BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Ανθρώπινη Γεωγραφία

Ένα Πτυχίο είναι μια σύντμηση για το Bachelor of Science. Πρόκειται για ένα τετραετές πτυχίο κολεγίου. Αυτός ο βαθμός συνήθως χορηγείται για επιστημονικούς τομείς, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Τι είναι το BSc στην Ανθρωπιστική Γεωγραφία; Το πεδίο της ανθρώπινης γεωγραφίας επικεντρώνεται στον κοινωνικό και κοινοτικό σχεδιασμό, τις μελέτες πληθυσμού, τη διαχείριση των πόρων και του περιβάλλοντος, την παροχή υγειονομικής περίθαλψης, τη γεωγραφική επιστήμη των πληροφοριών και την ανάπτυξη της δημόσιας πολιτικής. Η ανθρώπινη γεωγραφία είναι ένας κλάδος γεωγραφίας που μελετά τα πρότυπα και τις διαδικασίες που διαμορφώνουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση με την επιφάνεια της Γης. Εξετάζει τις περιβαλλοντικές συνέπειες της ανθρώπινης κοινωνικής οργάνωσης.

Λόγω των δεξιοτήτων δημιουργικής σκέψης και της ικανότητάς τους να αναγνωρίζουν ηθικά και δεοντολογικά ζητήματα, οι μεγάλες εταιρίες γεωγραφίας συχνά προσελκύουν προσφορές εργασίας από τους τομείς του δικαίου. Επιπλέον, η αυτοκίνηση μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να πετύχουν στόχους στην εργασία και στο σπίτι.

Η απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου είναι μια οικονομική δέσμευση. Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το κόστος, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του ιδρύματος, του κόστους των βιβλίων και του τομέα σπουδών. Τα δίδακτρα για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να είναι διαθέσιμα μέσω του γραφείου αποδοχής.

Το πτυχίο σας στην ανθρώπινη γεωγραφία σας εξοπλίζει για να προχωρήσετε σε διάφορες κατευθύνσεις καριέρας. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε τις γνώσεις σας για την ανθρώπινη και την περιβαλλοντική δραστηριότητα για να εξερευνήσετε θέσεις εργασίας ως πολεοδόμος, ταξιδιωτικός πράκτορας ή διευθυντής περιοδείας. Ο διεθνής βοηθός και ο δημιουργός μπορεί να είναι μια άλλη σχετική επιλογή σταδιοδρομίας. Οι εθελοντές εξακολουθούν να αποστέλλονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ξένες χώρες για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ανθρώπινων και φυσικών πόρων. Το να γίνεις Εθελοντής Ειρήνης Σώματος θα ήταν μια μεγάλη χρήση των νέων δεξιοτήτων σου. Μπορεί επίσης να εξετάσετε μια καριέρα ως βιβλιοθηκάριος χάρτη. Οι επιλογές είναι τεράστιες και ποικίλες.

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε ένα πτυχίο στην ανθρώπινη γεωγραφία είναι μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος. Το Διαδίκτυο σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα προγράμματα που προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να ξεριζώσετε τη ζωή σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

 

1 Τα αποτελέσματα σε Ανθρώπινη Γεωγραφία Filter

Πτυχίο Ανθρώπινης Γεωγραφίας και Σχεδιασμού

University of Groningen
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
01 Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Αν θέλετε να αποκτήσετε πτυχίο στην Ανθρώπινη Γεωγραφία και τον Σχεδιασμό (Πρώην: Ανθρώπινη Γεωγραφία & Πολεοδομικός και Περιφερειακός Σχεδιασμός), το Γκρόνινγκεν είναι μι ...

περαιτέρω