Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών σε BSc Honours Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.

Ο βαθμός απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο θεωρητικής δέσμευσης και πνευματική ανεξαρτησία, και χρησιμεύει ως το αρχικό επιστήμη μεταπτυχιακό εξειδίκευσης προσόντα που παρέχουν στους φοιτητές με εις βάθος επιστημονική γνώση και τις δεξιότητες προετοιμασία τους για την ερευνητική μελέτη με βάση τις μεταπτυχιακές της επιστήμης.

Το πρόγραμμα σπουδών BSc Honours Εφαρμοσμένων Μαθηματικών αποτελείται από ΕΝΝΕΑ ενότητες εξάμηνο (δικής του επιλογής) και ένα σύντομο γραπτό έργο (APM0167) (υποχρεωτικό). Οι ενότητες Εξάμηνο εξετάζεται στο τέλος του εξαμήνου στο οποίο παρουσιάζονται. Το έργο εποπτεύεται από λέκτορας και παρουσιάστηκε από τον φοιτητή ως μια διάλεξη σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Το έργο έχει το βάρος της μία μονάδα εξαμήνου, εξετάζονται εσωτερικά. Η επιλογή των ενοτήτων εξαμήνου γίνεται σε συνεννόηση με τον Προϊστάμενο του Τμήματος. Εγκρίθηκε ενότητες από συναφείς τομείς σπουδών μέχρι ένα μέγιστο όριο ενός προγράμματος έτος ή δύο μονάδες εξάμηνο μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα σπουδών Honours).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη