BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε 3 Προπτυχιακές Σπουδές σε Ασφάλιση

Μια Bachelor of Science (BSc) βαθμός διδάσκει δεξιότητες που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Τα πτυχία Bachelor επιτρέπουν στους μαθητές να εισέλθουν σταδιοδρομία στον επιλεγμένο τομέα των σπουδών τους, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους ή, εναλλακτικά, να παρέχουν τις θεμελιώδεις γνώσεις που είναι αναγκαίες για να συνεχίσει τις προωθημένες μελέτη. Κερδίζουν πτυχίο όχι μόνο αυξάνει δραματικά τη διάρκεια ζωής κερδίζοντας δυνατότητα, αλλά και ανοίγει έναν πλούτο των διανοητικά ικανοποιητική ευκαιρίες.

Τι είναι το Πτυχίο Ασφάλισης; Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια αυστηρή εκπαίδευση σε χρηματοδότηση, τη λογιστική και των επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για να ανθίσει σε έναν κόσμο των σύνθετων χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Οι μαθητές θα μελετήσει τις βασικές αρχές της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ αποκτώντας μια λεπτομερή κατανόηση του ρόλου της λογιστικής και οικονομικών στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας μας.Μαθήματα στην επιχείρηση, τα μαθηματικά, την οικονομία και άλλων κλάδων παρέχει στους φοιτητές με τις σκληρές δεξιότητες και την εκπαίδευση σε ευρεία βάση που θα τους επιτρέψει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.

Η ασφάλιση είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό των χρηματοπιστωτικών αγορών μας, επηρεάζοντας πολλούς τομείς της οικονομίας μας. Εμπειρογνωμοσύνη για το πώς λειτουργεί ασφάλισης παρέχει στους φοιτητές με τις ζωτικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε οικονομικά, λογιστικά και τη χρηματοδότηση, καθώς και του τομέα της υγείας και σε συναφείς τομείς.

Δαπάνες για πτυχίο στον τομέα της ασφάλισης θα ποικίλει ανάλογα με ιδρύματος και τη χώρα. Επικοινωνία με συγκεκριμένα ιδρύματα θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα του προγράμματος και συναφή έξοδα.

Ένα πτυχίο στην Ασφαλιστική παρέχει στους φοιτητές με ποικίλα μονοπάτια καριέρας. Οι κάτοχοι πτυχίου σε αυτό το έργο πειθαρχία ως λογιστές, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, διευθυντές επιχειρήσεων και ασφαλιστικούς πράκτορες.Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να εισέλθουν ή διδακτορικό πρόγραμμα του πλοιάρχου στα οικονομικά, λογιστικά, οικονομικά, ή τα μαθηματικά, μεταξύ άλλων τομέων. Τα εργαλεία που αποκτήθηκε από αυτή την πορεία της μελέτης εξοπλίσει τους φοιτητές με την κριτική σκέψη και οικονομικές ικανότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε μια ποικιλία από άλλες καριέρες που αφορούν τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων και ως επιχειρηματίες.

Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν online προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να διατηρήσουν ευέλικτα ωράρια, ενώ να πάρει μια εκπαίδευση. Αν σας ενδιαφέρει η ηλεκτρονική μάθηση, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

3 Τα αποτελέσματα σε Ασφάλιση Filter

BSc (Hons) στην Αναλογιστική Επιστήμη

University of York
Ηνωμένο Βασίλειο, Υόρκη
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
30 Sep 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
3 έτη
11 Sep 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων για τη διαχείριση των οικονομικών επιπτώσεων του κινδύνου και της αβεβαιότητας ...

περαιτέρω

Bachelor of Science στην Αναλογιστική Επιστήμη

North Central College
Ηνωμένες Πολιτείες, Naperville
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
01 Aug 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το North Central αναγνωρίζεται στον κατάλογο των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών με Αναλογιστικά Προγράμματα (UCAP) της Κοινωνίας των Αναλογιστών και είμαστε επίσης ένα από τα λί ...

περαιτέρω

Πτυχίο Βιομηχανικής Οικονομίας με Ασφάλειες

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Ηνωμένο Βασίλειο, Νότιγχαμ
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
01 Aug 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Με την ενσωμάτωση ειδικού ασφαλιστικού περιεχομένου, το μάθημα αυτό βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία στις χρηματοοικονομικέ ...

περαιτέρω