Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στη Βοτανική, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.

Ο βαθμός απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο θεωρητικής δέσμευσης και πνευματική ανεξαρτησία, και χρησιμεύει ως το αρχικό επιστήμη μεταπτυχιακό εξειδίκευσης προσόντα που παρέχουν στους φοιτητές με εις βάθος επιστημονική γνώση και τις δεξιότητες προετοιμασία τους για την ερευνητική μελέτη με βάση τις μεταπτυχιακές της επιστήμης.

Η είσοδος για το πρόγραμμα Honours υπόκειται σε έγκριση από τις εταιρί Departm. Ένας υποψήφιος πρέπει να έχει ένα ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 60% για Βοτανικής στο τρίτο επίπεδο έτους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι ενότητες που πρέπει να περάσει χωριστά:

  • Οι ενότητες για αυτό το πρόγραμμα είναι οι εξής: μετά τη συγκομιδή Φυσιολογίας (BOT0017), Βιοτεχνολογία Φυτών (BOT0047), Plant Συστηματική και Μοριακή Εξέλιξη (BOT0067), το Project (BOT0077), επιστημονικές μεθόδους (BOT0087), Advanced Συστηματική Φυτών και Οικονομική Βοτανικής (BOT0097) .

Επιπλέον, ένα ή περισσότερα πρόσθετα modules μπορεί να απαιτηθεί από τον Προϊστάμενος Τμήματος. Μπορεί επίσης να απαιτείται η συμμετοχή στην Τμήματος εκδρομές.

Η εξέταση αποτελείται από γραπτές εργασίες ή εκθέσεις σε κάθε τμήμα. Όλα τα τμήματα έχουν την ίδια βαρύτητα και όλοι πρέπει να περάσει χωριστά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη