υπόβαθρα. Να είσαι σε θέση να ερμηνεύσει και να μιλήσει σε άλλη γλώσσα σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να σκέφτονται και να αισθάνονται σε ένα εντελώς νέο φως. Όχι μόνο κάνει ένα Bachelor of Science στην Γλώσσες συνεπάγεται την έντονη μελέτη μιας άλλης γλώσσας, αλλά αμφισβητεί το μαθητή να εντοπίσει με μια νέα κουλτούρα.

Τι είναι ένα Πτυχίο Γλωσσών; Κερδίζουν ένα Bachelor of Science σε γλώσσες είναι ένα από τα πρώτα βήματα στην προετοιμασία ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον σε μια σειρά από κλάδους. Είτε θέλετε να είναι ένας γιατρός, κυβερνητικός πράκτορας ή διεθνής επιχειρηματίας, είναι απολύτως απαραίτητο να έχουν θητεύσει σε γλώσσες.

Οι φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να αυξήσουν την απασχολησιμότητά τους, μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να κερδίζουν το πτυχίο τους. Ένα BSc στο πρόγραμμα Γλώσσα επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν μια ξένη γλώσσα και να βυθίζονται σε μια άλλη κουλτούρα.Οι απόφοιτοι του προγράμματος γλώσσες μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε μια ποικιλία από διαφορετικά πεδία σταδιοδρομίας και συχνά αντισταθμίζεται με υψηλότερο ρυθμό λόγω των πολύγλωσσων ικανότητές τους.

Το κόστος ενός Bachelor of Science στην Γλώσσες ποικίλλει δραματικά ανάλογα με το ποιο σχολείο ο μαθητής επιλέγει να παρακολουθήσει. Έξοδα Δίδακτρα θα αλλάξει επίσης από χώρα σε χώρα. Πολλά σχολεία προσφέρουν εξαιρετικές προγράμματα οικονομικής βοήθειας που θα βοηθήσει τους μαθητές να καλύψει το κόστος των εξόδων.

Μια Bachelor of Science στην Γλώσσες μπορεί να ανοίξει τις πόρτες σε μια σειρά πιθανών ευκαιριών απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των μεταφραστών, των καθηγητών ξένων γλωσσών και διερμηνέων. Εκείνοι που επιλέγουν να συνδυάσουν τη μελέτη της γλώσσας με ένα άλλο σημαντικό τομέα, όπως η ιατρική επιστήμη και τις διεθνείς επιχειρήσεις, μπορούν να συνεχίσουν να γίνουν ηγέτες στον κλάδο τους.Σύνθετη σταδιοδρομία στις ξένες υπηρεσίες, τράπεζες, κυβερνητικούς φορείς, ο τουρισμός και η επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών είναι επίσης μια δυνατότητα για τους φοιτητές που κατέχουν πτυχίο ή πτυχίο προηγμένη μάστερ ή διδακτορικό στη γλώσσα.

Εφαρμόζοντας σε ένα online πρόγραμμα που προσφέρει ένα Πτυχίο γλώσσες είναι πιο εύκολο από ό, τι θα πίστευε κανείς. Υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο της επιλογής τους από την άνεση του σπιτιού. Αντί να περιορίζεται σε τοπικά σχολεία, ηλεκτρονική μάθηση δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε σχολεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Τώρα είναι η ώρα για να πάρει αυτά τα κρίσιμα βήματα προς την καλυτέρευση μέλλον σας. Εξερευνήστε την εκτεταμένη online βάση δεδομένων μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις επιλογές που σας περιμένουν. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Γλωσσολογία/Γλώσσες

Klaipeda University

Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται όχι μόνο στα κοινά γλωσσικά μαθήματα στα αγγλικά, αλλά και στην πρακτική εφαρμογή αγγλικών και άλλων γλωσσών (σουηδικών, ισπανικών, γερμανι ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑΤοποθεσία: Λιθουανία, ΚλαϊπένταΤύπος: Bachelor, πλήρους απασχόλησηςΟνομαστική διάρκεια: 4 έτη (240 ECTS)Γλώσσα μελέτης: ΑγγλικάΒραβεία: Πτυχίο (Bachelor of Humanities Sciences)Δίδακτρα: € 1906Τέλος αίτησης: Τα τέλη αίτησης για προγράμματα σπουδών είναι για τους πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ ή χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ουκρανία, Μολδαβία, Γεωργία, Λευκορωσία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν), καθώς και όσοι έχουν άδεια μόνιμης διαμονής στη Δημοκρατία της Λιθουανίας: € 55. Για τους άλλους φοιτητές: € 150. (Το τέλος αίτησης δεν επιστρέφεται).Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2019Ξεκινούν οι μελέτες: 2 ΣεπτεμβρίουBachelor in English και άλλη ξένη γλώσσα (σουηδική, ισπανική, γερμανική)... [-]
Λιθουανία Klaipėda
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά