BSc Hons στην Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Hons είναι να παγιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στην Πληροφορική και να αναπτύξει ερευνητική ικανότητα στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. Το BSc Hons είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων του οποίου τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων αφιερώνεται σε ένα ερευνητικό έργο και υποβάλλει αναφορές υπό την επίβλεψη.

Ο βαθμός απαιτεί υψηλό επίπεδο θεωρητικής εμπλοκής και πνευματικής ανεξαρτησίας και χρησιμεύει ως προσόν μεταπτυχιακής ειδίκευσης αρχικής επιστήμης παρέχοντας στους σπουδαστές βαθιές επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες προετοιμάζοντάς τους για μεταπτυχιακές σπουδές με βάση την έρευνα.

If you feel the desire to write a book, what would it be about?

Η ακόλουθη βασική ενότητα εξαμήνου είναι υποχρεωτική: IT28X47 Ηθικές και νομικές πτυχές της πληροφορικής

Το πεδίο εφαρμογής του έργου υποχρεωτικής πρακτικής χρονιάς (IT28X30 Project (3 ενότητες)) είναι τουλάχιστον 200 ώρες. Το έργο του έτους εκτείνεται σε δύο διαδοχικές ενότητες εξαμήνου. Η συνέχιση του έργου στο δεύτερο εξάμηνο εξαρτάται από την ικανοποιητική πρόοδο κατά το πρώτο εξάμηνο. Το έργο πρέπει να αναπτυχθεί αυστηρά σύμφωνα με τη μεθοδολογία ανάπτυξης του έργου, όπως ορίζεται από την Ακαδημία Πληροφορικής και Μηχανικών Λογισμικού.

Η μεθοδολογία ανάπτυξης του έργου προσυπογράφει τον κύκλο ζωής των συστημάτων μηχανικής λογισμικού όπως υποστηρίχθηκε από την British Computer Society (BCS).

Οι ακόλουθες φάσεις διαφοροποιούνται:

  • Επιχειρηματική μοντελοποίηση
  • Ανάκτηση απαιτήσεων
  • Ανάπτυξη σχεδίου
  • Δοκιμές
  • Εφαρμογή (Ανάπτυξη)

Στο University of Johannesburg «Το Μέλλον. Ξανασκεφτείτε. " δεν είναι απλώς μια ελκυστική φράση

Το ίδρυμα πρωτοστατεί σε ολόκληρη την Αφρική στη Σκέψη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον για όλους τους κλάδους Το 4IR είναι το επόμενο κύμα εκβιομηχάνισης που πρέπει να κατανοήσουμε και να διαμορφώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον αυτής της χώρας - και της ηπείρου της Αφρικής - τόσο πλούσια αξίζουν. Το 4IR δεν αφορά μόνο τη ρομποτική και τον αυτοματισμό. πρόκειται για την πρόοδο της κοινωνίας για την ενδυνάμωση των ανθρώπων και την ανάδειξη γενεών.

Καθώς ο κόσμος προχωρά στην 4η βιομηχανική επανάσταση, το ίδιο και το UJ με το «Education 4IR» - φέρνοντας τη σκέψη και την τεχνολογία 4IR στο πρόγραμμα σπουδών σε διάφορα μαθήματα και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες συνδυασμένης μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι της UJ είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αγκαλιάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, καθώς το AI και το 4IR διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Στο University of Johannesburg , είναι καθήκον μας να αγκαλιάσουμε και να περιηγηθούμε στους μελλοντικούς ηγέτες της χώρας μας με υπερηφάνεια και τόλμη μέσα από τις φανταστικές πολυπλοκότητες του 4IR, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Μελλοντικοί ηγέτες σαν εσένα! Εδώ οδηγούμε θαρραλέα συζήτηση. πιέζει και διαμορφώνει το σχεδιασμό ενός νέου αύριο. Εδώ αναλαμβάνουμε δράση και χτίζουμε τον νέο κόσμο.

Απαιτήσεις εισδοχής:

Πτυχίο BSc BSIT01 / B2I01Q ή πτυχίο BSc BSIT02 / B2I02Q. Ένα ποσοστό επιτυχίας τουλάχιστον 60% στην Πληροφορική ή στην Πληροφορική τον τελευταίο χρόνο.

Παρακαλώ σημειώστε: Οι υποψήφιοι μπορεί να υποχρεωθούν να περάσουν μια πρακτική εξέταση προγραμματισμού που ορίζεται κάθε χρόνο από την Ακαδημία.

Διάρκεια του προγράμματος:

Το πτυχίο Honours στην Πληροφορική αποτελείται από επτά εξάμηνα μαθήματα ΚΑΙ ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα πρακτικής χρονιάς.

  • Πλήρης απασχόληση: 10 ενότητες σε 1 έτος
  • Μερική απασχόληση: 4/5 ενότητες ανά έτος για 2 χρόνια

Στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα: κα Simangele Msibi / Τηλ: 011 559 2839 / Email: simangelem@uj.ac.za
Όνομα: κα Gugulethu Ndevu / Τηλ: 011 559 2967 / Email: gndevu@uj.ac.za

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη