Πτυχίο στην Αθλητική Προπόνηση (Hons)

University of Gloucestershire

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στην Αθλητική Προπόνηση (Hons)

University of Gloucestershire

Αναπτύξτε την εμπειρία σας στον αθλητικό προπονητή καθώς και στους τομείς της αθλητικής επιστήμης που υποστηρίζουν την αποτελεσματική καθοδήγηση όπως η ανάλυση απόδοσης, η βιομηχανική και η ψυχολογία. Μάθετε από τους καθηγητές που είναι αθλητικοί προπονητές, συνεργάζοντάς τους με συνεργάτες όπως GB Rowing, Βρετανικό Ιππικό, GB Παραολυμπιακές ομάδες και το Συμβούλιο Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας.

Θα αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες προπόνησης σε μια σειρά αθλητικών περιοχών, με τη δυνατότητα να ασκείτε μια αθλητική περιοχή ή έναν προπονητή σε πολλά αθλήματα με επαγγελματικές επιδόσεις ή περιβάλλοντα κοινότητας. Εάν θέλετε να αποφοιτήσετε ως εξουσιοδοτημένο λεωφορείο, μπορείτε να συμπληρώσετε τα Πιστοποιητικά Coaching του Ηνωμένου Βασιλείου (επίπεδα 1, 2 και 3) μαζί με τις σπουδές σας.

Παράλληλα με τις τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας με οργανισμούς όπως το Cheltenham Town Football Club, το Gloucester Rugby και το NGB British Rowing, θα έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε με πανεπιστημιακές αθλητικές ομάδες και επαγγελματίες συνεργάτες. Αυτές περιλαμβάνουν την ομάδα του All Golds, το πρωτάθλημα Rugby Sevens BUC, την ποδοσφαιρική ομάδα των ανταγωνιστικών γυναικών μας, το England Netball και το Αγγλικό Χόκεϋ.

Θα μάθετε στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας στην πανεπιστημιούπολη Oxstalls με τους μαθητές αθλητικών προπονητών από όλα τα χρόνια. Η ομογένεια στην πανεπιστημιούπολη είναι δυνατή. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια σύγχρονη αθλητική αίθουσα, σκηνή για όλες τις καιρικές συνθήκες, αστερούργου, αθλητικό στούντιο με γυαλί, γυμναστήριο, φυσιολογία, εργαστήρια βιοϊατρικής και βιοαξιολόγησης, εξοπλισμό απόδοσης κίνησης, μονάδες αντοχής και κλιματισμού και θεραπείας και περιβαλλοντικό θάλαμο.

Στυλ μελέτης

Είμαστε ένα από τα λίγα επιλεγμένα πανεπιστήμια που έχουν επιτύχει τη διαπίστευση SkillsActive. Το πρόγραμμά μας αναγνωρίζεται ως ένα από τα ισχυρότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το μάθημα έχει μια πρακτική εστίαση στη μάθηση και έχουμε ενθαρρύνει μια ισχυρή κοινότητα προγύμνασης, με όλα τα επίπεδα του πτυχίου αθλητικού προπονητή να έρχονται μαζί για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Λειτουργία μελέτης

Πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Καριέρα

  • Επαγγελματικό προπονητικό αθλητισμό
  • Αναλυτής απόδοσης
  • Συνεργασία με τις τοπικές αρχές
  • Εργασία για τα εθνικά διοικητικά όργανα (NGBs)
  • Διδασκαλία φυσικής αγωγής (μέσω PGCE)

Βιομηχανικές συνδέσεις

Με ενσωματωμένες μονάδες τοποθέτησης εργασίας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με επαγγελματικές οργανώσεις όπως το Cheltenham Town Football Club, το Cheltenham Hockey Club, το Gloucester Rugby, το West Bromwich Albion καθώς και τα εθνικά όργανα διοίκησης ενός αθλήματος όπως η Αγγλία Το χόκεϊ και το Συμβούλιο Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 18, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Οι σπουδαστές στο σπίτι και στην ΕΕ: 9.250 GBP ετησίως. Διεθνείς φοιτητές: 13.840 GBP ετησίως.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Gloucester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2021
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Gloucester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2021