Πτυχία Επιστημών σε Γλωσσολογία / Γλώσσες

Συγκρίνετε 2 Προπτυχιακές Σπουδές σε Γλωσσολογία / Γλώσσες

Γλωσσολογία / Γλώσσες

Η γλώσσα είναι ένα κοινό νήμα που ενώνει τους λαούς από όλα τα πολιτισμικά υπόβαθρα. Να είσαι σε θέση να ερμηνεύσει και να μιλήσει σε άλλη γλώσσα σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να σκέφτονται και να αισθάνονται σε ένα εντελώς νέο φως. Όχι μόνο κάνει ένα Bachelor of Science στην Γλώσσες συνεπάγεται την έντονη μελέτη μιας άλλης γλώσσας, αλλά αμφισβητεί το μαθητή να εντοπίσει με μια νέα κουλτούρα.

Τι είναι ένα Πτυχίο Γλωσσών; Κερδίζουν ένα Bachelor of Science σε γλώσσες είναι ένα από τα πρώτα βήματα στην προετοιμασία ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον σε μια σειρά από κλάδους. Είτε θέλετε να είναι ένας γιατρός, κυβερνητικός πράκτορας ή διεθνής επιχειρηματίας, είναι απολύτως απαραίτητο να έχουν θητεύσει σε γλώσσες.

Οι φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να αυξήσουν την απασχολησιμότητά τους, μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να κερδίζουν το πτυχίο τους. Ένα BSc στο πρόγραμμα Γλώσσα επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν μια ξένη γλώσσα και να βυθίζονται σε μια άλλη κουλτούρα.Οι απόφοιτοι του προγράμματος γλώσσες μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε μια ποικιλία από διαφορετικά πεδία σταδιοδρομίας και συχνά αντισταθμίζεται με υψηλότερο ρυθμό λόγω των πολύγλωσσων ικανότητές τους.

Το κόστος ενός Bachelor of Science στην Γλώσσες ποικίλλει δραματικά ανάλογα με το ποιο σχολείο ο μαθητής επιλέγει να παρακολουθήσει. Έξοδα Δίδακτρα θα αλλάξει επίσης από χώρα σε χώρα. Πολλά σχολεία προσφέρουν εξαιρετικές προγράμματα οικονομικής βοήθειας που θα βοηθήσει τους μαθητές να καλύψει το κόστος των εξόδων.

Μια Bachelor of Science στην Γλώσσες μπορεί να ανοίξει τις πόρτες σε μια σειρά πιθανών ευκαιριών απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των μεταφραστών, των καθηγητών ξένων γλωσσών και διερμηνέων. Εκείνοι που επιλέγουν να συνδυάσουν τη μελέτη της γλώσσας με ένα άλλο σημαντικό τομέα, όπως η ιατρική επιστήμη και τις διεθνείς επιχειρήσεις, μπορούν να συνεχίσουν να γίνουν ηγέτες στον κλάδο τους.Σύνθετη σταδιοδρομία στις ξένες υπηρεσίες, τράπεζες, κυβερνητικούς φορείς, ο τουρισμός και η επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών είναι επίσης μια δυνατότητα για τους φοιτητές που κατέχουν πτυχίο ή πτυχίο προηγμένη μάστερ ή διδακτορικό στη γλώσσα.

Εφαρμόζοντας σε ένα online πρόγραμμα που προσφέρει ένα Πτυχίο γλώσσες είναι πιο εύκολο από ό, τι θα πίστευε κανείς. Υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο της επιλογής τους από την άνεση του σπιτιού. Αντί να περιορίζεται σε τοπικά σχολεία, ηλεκτρονική μάθηση δίνει στους φοιτητές πρόσβαση σε σχολεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Τώρα είναι η ώρα για να πάρει αυτά τα κρίσιμα βήματα προς την καλυτέρευση μέλλον σας. Εξερευνήστε την εκτεταμένη online βάση δεδομένων μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις επιλογές που σας περιμένουν. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών και Σύγχρονων Γλωσσών

University of Southern Denmark
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα September 2019 Γερμανία Flensburg

Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και σύγχρονες γλώσσες στο Flensburg συνδυάζει οικονομικά των επιχειρήσεων και επιχειρηματική γλώσσα (είτε ... [+]

Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών και Σύγχρονων Γλωσσών στο Flensburg συνδυάζει οικονομικά των επιχειρήσεων και τη γλώσσα των επιχειρήσεων (είτε γερμανική ή δανική και η αγγλική) και θα πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνή προσανατολισμό θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς.

Διαπολιτισμικό περιβάλλον μελέτη σε Flensburg

Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και Σύγχρονων Γλωσσών έχει καθιερωθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Flensburg και σπούδασε στο Flensburg. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια αξιοσημείωτη διεθνές προφίλ, τόσο όσον αφορά τα θέματα που διδάσκονται και από την άποψη του περιβάλλοντος μελέτης θα γίνει μέρος της. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η σήμανση διεθνές προφίλ αντικατοπτρίζεται στο διπλό πτυχίο που θα λάβετε μετά την αποφοίτησή τους: ένας Δανός, καθώς και ένα γερμανικό πτυχίο.... [-]


τιμά βα στην αγγλική γλώσσα και την ισπανική

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 5 χρόνια September 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London +1 περισσότερα

Αυτό φυσικά θα σας επιτρέψει να επιτύχουμε ένα καλό ή υψηλό επίπεδο γλωσσικής επάρκειας στην ισπανική γλώσσα σε τέσσερις τομείς των δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία), να ενισχύσει τις ικανότητές σας στη χρήση αγγλικά, και να αναπτύξει τη γλωσσική και πολιτιστική γνώση και κατανόηση. Θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε διαφορετικές πολιτισμικές καταστάσεις και να αποκτήσουν τα γενικά προσόντα και τις δεξιότητες τους αποφοίτους ανθρωπιστικών επιστημών. Θα αποκτήσουν, επίσης, τις κινητές και τις γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δια βίου προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. [+]

Στο Westminster εκπαιδεύουμε αρμόδια γλωσσολόγους στις σύγχρονες γλώσσες είναι έτοιμες να εισέλθουν απασχόληση των αποφοίτων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην απασχολησιμότητα και τη σύγχρονη πολιτιστικό πλαίσιο, και προσφέρουν υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες.

Αυτό φυσικά θα σας επιτρέψει να επιτύχουμε ένα καλό ή υψηλό επίπεδο γλωσσικής επάρκειας στην ισπανική γλώσσα σε τέσσερις τομείς των δεξιοτήτων (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία), να ενισχύσει τις ικανότητές σας στη χρήση αγγλικά, και να αναπτύξει τη γλωσσική και πολιτιστική γνώση και κατανόηση. Θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε διαφορετικές πολιτισμικές καταστάσεις και να αποκτήσουν τα γενικά προσόντα και τις δεξιότητες τους αποφοίτους ανθρωπιστικών επιστημών. Θα αποκτήσουν, επίσης, τις κινητές και τις γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δια βίου προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.... [-]