BACHELORSTUDIES.GR

Συγκρίνετε 30 Προπτυχιακές Σπουδές σε Γεωγραφικές Επιστήμες

Ένα Bachelor of Science μπορεί να είναι μια καλή επιλογή του πτυχίου αν ενδιαφέρεστε να μελετήσετε ένα θέμα που βασίζεται κυρίως στην επιστήμη. Μπορεί να διαρκέσει από τρία έως πέντε χρόνια για να κερδίσετε αυτό το είδος πτυχίου, ανάλογα με το σχολείο που παρακολουθείτε.

Τι είναι το Πτυχίο Γεωγραφικών Επιστημών; Προγράμματα για αυτό το βαθμό επικεντρώνονται στη γεωγραφία ή στη μελέτη των φυσικών χαρακτηριστικών, των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων της Γης. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε μια ποικιλία μαθημάτων που θα σας διδάξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και πληροφορίες για την επιστήμη και άλλα θέματα που μπορεί να μην είναι αυστηρά γεωγραφικά. Ορισμένα θέματα που καλύπτονται συνήθως μπορούν να περιλαμβάνουν τηλεπισκόπηση, παγκόσμια πολιτική, κλιματολογία και μελέτες διαφορετικών περιβαλλόντων και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Οι ικανότητες ανάγνωσης χάρτη που κερδίζετε με τη μελέτη των γεωγραφικών επιστημών μπορούν να σας βοηθήσουν όταν ταξιδεύετε σε καινούργια μέρη. Η γνώση της παγκόσμιας πολιτικής μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα πράγματα που ακούτε στις ειδήσεις και να μάθετε για επιστημονική συλλογιστική μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε λογικές αποφάσεις στην καθημερινή σας ζωή.

Το κόστος των μαθημάτων μπορεί να διαφέρει από το σχολείο στο σχολείο. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε περαιτέρω έρευνα για να καθορίσετε πόσο κοστίζει το Πτυχίο σας.

Έχοντας ένα πτυχίο στις γεωγραφικές επιστήμες μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις για πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας. Μπορείτε να βρείτε μια δουλειά ως επιθεωρητής, χαρτογράφος ή περιβαλλοντολόγος και να συμβάλλετε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την κατασκευή ή τη διαχείριση της γης. Μόλις αποκτήσετε το πτυχίο σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρακολουθήσετε πτυχίο ανώτερης βαθμίδας στη γεωγραφική επιστήμη και τελικά να έχετε τα προσόντα να εργαστείτε ως καθηγητής, περιβαλλοντικός επιστήμονας ή ακόμα και διαστημικός επιστήμονας. Ορισμένες άλλες ευκαιρίες απασχόλησης μπορεί να περιλαμβάνουν την εργασία ως ερευνητής ή βοηθός έρευνας.

Μπορείτε να βρείτε επιλογές για την απόκτηση του πτυχίου σας στα πανεπιστήμια της χώρας σας ή σε σχολεία σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

30 Τα αποτελέσματα σε Γεωγραφικές Επιστήμες Filter

Bachelor of Science στη Γεωλογία

West Virginia University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Αύγουστος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Morgantown

Οι γεωλόγοι κοιτάζουν πίσω εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν, διεξάγουν πειράματα στο παρόν και προβλέπουν ποιο θα είναι το μέλλον της γης. Μια διεπιστημονική επιστήμη που σχεδιάζει τη φυσική, τη χημεία, τη βιολογία και πολλά άλλα, η Γεωλογία σας εκπαιδεύει να μελετήσετε τους φυσικούς πόρους που διαμορφώνουν τη ζωή μας σήμερα.

BS στη Γεωλογία

University of Hawaii, Hilo
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αύγουστος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Χίλο

Το πτυχίο του πτυχίου της επιστήμης της γεωλογίας είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για τη μεταπτυχιακή μελέτη της εργασίας ως επαγγελματίας γεωλόγος.

Bachelor of Science στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών

University of North Alabama College of Arts and Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Φλωρεντία

Η Γεωγραφική Πληροφορική έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί φοιτητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για σταδιοδρομία στις πιο τεχνικές πτυχές της εφαρμοσμένης γεωγραφίας, συμπεριλαμβανομένων των τομέων των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (GIS), της τηλεπισκόπησης, της χαρτογράφησης ηλεκτρονικών υπολογιστών, της αστικής ή / και περιφερειακής χωροταξίας, τη χρησιμοποίηση των πόρων και την ανάλυση της χρήσης γης. Η επιλογή στη Γεωγραφική Πληροφορική παρέχει επίσης προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές στη γεωγραφία που οδηγούν σε σταδιοδρομία στην εφαρμοσμένη γεωγραφία ή για έρευνα και διδασκαλία σε συλλογικό επίπεδο.

Πτυχίο Γεωγραφία

University of Pécs
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ουγγαρία Pécs

Η Γραμματοσειρά Γεωγραφίας BSc προσφέρει πλήρη τριετή εκπαίδευση στη Γεωγραφία. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει πλήρη γεωγραφική εκπαίδευση, με ειδικές κατευθύνσεις στο Τοπίο και τις περιβαλλοντικές σπουδές, στην περιφερειακή και οικιστική ανάπτυξη καθώς και στον Τουρισμό. Και οι τρεις κατευθύνσεις υποστηρίζονται από μια ισχυρή βάση GIS.

Πτυχίο στη Γη

Northeastern Illinois University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Avondale

Το πρόγραμμα Επιστήμη της Γης χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη μελέτη των προβλημάτων του περιβάλλοντος της Γης μέσω μιας σύνθεσης της γεωλογίας, της υδρολογίας και της γεωχημείας. Δίνουμε έμφαση σε ένα ισχυρό θεμέλιο στη γεωλογία με ευκαιρίες να επικεντρωθούμε στις περιβαλλοντικές γεωεπιστήμες.

Bachelor of Science (Γεωλογία)

University of Wollongong
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 έτη Μάρτιος 2020 Αυστραλία Wollongong +1 περισσότερα

Η Bachelor of Science, μείζονος σημασίας στη Γεωλογία, συνδυάζει μια σειρά δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν την επιτόπια εργασία, τις εργαστηριακές τεχνικές και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση βασικών ζητημάτων που σχετίζονται με τον πλανήτη μας. Αυτά κυμαίνονται από τη χαρτογράφηση της Γης από το διάστημα έως την παρακολούθηση των φυσικών κινδύνων, την εξεύρεση κρίσιμων μετάλλων που απαιτούνται για τη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας και την αποθήκευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτός ο βαθμός θα παρέχει πολλές δυνατότητες σταδιοδρομίας Pathways η εξερεύνηση και πόρων γεωλόγοι στον τομέα της εξόρυξης και τις βιομηχανίες ενέργειας, γεωλογικών κινδύνων μετριασμού, στην περιβαλλοντική αποκατάσταση (π.χ. διαχείριση αποβλήτων, νερό), γεωτεχνική μηχανική, την κυβέρνηση και την έρευνα αιχμής στα πανεπιστήμια.

BSc στη γεωγραφική της επιστήμης και της κοινότητας του σχεδιασμού

Northern Arizona University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Ιστός σημαίας

Το Bachelor of Science στην Γεωγραφικών Επιστημών και κοινοτικών Προγραμματισμού ενσωματώνει γεωγραφική τεχνολογιών της γνώσης και της χαρτογράφησης GIS με τα πεδία επίλυση των προβλημάτων της κοινότητας του σχεδιασμού και του αστικού σχεδιασμού. Γνωστή ως Geodesign, αυτό το εκπαιδευτικό πλαίσιο προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της δημιουργίας πιο βιωτή και βιώσιμες κοινότητες, συμβάλλοντας παράλληλα σε έναν καλύτερο κόσμο.

Πτυχίο στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία

University of Groningen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2020 Κάτω Χώρες Γκρόνινγκεν

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα Πτυχίο στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία

Πτυχίο Φυσικής Γεωγραφίας και Επιστήμης Οικοσυστημάτων

Lund University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Lund

Προσφέρουμε τώρα ένα πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης BSc στη φυσική γεωγραφία και την οικοσυστημική επιστήμη, με έμφαση στην περιβαλλοντική μοντελοποίηση και διαχείριση. Ένα μοναδικό μείγμα μαθημάτων έχει ως αποτέλεσμα ένα υψηλό πτυχίο από ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο - μια τέλεια πλατφόρμα για μια καριέρα ή μελλοντική μελέτη.

BSc (Hons) στη Γεωγραφία - Περιβαλλοντική Γεωγραφία

University of Stirling
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 48 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Stirling +2 περισσότερα

Το μάθημα Περιβαλλοντικής Γεωγραφίας επιδιώκει να έχει νόημα για τον μεταβαλλόμενο κόσμο μας. Είναι μοναδικό στη γεφύρωση περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιστημών και στη διερεύνηση των πιεστικών ζητημάτων του ανθρώπου-περιβάλλοντος του 21ου αιώνα.

BSc Γεωλογία

Botswana International University Of Science And Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Φεβρουάριος 2020 Μποτσουάνα Palapye

Περιλαμβάνει τις φυσικές, χημικές και βιολογικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων των υλικών, του σχηματισμού και της δομής της γης καθώς και των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

BSc Hons στη Γεωγραφία

University of Johannesburg
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Ιανουάριος 2020 Νότια Αφρική Γιοχάνεσμπουργκ +1 περισσότερα

Ο κύριος σκοπός των τίτλων BSc Honors είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη των σπουδαστών στη Γεωγραφία και να αναπτύξει την ερευνητική ικανότητα στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. Το BSc Honors είναι ουσιαστικά ένας τίτλος μαθημάτων, από τον οποίο τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων είναι αφιερωμένο σε ερευνητικό έργο και υποβολή εκθέσεων υπό επίβλεψη.

BSc στη γεωγραφία

Kwararafa University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Μάρτιος 2020 Νιγηρία Wukari

Kwararafa Πανεπιστήμιο Βουκάρι, η άδεια ως Βουκάρι Ιωβηλαίο από την Εθνική Επιτροπή πανεπιστήμια το 2005. Απογειώθηκε το Μάρτιο του 2006 με 61 μαθητές ως η πρώτη και μοναδική κοινότητα που ανήκει Πανεπιστήμιο στη Νιγηρία, το πρώτο πανεπιστήμιο στο Taraba μέλος και το δεύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη ζώνη του Βορειοανατολικού Γεωπολιτική της Νιγηρίας.

Πτυχίο - Bachelor των επιστημών της γης

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Σεπτέμβριος 2020 Γαλλία Παρίσι

Οι θεματικοί τομείς των επιστημών της γης παρέχει γενικά την εκπαίδευση στους τομείς των επιστημών της Γης, το σύμπαν και το περιβάλλον

BSc Γεωγραφία

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Νότιγχαμ

Αυτό το ευέλικτο μάθημα σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά ενοτήτων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας (εστιάζοντας κυρίως στη φυσική γεωγραφία).