Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι Honours στο πρόγραμμα Ψυχολογίας προσφέρεται μόνο σε βάση πλήρους απασχόλησης. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν έξι ενότητες μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η έρευνα συνιστώσα είναι η μόνη υποχρεωτική ενότητα και τρέχει για το σύνολο του έτους, ως εκ τούτου αυτή η ενότητα μετράει ως δύο ενότητες.

Οι φοιτητές υποχρεούνται να επιλέξουν τέσσερα άλλες ενότητες από την παρακάτω λίστα: Νευροψυχολογία? Προσωπικότητα Ψυχολογία? Κοινωνική ψυχολογία; Ψυχοπαθολογία? Θεραπευτικές Ψυχολογία? Ψυχολογική αξιολόγηση? Κρίσιμη Εξελικτική Ψυχολογία και Ψυχολογία της Υγείας. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες παρουσιάζεται από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα και τα μαθήματα είναι αλληλεπίδρασης και δυναμική. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο με το στόχο να τους προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτες. Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων, εργασίες και εξετάσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων που πρέπει να εγγραφεί στο πρόγραμμα και την ημερομηνία κατά την οποία πρόκειται να ανακοινωθεί καθορίζονται από το Τμήμα κάθε χρόνο ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων που έχουν επιλεγεί Honours. Τα έντυπα των αιτήσεων και άλλες σχετικές πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από το Τμήμα Ψυχολογίας, καθώς και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: Ο κ P Basson
Τηλ: 011 559 3675 / E-mail: pbasson@uj.ac.za

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη