Πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί να σπουδάσετε Ηλεκτρολογία στη LU;

 • Lamar κατατάσσεται # 5 στο έθνος για απόδοση της επένδυσης για προγράμματα μηχανικής σύμφωνα με την Payscale.
 • Συνήθως, περισσότεροι από τους μισούς αποφοίτους έχουν κάνει μια συνεργασία ή πρακτική άσκηση με μια εταιρεία, αυξάνοντας το ποσοστό επιτυχίας τους μετά την αποφοίτηση.
 • Η Ηλεκτρολογία είναι μια σπουδαία καριέρα με μέση αμοιβή $ 99.070 ετησίως.
 • Μέλη του Τμήματος σε όλους τους τομείς της Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, συμπεριλαμβανομένης της Ηλεκτρονικής, της Μηχανικής Η / Υ, των Τηλεπικοινωνιών, της Ισχύος
 • Χρησιμοποιούμε το ψηφιακό ηλεκτρονικό σύστημα παροχής περιεχομένου, το οποίο είναι ένα υβριδικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους φοιτητές μας να είναι εκτός πανεπιστημιουπόλεως, ανάλογα με τις ανάγκες, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση, συνεργασία ή εργασία πλήρους απασχόλησης.
 • Διαθέτουμε εργαστηριακές εμπειρίες σε όλα τα μαθήματα μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαθήματά μας έχουν πιο πρακτική εργαστηριακή δραστηριότητα από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο σχολείο, κάτι που πολλοί εργοδότες εκτιμούν στους ηλεκτρολόγους της LU.

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί (EE) συνεργάζονται με την τεχνολογία για να σχεδιάσουν ένα ευρύ φάσμα συσκευών και συστημάτων. Από ηλεκτρικά δίκτυα που τροφοδοτούν τα σπίτια και τη βιομηχανία με ηλεκτρισμό σε συστήματα που παρέχουν τηλεφωνικές, ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, δικτυακές και διαστημικές επικοινωνίες, οι EEs σχεδιάζουν τους υπολογιστές που επηρεάζουν σχεδόν όλους τους σύγχρονους τρόπους ζωής μας.

Συχνά επικαλύπτονται με την τεχνολογία υπολογιστών, ένα πτυχίο κολεγίου στην ηλεκτροτεχνική μηχανή μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια τεχνική σταδιοδρομία σε σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία. Δεδομένου ότι η τεχνολογία αλλάζει και επεκτείνεται συνεχώς, η ανάγκη για ηλεκτρολόγους αυξάνεται συνεχώς.

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Phillip M. Drayer προσφέρει τώρα δύο προγράμματα πιστοποιητικών για τα προπτυχιακά ( Instrumentation

Σχέδιο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (120 ώρες)

Πρώτος χρόνος116945_Skjermbilde2019-06-19kl.19.59.41.png
Δεύτερη χρονιά116943_Skjermbilde2019-06-19kl.19.59.52.png
Τρίτος χρόνος116944_Skjermbilde2019-06-19kl.20.00.01.png
Τέταρτη χρονία116946_Skjermbilde2019-06-19kl.20.00.08.png

Σημειώσεις:

Όλα τα μαθήματα STEM απαιτούν βαθμό «C» ή καλύτερα για να ικανοποιήσουν το σχέδιο πτυχίου / προϋποθέσεις προϋπόθεση.

