Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θεωρείτε τον εαυτό σας να διαδραματίζει βασικό ρόλο σε μια επιτυχημένη μάρκα; Ψάχνετε για έναν βαθμό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος με τις καινοτόμες δεξιότητες για να διαχειριστείτε μια παγκόσμια, εθνική ή τοπική επιχείρηση;

Το πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc στο Swansea University είναι το πιο εδραιωμένο πρόγραμμα στο πλαίσιο της Σχολής Διοίκησης, γνωστός για την παραγωγή υψηλά ειδικευμένων και εμπορικών επιχειρηματικών επιχειρηματιών. Οι απόφοιτοι έχουν συνεχίσει να εργάζονται για τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Shell UK, Marks

Παρέχει μια σειρά διδασκαλίας εμπειρογνωμόνων σε θέματα μάρκετινγκ, διαχείρισης επιχειρήσεων, οικονομικών, λογιστικής, στρατηγικής και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, καθώς και ειδικών προαιρετικών ενοτήτων.

Εάν σκοπεύετε να υπερέχετε στο υψηλότερο επίπεδο παγκόσμια πρακτική διαχείρισης επιχειρήσεων, αυτό το μάθημα είναι για σας.

Γιατί η Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Σουάνσι;

 • Κατατάσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο Top 30 για προπτυχιακές προοπτικές (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2018)
 • Το 83% των αποφοίτων μας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απασχολούνται ή σε περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους (DLHE 2016/17)
 • Κατατάσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο το Top 5 για την προστιθέμενη αξία (οδηγός Πανεπιστημίου Guardian 2018)
 • Κατατάσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο Top 15 για τη συνολική ικανοποίηση των σπουδαστών (National Student Survey 2018)
 • Βαθμολογία διαπίστευσης από εθνικά αναγνωρισμένους οργανισμούς
 • Ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα από περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες
 • Βασισμένο στο σχολείο διαχείρισης των 22 εκατομμυρίων λιρών, που είναι κτισμένο στην ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη Bay

Η εμπειρία σας στη διαχείριση επιχειρήσεων

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Swansea είναι ένα ευέλικτο πτυχίο που σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό για ένα χρόνο ή να εργαστείτε στη βιομηχανία για ένα χρόνο. Αυτό μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας όσον αφορά την εύρεση εργασίας.

Μια ευρεία επιλογή των προαιρετικών ενοτήτων από το δεύτερο και το τρίτο έτος σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το βαθμό προς τους συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας σας.

Το ίδιο το μάθημα συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, και μέσω της μελέτης βασικών επιχειρηματικών ενοτήτων σε συνδυασμό με τις αιχμές της εξειδικευμένες ενότητες, θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την πραγματική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Η διδασκαλία στη Swansea είναι εν μέρει ενημερωμένη από την έρευνα και το προσωπικό μας έχει πρακτική εμπειρία θεωρίας και πρακτικής, που σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την ακαδημαϊκή τους πείρα και την πραγματική τεχνογνωσία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, χάρη στη σειρά υπηρεσιών υποστήριξης που περιλαμβάνει επιχειρηματική καθοδήγηση μαζί με εταιρικούς συνεργάτες με πλούσια εμπειρία στον κλάδο και είμαστε μία από τις λίγες σχολές επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ανεξάρτητη ομάδα συμβούλων σταδιοδρομίας.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στην αιχμή της δημιουργίας βίντεο και ψηφιακού περιεχομένου και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του Fujitsu Innovation Hub και των χώρων παρουσίασης.

Επιχειρηματικές ευκαιρίες απασχόλησης

Ως πτυχιούχος της διοίκησης επιχειρήσεων από τη Swansea, θα βρεθείτε σε μια εξαιρετική θέση για να εξασφαλίσετε την επιβράβευση της απασχόλησης σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Είτε στοχεύετε Shell UK, Marks

 • Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων
 • Αναλυτής ή Ερευνητής
 • Επιχειρηματίας
 • HR Business Partner
 • Σύμβουλος διοίκησης


Καριέρα και Απασχολησιμότητα

Καριέρα και Απασχολησιμότητα Η Ακαδημία Απασχόλησης Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας σταδιοδρομίας σας βοηθώντας να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

 • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας
 • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας
 • Βοηθήστε με την εύρεση εργασίας, πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού
 • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας
 • Συμβουλές και οδηγίες για μεταπτυχιακές σπουδές και χρηματοδότηση
 • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.
 • Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Η Σχολή Διοίκησης έχει επίσης μια εξειδικευμένη ομάδα σταδιοδρομιών που προσφέρει επιπλέον υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα έχετε την ευκαιρία να:

 • Συμμετοχή στο πρόγραμμα Mentoring Απασχόλησης και καθοδήγηση από έναν εργοδότη ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με τη μετάβαση από φοιτητή σε επαγγελματία
 • Εργαστείτε και επικοινωνήστε με εργοδότες από μια σειρά εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών μέσω των σεμιναρίων και των εκδηλώσεών μας
 • Ενισχύστε τις δεξιότητές σας και συναντήστε τους εργοδότες κατά τη διάρκεια της Μονάδας Απασχολησιμότητας που λειτουργεί δύο φορές το χρόνο
 • Ολοκλήρωση του Βραβείου Απασχολησιμότητας της Swansea
 • Συμμετέχετε στον διαγωνισμό Business in the Bay και ανταγωνίζεστε άλλους φοιτητές


Προυποθέσεις εισόδου

A-Level Qualification

Οι προσφορές για προγράμματα στη Σχολή Διοίκησης είναι συνήθως εντός του φάσματος του «ABB-BBB» ή ισοδύναμου.

Όλες οι αιτήσεις εξετάζονται σε μεμονωμένη βάση, με βαθμούς GCSE, θέματα και βαθμούς AS Level, εργασιακή εμπειρία, αναφορές και μια προσωπική δήλωση που λαμβάνεται υπόψη.

Οι μεταβλητές προσφορές εξαρτώνται από τα θέματα που μελετήθηκαν.

Δεν απαιτείται επίπεδο Α στις επιχειρήσεις, στα οικονομικά, στα μαθηματικά ή στη λογιστική / χρηματοδότηση. Δεν θεωρούμε ότι οι Γενικές Μελέτες αποτελούν θέμα Α-επιπέδου για σκοπούς προσφοράς. Οι μαθητές μπορούν να συνδυάσουν επίπεδα Α με άλλα προσόντα παρακάτω. GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά ελάχιστη βαθμού C απαιτούνται επίσης.

Διεθνές απολυτήριο

Η Σχολή Διοίκησης θα προσφέρει προσφορές σε φοιτητές με προβλεπόμενο (ή επιτυγχανόμενο) ΙΒ 32-33 ή μεγαλύτερο.

BTEC (18 μονάδες)

Η Σχολή Διοίκησης θα προσφέρει προσφορές σε φοιτητές με προβλεπόμενα (ή επιτεύγματα) BTEC αποτελέσματα DDM ή καλύτερα.

Αγγλική γλώσσα

Τα μη αγγλικά ομιλητές πρέπει να έχουν συνολικά 6,0 χωρίς να έχουν συστατικό μικρότερο από 5,5 σε IELTS ή ισοδύναμες δοκιμές.

Για τους φοιτητές που δεν πληρούν μόνο την απαίτηση της αγγλικής γλώσσας, προσφέρουμε μια σειρά από προ-σεμινάρια προγράμματα κατάρτισης που μπορείτε να πάρετε πριν ξεκινήσετε το πτυχίο σας πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSwansea University »

Τελευταία ενημέρωση November 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,450 GBP
- διεθνείς φοιτητές. 9000 GBP - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ
Deadline
Ιούλιος 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2022
Άλλη