BSc Business Information Technology Συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εμπειρίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μεγάλο μέρος της σημερινής επιχείρησης λειτουργεί σε ένα δυναμικό, γρήγορο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον. Με το μέλλον της επιχείρησης φαίνεται να βασίζεται ακόμη περισσότερο στην τεχνολογία. Οι εταιρείες απαιτούν ταλαντούχα άτομα που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ διαχείρισης επιχειρήσεων και τεχνολογίας, να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις και να προωθήσουν τη συνεχή καινοτομία στις βιομηχανίες τους.

Η μελέτη της Τεχνολογίας Επιχειρήσεων στο Queen's σας δίνει μια καλή γνώση των βασικών στοιχείων της τεχνολογίας της πληροφορίας και της εφαρμογής τους στην επιχείρηση. Επιπλέον, αυτό το μάθημα παρέχει μια σταθερή βάση στη διαχείριση επιχειρήσεων. Παραδίδεται σε συνεργασία με το Queen's Management School (QMS), αυτό επιτρέπει στους αποφοίτους μας να αντιμετωπίσουν μια αυξανόμενη παγκόσμια ανάγκη για ικανούς και αυτοπεποίθηση ηγέτες σε ποικίλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Το Μπέλφαστ είναι μοναδικά τοποθετημένο για να προσφέρει ευκαιρίες για πτυχιούχους της Πληροφορικής Επιχειρήσεων. Υπάρχουν περισσότερες εταιρείες λογισμικού που βρίσκονται στη Βόρεια Ιρλανδία από ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός του Λονδίνου. Επιπλέον, το Queen's University έχει δεσμούς με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 τοπικών, εθνικών και διεθνών εταιρειών πληροφορικής. Η εμπειρία του εργοδότη ενσωματώνεται σε αυτό το μάθημα και επιτρέπει στους μαθητές να εμπλακούν και να μάθουν από τους μελλοντικούς εργοδότες από την πρώτη ημέρα.

Καλύτερες στιγμές

Το Μπέλφαστ στις 10 κορυφαίες ψηφιακές οικονομίες του μέλλοντος στον κόσμο - η μόνη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου εκτός Λονδίνου που περιλαμβάνεται στη λίστα (Financial Times 'fDi Intelligence, 2018)

Εξέλιξη καριέρας

Οι μαθητές που λαμβάνουν αυτό το πρόγραμμα μπορούν να περάσουν ένα χρόνο αποκτώντας επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο σε μια πληρωμένη θέση πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές βοηθούνται στην απόκτηση κατάλληλων θέσεων και το Σχολείο έχει εξαιρετικούς δεσμούς με περισσότερους από 500 τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες, όπως οι Citi, BT, Liberty IT και Kainos στο Μπέλφαστ, IBM στην Αγγλία, Microsoft και Sun Microsystems στο Δουβλίνο, Fujitsu στην Ιαπωνία και η Siemens στη Γερμανία.

Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Η Σχολή Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών έχει παγκόσμια φήμη για την έρευνα και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεγάλα νέα ερευνητικά κέντρα σε Secure Information Technologies (CSIT), Electronics, Communications and Information Technology (ECIT) και Sonic Arts (SARC).

Διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες

Πολλοί από τους υπαλλήλους μας είναι κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες στους τομείς της έρευνας. Το Queen's είναι ένα από τα 24 πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης που απαρτίζουν τον Όμιλο Russell στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο Russell Group στη Βόρεια Ιρλανδία.

Coding

Δομή μαθημάτων

Το πτυχίο Single Honours Business Information Technology περιλαμβάνει υποχρεωτικές ενότητες μαζί με προαιρετικές ενότητες.

Λόγω της φύσης της αλλαγής στον κλάδο της πληροφορικής, ενδέχεται οι μονάδες να αλλάξουν για να συμβαδίζουν με τις βιομηχανικές τάσεις.

Στάδιο 1

 • Λογιστική
 • Βάσεις δεδομένων
 • Οργανωτική συμπεριφορά
 • Βασικές αρχές προγραμματισμού

Προαιρετικά μαθήματα

 • Εισαγωγή στα Οικονομικά
 • Επιχειρήσεις, Κυβέρνηση και Κοινωνία
 • Εμπορία

Στάδιο 2

 • Επαγγελματική Πρακτική Πληροφορικής
 • Ανάπτυξη λογισμικού, διαδικασίες και πρακτικές
 • Διαχείριση πληροφοριών
 • Σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη

Προαιρετικά μαθήματα

 • Διαχείριση λειτουργιών
 • Διεθνής επιχείρηση
 • Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
 • Στατιστικά στοιχεία
 • Κορυφαία για αλλαγή

Στάδιο 3

 • Έτος επαγγελματικής εμπειρίας

Στάδιο 4

 • Έργο BIT
 • Πληροφοριακά Συστήματα σε Οργανισμούς

Προαιρετικά μαθήματα

 • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού
 • Επιχειρηματική ηθική
 • Διαχείριση Καινοτομίας
 • Διαχείριση του δημόσιου τομέα
 • Στρατηγική διαχείρηση
 • Πολιτική πληροφόρησης
 • Συμπεριφορά πελατών
 • Ανάλυση και οπτικοποίηση δεδομένων
 • Ασφάλεια δικτύου