 1. ή PHIL 2306 Ηθική
 2. Τα μαθήματα ξένων γλωσσών ή επικοινωνιών είναι: COMM 1315, COMM 1321, DSDE 1371, FREN 1311 ή SPAN 1311
 3. Δύο εξάμηνα ιστορίας των ΗΠΑ ή του Τέξας από το HIST 1301, 1302 ή 2301
 4. Τα μαθήματα κοινωνικής επιστήμης είναι: ECON 1301, PSYC 2301, SOCI 1301, ECON 2301, ECON 2302 ή INEN 2373
 5. Τα μαθήματα εκτός ΕΕ μπορούν να αντικατασταθούν εάν εγκριθούν από τον πρόεδρο του τμήματος
 6. Τα μαθήματα Καλών Τεχνών είναι: ARTS 1301, DANC 2304, MUSI 1306, COMM 1375 ή PHIL 1330

** ELEN 1301 Απαιτείται εισαγωγή σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προγραμματισμό πριν ληφθούν τα ELEN 2411 Circuits I (μπορεί να γίνει δεκτό ισοδύναμο κύκλος μαθημάτων γυμνασίου)

Διαδρομές Καριέρας για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς:

Περιοχές στις οποίες εργάζονται:
 • Αυτόματοι έλεγχοι
 • Βιοηλεκτρονική
 • ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
 • Ηλεκτρομαγνητική
 • Αναλογικά ηλεκτρονικά
 • Συστήματα Ισχύος και Ενέργειας
 • Επικοινωνιών και επεξεργασίας σημάτων
Οι εταιρείες μας ηλεκτροτεχνική grads εργάζονται για:
 • IBM
 • Honeywell
 • Motiva
 • Intel
 • Αμερικανική ηλεκτρική ενέργεια
 • Texas Instruments
 • Halliburton
 • Εμπιστοσύνη
 • DuPont
 • ExxonMobil
 • NASA
 • και πολλά άλλα.

LU Εμπειρία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Υποτροφίες

Lamar University και το College of Engineering αφιερώνουν στο να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους. Οι υποτροφίες είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να γίνει αυτό. Αυτές οι υποτροφίες γίνονται δυνατές με γενναιόδωρες δωρεές από αποφοίτους και φίλους. Οι περισσότερες υποτροφίες απονέμονται με βάση τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Άλλοι παράγοντες όπως η ακαδημαϊκή σπουδαιότητα, η ηγετική ικανότητα και οι εξειδικευμένες δεξιότητες (αθλητισμός, μπάντα πορείας, τέχνη, μουσική κλπ.) Μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη για τη χορήγηση υποτροφιών. Προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι υποτροφίες του Lamar University προτεραιότητα, ισχύουν το αργότερο την 1η Φεβρουαρίου κάθε έτους.

Το College of Engineering έχει πολυάριθμες προικισμένες υποτροφίες για φοιτητές πρώτης φοίτησης που κυμαίνονται από $ 500 έως $ 6.000. Για να υποβάλετε αίτηση για αυτές τις υποτροφίες, συμπληρώστε την αίτησή σας στις υποτροφίες μου .

Πρόγραμμα συνεργατικής εκπαίδευσης

Ο στόχος μας σε αυτό το πρόγραμμα είναι διπλός: να παρέχουμε στους σπουδαστές μηχανικής μας την υψηλότερη δυνατή και άμεση εκπαίδευση και να βοηθήσουμε τους μαθητές να αποκτήσουν τις προσόντες των εταιρειών. Τα προγράμματα συνεργατικής εκπαίδευσης (co-op) και πρακτικής άσκησης έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν την επιτυχία των σπουδαστών μετά την αποφοίτησή τους με την προτεραιότητά τους συνδυάζοντας την πρακτική εμπειρία με την ακαδημαϊκή μελέτη.

Βοηθάμε τους μαθητές να αποκτήσουν ευκαιρίες συνεργασίας / πρακτικής άσκησης σε πέντε (5) κλάδους της μηχανικής στο Lamar: Πολιτικές, Χημικές, Ηλεκτρικές, Βιομηχανικές και Μηχανικές. και Βιομηχανική Τεχνολογία.

Ποιος είναι επιλέξιμος;

Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο έτος της μηχανικής ή της βιομηχανικής σας τεχνολογίας (συνήθως 30-45 ώρες), μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεργασίας, το οποίο σας επιτρέπει να εναλλάσσετε τα εξάμηνα σπουδών κολλεγίων με περιόδους αμειβόμενης κατάρτισης στην εργασία που σχετίζεται με τους μεγάλους σας. Οι μεγάλες μηχανικές εταιρείες πρέπει να έχουν GPA 2,5 ή καλύτερα. Οι μεγάλες βιομηχανικές τεχνολογίες πρέπει να έχουν μια ΣΔΣ 2,75 ή καλύτερη.

Για να υποβάλετε αίτηση για το Πρόγραμμα Συνεργαζόμενης Εκπαίδευσης / Πρακτικής, πρέπει να συναντήσετε και να συμφωνήσετε με όλα τα παρακάτω κριτήρια:

 1. Πρέπει να είστε προπτυχιακός φοιτητής μηχανικής ο οποίος έχει επιτύχει την ταξινόμηση Sophomore. (30 ώρες εξάμηνο)
 2. Οι φοιτητές μεταφοράς πρέπει να ολοκληρώσουν ένα πλήρες εξάμηνο της μηχανικής στο Lamar University .
 3. Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα το εξάμηνο πριν θέλετε να αρχίσετε να εργάζεστε.
 4. Πρέπει να διατηρήσετε τουλάχιστον 2.5 συνολικά GPA, οι φοιτητές της βιομηχανικής τεχνολογίας πρέπει να διατηρήσουν μια 2.75 GPA.
 5. Πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε δίδακτρα για το μάθημα ανάπτυξης σταδιοδρομίας κάθε εξάμηνο που εργάζεστε.
 6. Προειδοποίηση: Εάν είχατε ποτέ φοιτητικό δάνειο όταν φοιτήκατε σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θα μπορούσατε να πέσετε στην κατάσταση αποπληρωμής αν είστε εγγεγραμμένος σε λιγότερο από έξι ώρες. Είστε υπεύθυνοι για την επικοινωνία με τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις για την παροχή συνδρομής κατά την τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών για τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις
 7. Πρέπει να ζητήσετε μια επιστολή απαλλαγής φοιτητών από το γραφείο συνεργασίας για να παραιτηθείτε από τις αμοιβές σπουδαστών σας.
 8. Πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα αξιολόγησης σπουδαστών και να ζητήσετε από τον εργοδότη σας να συμπληρώσει τη φόρμα αξιολόγησης εργοδότη.
 9. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την αναφορά σας την τελευταία ημέρα του εξαμήνου. Αν χρειάζεστε να παρουσιάσετε μια παρουσίαση του PowerPoint από τον εργοδότη σας κοντά στο τέλος της συνόδου συνεργασίας, ένα αντίγραφο των διαφανειών θα γίνει δεκτό ως αναφορά σας, εφόσον το εγκρίνει ο εργοδότης.
 10. Πρέπει να διατηρήσετε ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες επικοινωνίας στο γραφείο Co-Op.
 11. Μόνο οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου Lamar θα χρησιμοποιηθούν από το γραφείο της Co-Op. Ελέγχετε τα μηνύματα συχνά.
 12. Οι εργασίες Co-op αποκτώνται μέσω μιας διαδικασίας συνέντευξης. Φόρεμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είναι επιχειρηματική περιστασιακή, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
 13. Πρέπει να διαβάσετε και να υπογράψετε τις Απαιτήσεις του Προγράμματος Co-Op και την Δήλωση Ηθικής στην πίσω πλευρά.
Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Home to over 15,000 students, Lamar University, located near Houston in Beaumont, TX, is among the fastest growing Texas colleges and universities and is a member of The Texas State University System. ... περαιτέρω

Home to over 15,000 students, Lamar University, located near Houston in Beaumont, TX, is among the fastest growing Texas colleges and universities and is a member of The Texas State University System. LU offers more than 100 programs of study leading to bachelor’s, master’s and doctoral degrees. The 292-acre campus in Beaumont is about 90 miles east of Houston and about 25 miles west of Louisiana. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη