Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ζωολογία είναι αφιερωμένη στην ακαδημαϊκή κατανόηση της συμπεριφοράς των ζώων και αποτελεσματικών μεθόδων βελτίωσης της καλής διαβίωσης των ζώων. Αυτό καλύπτει τα πάντα από την ανατομία των ζώων και την εξέλιξη, τη φυσιολογία και την οικολογία.

Μελετώντας τη ζωολογία στο Swansea University , έχετε πρόσβαση σε κορυφαίες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και αιχμής σε οικολογικά, φυσιολογικά και μοριακά πεδία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πτυχίου, μπορείτε να μελετήσετε τα θεαματικά θαλάσσια οικοσυστήματα στην πόρτα μας στη χερσόνησο Gower και την άγρια ​​φύση σε απομακρυσμένες χώρες όπως η Ινδία, το Sikkim, το Borneo και το Πουέρτο Ρίκο.

Γιατί η Ζωολογία στη Σουάνσι;

Η Ζωολογία στο Swansea University προσελκύει φοιτητές από μακριά και ευρέως. Βρίσκεται στην 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποίηση των σπουδαστών με 95%.

Το κολέγιο της επιστήμης βασίζεται στην εκπληκτική πανεπιστημιούπολη του Singleton Park με θέα στον κόλπο Swansea. Οι βιοεπιστήμες στη Swansea κατατάσσονται:

  • σταθερά για την ικανοποίηση των μαθητών, με την ζωολογία στο 95% [National Student Survey 2018]
  • 7ο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Αριστερά Έρευνας [Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας 2014] το οποίο ενημερώνει τη διδασκαλία μας
  • 17η στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη διδασκαλία της ποιότητας [Times
  • 16η στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακές προοπτικές [Complete Guide Guide 2018]

Η εκμάθησή σας θα διαμορφωθεί από εμπνευσμένους και διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς, όπως ο καθηγητής Rory Wilson - επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος πίσω από τις μεγάλες μεταναστεύσεις της National Geographic, και ο Richard Unsworth - σύμβουλος της παγκόσμιας εμβέλειας σειράς BBC Blue Planet II.


Η εμπειρία Ζωολογίας σας

Μια ευέλικτα δομημένη διαδρομή σπουδών σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό για ένα χρόνο ή να εργαστείτε στη βιομηχανία για ένα χρόνο, είτε σε τοπικό, εθνικό είτε στο εξωτερικό.

Θα διδάξετε μέσα από ένα συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων και ομάδων συζήτησης, υποστηριζόμενων από πρακτικά μαθήματα και μαθήματα πεδίου.

Οι σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν το Κέντρο για την Βιώσιμη Υδατική Έρευνα, το Ζωολογικό Μουσείο, ένα σκάφος επιθεώρησης κατηγορίας κατηγορίας 18 μέτρων και ένα μοναδικό κέντρο απεικόνισης που εμφανίζει πολυδιάστατες πληροφορίες από ζώα δεδομένα παρακολούθησης.

Τα μαθήματα διαθέσιμα κοντά και μακριά σας επιτρέπουν να εργαστείτε ποικίλα ενδιαιτήματα τοπικά και διεθνώς.

Οι ισχυρές διασυνδέσεις με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς όπως οι φυσικοί πόροι της Ουαλίας, η βρετανική κοινωνία των θηλαστικών και το εθνικό κέντρο υγροτόπων της Ουαλίας θα προσθέσουν αξία στις σπουδές σας.


Ζωολογία ευκαιρίες απασχόλησης

Τα μαθήματα Biosciences στο Swansea University έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχετε τις δεξιότητες που αναζητούν οι σημερινοί εργοδότες. Οι πτυχιούχοι βιοεπιστημών διαθέτουν ένα τεράστιο φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας σε τομείς που περιλαμβάνουν περιβαλλοντικές υπηρεσίες, την αλιεία και την υδατοκαλλιέργεια και τη βιολογική και βιοχημική βιομηχανία.

Τα πτυχία μας θα σας δώσουν μια κατανόηση για ένα ευρύ φάσμα βιολογικών και οικολογικών θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων. σας διδάσκει μια σειρά τεχνικών δειγματοληψίας και έρευνας για τα φυτά και τα ζώα και σας εξοπλίζει με τις πρακτικές, ταξινομικές, αριθμητικές και υπολογιστικές δεξιότητες που αποτιμώνται και απαιτούνται από πολλούς εργοδότες.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας, όπως η ομαδική εργασία, η επικοινωνία, η παρουσίαση, η επίλυση προβλημάτων και οι αναλυτικές δεξιότητες.

Swansea University σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική καριέρα σας, βοηθώντας σας να βρείτε θέσεις εργασίας και σχετικές θέσεις μερικής απασχόλησης, προσφέροντας το χρόνο σε επιλογές της βιομηχανίας. Θα επωφεληθείτε επίσης από τη συνεργασία με οργανώσεις όπως το Tru Conservation Conservation Trust, το Wildfowl and Wetlands Trust, το Gower Bird Hospital και η Royal Society for the Protection of Birds.

Προσφέρουμε εργαστήριο Βιογραφικού και θα έχετε πρόσβαση στη Ζώνη Απασχόλησης, η οποία διαφημίζει θέσεις εργασίας, θέσεις μερικής απασχόλησης και μεταπτυχιακές εργασίες. Έχουμε αφοσιωμένο προσωπικό που θα είναι πάντοτε σε ετοιμότητα για να παρέχει υποστήριξη για την απασχολησιμότητα, καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την Απασχολησιμότητα και θα αφήσετε το Swansea University πολύ περισσότερο από ένα βαθμό, κερδίζοντας ανεκτίμητες εμπειρίες και εμπειρίες ζωής στο ταξίδι σας.


Προυποθέσεις εισόδου

Επίπεδα Α: βαθμοί ABB-BBB, για να συμπεριληφθεί Βιολογία ή Ανθρώπινη Βιολογία, ή ισοδύναμο.

Welsh Baccalaureate: Απαιτήσεις είναι όπως για τα επίπεδα Α όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε τον ίδιο μη-υποκείμενο συγκεκριμένο βαθμό για το Ουαλικό Baccalaureate Advanced Level Core

BTEC Extended Diploma - βαθμοί DDD συν ένα τουλάχιστον GCSE βαθμός Β στην επιστήμη με GCSE βαθμοί C στην αγγλική / ουαλική και τα μαθηματικά. Θα ληφθούν υπόψη μόνον τα BTEC που βασίζονται στην επιστήμη (εξαιρουμένης της διαχείρισης των ζώων και της επιστήμης της υγείας).

Scottish Highers: ABBCC για να συμπεριλάβει Βαθμολογία Βιολογίας

Πρόσβαση στην Α.Σ. (Επιστήμη): Περάστε με Διάκριση (24 Διακρίσεις για να συμπεριλάβετε 3 στη Βιολογία, συν 15 Σημεία). Θα ληφθεί υπόψη μόνο η πρόσβαση με βάση την επιστήμη (εξαιρουμένων των Επιστημών Υγείας).

IB: 33-32 για να συμπεριλάβει 5 στη Βιολογία Υψηλού Επιπέδου ή στην Ανθρώπινη Βιολογία.

IELTS 6.0 (με ελάχιστο αριθμό 6.0 για κάθε στοιχείο) ή ισοδύναμο αγγλικό τεστ.

Μπορούμε να εξετάσουμε άλλα προσόντα εάν είναι επιστημονικά με βάση αν είναι ισοδύναμα με τα επίπεδα Α και εάν το περιεχόμενο του τίτλου περιλαμβάνει σημαντικές ποσότητες Βιολογίας (δηλαδή, ισοδύναμη με τη Βιολογία Α).

Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν σε ατομική βάση και θα εξετάσουμε ολόκληρη την αίτηση όταν θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε μια προσφορά ενός τόπου, συμπεριλαμβανομένου του υπολοίπου, της φύσης και της ποιότητας των επιπέδων A, AS και GCSE (ή ισοδύναμων). την προσωπική δήλωση και τα σχόλια του διαιτητή.

Τα προσόντα γενικών σπουδών και βασικών δεξιοτήτων εξαιρούνται κανονικά από τις προσφορές μας.

Καριέρα και Απασχολησιμότητα

Καριέρα και Απασχολησιμότητα Η Ακαδημία Απασχόλησης Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας σταδιοδρομίας σας βοηθώντας να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

  • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας
  • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας
  • Βοηθήστε με την εύρεση εργασίας, πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού
  • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας
  • Συμβουλές και οδηγίες για μεταπτυχιακές σπουδές και χρηματοδότηση
  • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Εάν είστε παθιασμένοι με τον πλανήτη μας και το περιβάλλον και βλέπετε τη μελλοντική καριέρα σας στον τομέα των βιοεπιστημών, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από και να συνεργάζεστε με προσωπικό που εμπλέκεται σε ερευνητικά προγράμματα που διεξάγονται παγκοσμίως. Αυτές περιλαμβάνουν τη διατήρηση των ωκεανών και των οικοσυστημάτων τους, την ανάπτυξη βιώσιμης υδατοκαλλιέργειας και τις καινοτόμες χρήσεις των φυκών ως λύση στις παγκόσμιες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής.

Οι απόφοιτοί μας για την ζωολογία επιλέγουν μια σειρά από ευκαιρίες τόνωσης. Μπορείτε να ανακαλύψετε το μέλλον σας βρίσκεται σε μια καριέρα ως βιοτεχνολόγος, οικονομολόγος ή ειδικός στον τομέα της υγείας των ζώων.

Οι ζωολόγοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση αλλά συχνά επηρεάζουν και εξελίξεις σε τομείς όπως η γεωργία, η θαλάσσια βιολογία, η ιατρική, η δημόσια υγεία και η κτηνιατρική.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSwansea University »

Τελευταία ενημέρωση November 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
17,400 GBP
- Διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης. 9000 GBP - Πλήρης απασχόληση στο Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ
Deadline
Ιούλιος 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2022
Άλλη