Filter
Πτυχίο Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε 3 Προπτυχιακές Σπουδές σε Ασφάλιση

Μια Bachelor of Science (BSc) βαθμός διδάσκει δεξιότητες που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Τα πτυχία Bachelor επιτρέπουν στους μαθητές να εισέλθουν σταδιοδρομία στον επιλεγμένο τομέα των σπουδών τους, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους ή, εναλλακτικά, να παρέχουν τις θεμελιώδεις γνώσεις που είναι αναγκαίες για να συνεχίσει τις προωθημένες μελέτη. Κερδίζουν πτυχίο όχι μόνο αυξάνει δραματικά τη διάρκεια ζωής κερδίζοντας δυνατότητα, αλλά και ανοίγει έναν πλούτο των διανοητικά ικανοποιητική ευκαιρίες.

Τι είναι το Πτυχίο Ασφάλισης; Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές μια αυστηρή εκπαίδευση σε χρηματοδότηση, τη λογιστική και των επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για να ανθίσει σε έναν κόσμο των σύνθετων χρηματοοικονομικών συναλλαγών. Οι μαθητές θα μελετήσει τις βασικές αρχές της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ αποκτώντας μια λεπτομερή κατανόηση του ρόλου της λογιστικής και οικονομικών στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας μας.Μαθήματα στην επιχείρηση, τα μαθηματικά, την οικονομία και άλλων κλάδων παρέχει στους φοιτητές με τις σκληρές δεξιότητες και την εκπαίδευση σε ευρεία βάση που θα τους επιτρέψει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.

Η ασφάλιση είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό των χρηματοπιστωτικών αγορών μας, επηρεάζοντας πολλούς τομείς της οικονομίας μας. Εμπειρογνωμοσύνη για το πώς λειτουργεί ασφάλισης παρέχει στους φοιτητές με τις ζωτικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε οικονομικά, λογιστικά και τη χρηματοδότηση, καθώς και του τομέα της υγείας και σε συναφείς τομείς.

Δαπάνες για πτυχίο στον τομέα της ασφάλισης θα ποικίλει ανάλογα με ιδρύματος και τη χώρα. Επικοινωνία με συγκεκριμένα ιδρύματα θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα του προγράμματος και συναφή έξοδα.

Ένα πτυχίο στην Ασφαλιστική παρέχει στους φοιτητές με ποικίλα μονοπάτια καριέρας. Οι κάτοχοι πτυχίου σε αυτό το έργο πειθαρχία ως λογιστές, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, διευθυντές επιχειρήσεων και ασφαλιστικούς πράκτορες.Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να εισέλθουν ή διδακτορικό πρόγραμμα του πλοιάρχου στα οικονομικά, λογιστικά, οικονομικά, ή τα μαθηματικά, μεταξύ άλλων τομέων. Τα εργαλεία που αποκτήθηκε από αυτή την πορεία της μελέτης εξοπλίσει τους φοιτητές με την κριτική σκέψη και οικονομικές ικανότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε μια ποικιλία από άλλες καριέρες που αφορούν τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων και ως επιχειρηματίες.

Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν online προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να διατηρήσουν ευέλικτα ωράρια, ενώ να πάρει μια εκπαίδευση. Αν σας ενδιαφέρει η ηλεκτρονική μάθηση, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

3 Τα αποτελέσματα σε Ασφάλιση

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Με την ενσωμάτωση ειδικού ασφαλιστικού περιεχομένου, το μάθημα αυτό βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία στις χρηματοοικον ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Συμπεριλαμβανομένου του ειδικού ασφαλιστικού περιεχομένου, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια σταδιοδρομία στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες ή τη διαχείριση κινδύνων.

Πτυχίο Βιομηχανικής Οικονομίας με Ασφάλιση βασίζεται στην BSc Βιομηχανική Οικονομία , με επιπλέον βασικές ενότητες στην ασφάλιση και διαχείριση κινδύνων. Είναι διαπιστευμένο από το Chartered Insurance Institute .... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Νότιγχαμ
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
North Central College

Το North Central αναγνωρίζεται στον κατάλογο των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών με Αναλογιστικά Προγράμματα (UCAP) της Κοινωνίας των Αναλογιστών και είμαστε επίσης ένα από ... [+]

Γιατί να παρακολουθήσετε ένα πτυχίο αναλογιστικής επιστήμης στο North Central College ;

Το North Central αναγνωρίζεται στον κατάλογο των Ανώτατων και Ανώτερων Σχολών με Αναλογιστικά Προγράμματα (UCAP) της Κοινωνίας των Αναλογιστών και είμαστε επίσης ένα από τα λίγα σχολεία με έναν πλήρη αναλογιστικό επιστήμονα που προσφέρονται από κοινού από δύο τμήματα-μαθηματικά και οικονομικά.

Αυτή η έκθεση σε "δύο πλευρές του σπιτιού" θα διευρύνει σημαντικά τις επιλογές εργασίας σας μετά την αποφοίτηση. Και επειδή κρατάμε τις τάξεις μας μικρές, θα λάβετε όλη την προσωπική προσοχή που χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιθανοτήτων και οικονομικών μαθηματικών που θα χρειαστεί να περάσετε πριν εργαστείτε στο πεδίο. Τα τελευταία τρία χρόνια, τα ποσοστά επιτυχίας για αναλογιστικές εξετάσεις για τους σπουδαστές μας είναι μεταξύ 75 και 90 τοις εκατό. Επιπλέον, οι φοιτητές που έχουν περάσει δύο εξετάσεις και έχουν καλοκαιρινή πρακτική από την προηγούμενη χρονιά τους έχουν 100 τοις εκατό απασχόλησης στην αναλογιστική βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Naperville
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of York

Ανάπτυξη μαθηματικών μοντέλων για τη διαχείριση των οικονομικών επιπτώσεων του κινδύνου και της αβεβαιότητας ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι επιτυχημένοι αναλογιστές χρησιμοποιούν μαθηματικές δεξιότητες και επιχειρησιακή διάθεση για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων που σχετίζονται με τον κίνδυνο και την αβεβαιότητα.

Αυτός ο βαθμός συνδυάζει την εμπειρία της Σχολής Διοίκησης της Υόρκης και του Τμήματος Μαθηματικών, δίνοντάς σας πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς παγκόσμιας κλάσης στην πρωτοπορία της έρευνας στους τομείς τους.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Υόρκη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά