Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Πληροφορικής

Κωδικός μαθήματος UCAS: GL40

Επίπεδο σπουδών: Προπτυχιακό δίπλωμα

Δίδακτρα 2018/19:

  • Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ - £ 9.250
  • Διεθνές - £ 10.000

Απαιτήσεις εισόδου: Κλάσεις CCC στο επίπεδο A ή διεθνές ισοδύναμο. Βαθμός Γ στα Μαθηματικά GCSE και Βαθμός Γ στην Αγγλική Γλώσσα GCSE ή διεθνή ισοδύναμα.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: IELTS 6.0 χωρίς συστατικό μικρότερο από 5,5, ή ισοδύναμο

Τρόπος σπουδών: Τάξη πλήρους φοίτησης

Διάρκεια: 3 χρόνια

Μέθοδος αξιολόγησης: Ατομικές και ομαδικές πρακτικές αναθέσεις και παρουσιάσεις, δοκιμαστικές δοκιμασίες διδακτικού και τελετουργικού, εργαστηριακά ημερολόγια, εξετάσεις και ανάπτυξη γραπτών εκθέσεων

Χρηματοδότηση σπουδαστών: Διαθέσιμο

Τοποθεσία: Λονδίνο

Ημερομηνίες έναρξης: Ιανουάριος, Σεπτέμβριος

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Ο γενικός στόχος του μαθήματος είναι η παροχή μιας ευρέως βασισμένης εκπαίδευσης σε υπολογιστικά συστήματα, η οποία θα παράγει πτυχιούχους εξοπλισμένους ώστε να εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της μηχανικής λογισμικού για την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος πληροφοριακών συστημάτων σε οργανισμούς. Αυτό θα επιτρέψει στους πτυχιούχους να ξεκινήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής με συγκεκριμένες επαγγελματικές δεξιότητες σχετικές με τις ανάγκες της τοπικής βιομηχανίας. Το μάθημα θα βοηθήσει επίσης στην κάλυψη της τρέχουσας έλλειψης υψηλής ποιότητας πτυχιούχων στον τομέα της πληροφορικής, ιδιαίτερα εκείνων που διαθέτουν δεξιότητες ανάπτυξης λογισμικού.

Το μάθημα BSc Hons in Computing Systems αναγνωρίζει ότι οι δεξιότητες ανάπτυξης λογισμικού πρέπει να συμπληρωθούν με τις δεξιότητες των ανθρώπων και των διαδικασιών. Κατά συνέπεια, οι άνθρωποι, η διαδικασία και η επαγγελματική πρακτική είναι σημαντικά θέματα εντός των ενοτήτων του μαθήματος και επιτρέπουν την ανάπτυξη μιας ευρείας βάσης δεξιοτήτων κατάλληλων για έναν μηχανικό λογισμικού.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Θα διδαχθούν χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας σε όλες τις ενότητες, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων και σεμιναρίων. Εκτός από τον χρόνο σας στην τάξη, θα πρέπει επίσης να αναλάβετε περίπου 25-35 ώρες αυτοδιδασκαλίας ανά εβδομάδα.

Εκτίμηση

Κάθε ενότητα αξιολογείται με συνδυασμό μαθημάτων και εξετάσεων ή με τη χρήση μόνο μαθημάτων. Χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι αξιολόγησης σε ολόκληρο το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών αναλύσεων και παρουσιάσεων μεμονωμένων και ομαδικών, των δοκιμαστικών δοκιμαστικών και μαθηματικών μαθημάτων, των ημερολογίων εργαστηρίου, των εξετάσεων και της σύνταξης γραπτών εκθέσεων.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το BSc Hons Computing Systems πληροί τις απαιτήσεις διαπίστευσης της British Computer Society (BCS), του Chartered Institute for IT. Οι απόφοιτοι θα έχουν εκπληρώσει τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για το Chartered IT Professional (CITP) και μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν πλήρη μέλη του BCS (MBCS).

Καριέρα και μεταπτυχιακές ευκαιρίες

Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε επιλέξιμοι να ξεκινήσετε μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής ή να αναλάβετε περαιτέρω σπουδές στο Masters ή Ph.D. επίπεδο. Οι διαδρομές καριέρας περιλαμβάνουν:

  • Σχεδιασμός κρίσιμων για τις επιχειρήσεις συστημάτων πληροφορικής
  • Παροχή συμβουλών για την ανάπτυξη υπολογιστικών συστημάτων

Οι πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου του Ulster διοργανώνονται σε συνεργασία με την τριτοβάθμια εκπαίδευση QA - φορέα ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλα τα προγράμματα μας στα Πανεπιστημιακά μας Καταστήματα εγκρίνονται από το Πανεπιστήμιο και διδάσκονται από το προσωπικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και του Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUlster University, London & Birmingham Campuses »

Τελευταία ενημέρωση April 1, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ - £ 9,000. Διεθνές - £ 9.500
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
UK/EU: 03 September International: 27 August
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
UK/EU: 03 September International: 27 August
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη