Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Γεωγραφία, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.

Ο βαθμός απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο θεωρητικής δέσμευσης και πνευματική ανεξαρτησία, και χρησιμεύει ως το αρχικό επιστήμη μεταπτυχιακό εξειδίκευσης προσόντα που παρέχουν στους φοιτητές με εις βάθος επιστημονική γνώση και τις δεξιότητες προετοιμασία τους για την ερευνητική μελέτη με βάση τις μεταπτυχιακές της επιστήμης.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα Honours, απαιτείται πτυχίο με Γεωγραφία ως ένα σημαντικό (κατά μέσο όρο 65% το 3ο έτος). Ο Προϊστάμενος του Τμήματος εγκρίνει την ένταξη στο πρόγραμμα Honours.

Πέντε ενότητες εξάμηνο απαιτούνται για την Honours Degree, εκ των οποίων Ενότητα 3 (Φιλοσοφία και Μεθοδολογία) και στην Ενότητα 7 (Ερευνητικό Πρόγραμμα) είναι υποχρεωτικά. Κάθε μονάδα έχει ένα ίσο αριθμό πιστωτικών μονάδων. Η εξέταση είναι στο τέλος του εξαμήνου της παρουσίασης, με εξαίρεση Ενότητα 7, η οποία είναι μια μονάδα ετησίως. Ενότητα 3 και κάθε άλλη μονάδα εξάμηνο θα πρέπει να περάσει με το 50%, προκειμένου να συνεχίσει με σπουδές για το πτυχίο Honours.

Ένας φοιτητής πρέπει να περάσει τουλάχιστον δύο ενότητες ανά εξάμηνο. ενότητες Εξάμηνο πρέπει να παρουσιάζονται σε ένα συγκεκριμένο έτος σπουδών καθορίζονται σε ετήσια βάση. Μία εγκεκριμένη μονάδα εξάμηνο από μια Honours Degree πλην Γεωγραφία μπορεί επίσης να ακολουθηθεί στη Σχολή Θετικών Επιστημών, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Σχολή Διοίκησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη