Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Γενετική

Κερδίζουν πτυχίο Γενετική είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο και συναρπαστική περιοχή της γενετικής και της επιστήμης. Μπορεί να δώσει την ευκαιρία να εξερευνή… περαιτέρω

Κερδίζουν πτυχίο Γενετική είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο και συναρπαστική περιοχή της γενετικής και της επιστήμης. Μπορεί να δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ανακαλύψεις που αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το ποιοι είμαστε ως ανθρώπινα όντα.

Τι είναι ένα BSc στη Γενετική; Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται στη δυναμική φύση των τεχνολογιών της αλληλουχίας του DNA. Οι μαθητές θα μπορούσαν επίσης να μάθουν τα βασικά δομικά στοιχεία από τα κλειδιά για την κατανόηση όπου οι άνθρωποι προέρχονται και πώς αλλάζουν με την προσαρμογή και τον κόσμο. Η εκμάθηση αυτών των τεχνικών επιτρέπει συχνά τη δημιουργία της καλύτερης ιατρικής, πιο αποδοτική γεωργία και την προστασία από την καταστροφή και την ασθένεια. Επιπλέον, ως ένα βαθμό σε αυτόν τον τομέα μπορεί να επιτρέπει στα άτομα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία της παγκόσμιας γενετικής.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την επιλογή να εγγραφούν σε ένα Πτυχίο προγράμματος Γενετικής.Το πρόγραμμα μπορεί να παράσχει μια διεπιστημονική προσέγγιση στον τομέα της γενετικής, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας, την ιστορία και τη δομή των γονιδίων. Μαθήματα συνήθως περιλαμβάνει τη διατροφή, τις επιστήμες πληροφορίες, την οικολογία, τη χημεία και τα στατιστικά στοιχεία.

Τα έξοδα μεταξύ των διαφόρων προγραμμάτων ποικίλει, ανάλογα με το πανεπιστήμιο, και η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται συνήθως μεταξύ τριών και τεσσάρων ετών. Είναι κρίσιμο να εξετάσει επαρκώς το πρόγραμμα της επιλογής σας για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει καριέρα και την εκπαίδευσή τους στόχους σας.

Οι μαθητές την απόκτηση πτυχίου στον τομέα της γενετικής είναι συχνά πολύ σεβαστή στην επιστημονική κοινότητα και έχουν μεγάλη ποικιλία από μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Οι απόφοιτοι μπορούν να αναπτύξουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στην επιστήμη, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών παθογόνων και βιολογικά συστήματα. Οι μαθητές βρίσκουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους τομείς της ιατρικής επιστήμης, της βιολογίας διατήρησης και γεωργικών μελετών. Ο βαθμός προετοιμάζει συνήθως τα άτομα για θέσεις στον τομέα της διατήρησης, τη διαχείριση της γης και της αλιείας και της δασοκομίας.

Μια σειρά από διεθνείς ευκαιρίες υπάρχουν από μια ποικιλία των πανεπιστημίων. Online μαθήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε ένα σχολείο. Για να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα BSc, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Mercy College
Dobbs Ferry, Ηνωμένες Πολιτείες

Εάν αναζητάτε μια σταδιοδρομία στη ζωή και τις φυσικές επιστήμες, ένας κύριος τομέας της Βιολογίας παρέχει μια καλή βάση. Το Πρόγραμμα Βιολογίας χορηγεί πτυχίο Bachelor of Sci ... +

Εάν αναζητάτε μια σταδιοδρομία στη ζωή και τις φυσικές επιστήμες, ένας κύριος τομέας της Βιολογίας παρέχει μια καλή βάση. Το Πρόγραμμα Βιολογίας χορηγεί πτυχίο Bachelor of Science. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)