Επικοινωνήστε με τις ώρες διδασκαλίας

Μεγάλη ομαδική διδασκαλία 9 (μέγιστες ώρες)
9 ώρες διαλέξεων
Προσωπική μελέτη 24 (μέγιστες ώρες)
22-24 ώρες μελετώντας και αναθεωρώντας το δικό σας χρόνο κάθε εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης κάποιας καθοδηγούμενης μελέτης που χρησιμοποιεί φυλλάδια, διαδικτυακές δραστηριότητες κ.λπ.
Διδασκαλία μεσαίων ομάδων 6 (μέγιστες ώρες)
MGT (σεμινάρια) 6 ώρες πρακτικών μαθημάτων, εργαστηρίων ή σεμιναρίων κάθε εβδομάδα

Προοπτικές καριέρας

Περισσότερο από ποτέ, υπάρχει πραγματική ανάγκη για εξειδικευμένους διαχειριστές στο σύγχρονο, τεχνολογικό περιβάλλον. Αυτοί οι διαχειριστές θα πρέπει να κατανοήσουν τις θεμελιώδεις αρχές της Επιστήμης Υπολογιστών, της Πληροφορικής και της Διοίκησης με έμφαση στην εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας πληροφοριών σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι εργοδότες, από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες έως μικρές τοπικές οργανώσεις, στοχεύουν ενεργά τους μαθητές μας, αναγνωρίζοντας ότι οι απόφοιτοι της Queen's Business Information Technology διαθέτουν τις δεξιότητες που χρειάζονται. Ακόμη και με την ύφεση, η τρέχουσα ανάλυση της βιομηχανίας δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη αποφοίτων πληροφορικής και αυτή η τάση προβλέπεται να συνεχιστεί.

Μετά την αποφοίτησή τους με πτυχίο Honours και εμπειρία ενός έτους, οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από επιβραβευτικές και προκλητικές σταδιοδρομίες στη βιομηχανία, το εμπόριο, την εκπαίδευση και την έρευνα. Πολλοί απόφοιτοι αναλαμβάνουν θέσεις που σχετίζονται με τη διοίκηση και τη χρηματοδότηση που εργάζονται σε σύγχρονα, τεχνολογικά περιβάλλοντα, ενώ άλλοι αναλαμβάνουν έρευνα.

Πτυχίο συν βραβείο για εξωσχολικές δεξιότητες

Εκτός από το πτυχίο σας, στο Queen's, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ευρύτερη ζωή, ακαδημαϊκές και δεξιότητες απασχολησιμότητας. Για παράδειγμα, τοποθετήσεις, εθελοντική εργασία, κλαμπ, κοινωνίες, αθλήματα και πολλά άλλα. Έτσι, όχι μόνο αποφοιτάτε με πτυχίο αναγνωρισμένο από ένα παγκόσμιο κορυφαίο πανεπιστήμιο, αλλά θα έχετε πρακτική εθνική και διεθνή εμπειρία συν μια ευρύτερη έκθεση στη ζωή συνολικά. Το ονομάζουμε Degree Plus. Είναι αυτό που κάνει τη μελέτη στο Queen's University Belfast ξεχωριστή.

Μάθηση και διδασκαλία

Το BSc in Business Information Technology συμπεριλαμβανομένης της Επαγγελματικής Εμπειρίας είναι ένα κοινό πρόγραμμα με το Queen's Management School και παρέχει μια σειρά μαθησιακών εμπειριών που επιτρέπουν στους μαθητές να αλληλεπιδράσουν με ειδικούς σε θέματα, να αναπτύξουν χαρακτηριστικά και προοπτικές που θα τους εξοπλίσουν για τη ζωή και να εργαστούν σε μια παγκόσμια κοινωνία και χρησιμοποιήστε καινοτόμες τεχνολογίες και μια βιβλιοθήκη παγκόσμιας κλάσης που βελτιώνει την ανάπτυξή τους ως ανεξάρτητων, δια βίου μαθητών. Παραδείγματα των ευκαιριών που παρέχονται για μάθηση σε αυτό το μάθημα είναι:

 • Τεχνολογίες ηλεκτρονικής μάθησης
  Οι πληροφορίες που σχετίζονται με διαλέξεις και εργασίες συχνά μεταδίδονται μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (VLE) που ονομάζεται Queen's Online. Μια σειρά από εμπειρίες ηλεκτρονικής μάθησης ενσωματώνονται επίσης στον βαθμό μέσω, για παράδειγμα, διαδραστικών εργαστηριακών ομάδων σε έναν ευέλικτο χώρο μάθησης. Ενότητες πληροφορικής και στατιστικών · podcasts και διαδραστικές διαδικτυακές μαθησιακές δραστηριότητες. ευκαιρίες χρήσης προγραμμάτων πληροφορικής που σχετίζονται με το σχεδιασμό σε πρακτικά και έργα που βασίζονται σε έργα κ.λπ.
 • Διαλέξεις
  Εισαγάγετε βασικές πληροφορίες για νέα θέματα ως αφετηρία για περαιτέρω αυτοκατευθυνόμενη ιδιωτική μελέτη / ανάγνωση. Οι διαλέξεις παρέχουν επίσης ευκαιρίες για να υποβάλουν ερωτήσεις, να λάβουν κάποια σχόλια και συμβουλές σχετικά με τις αξιολογήσεις (συνήθως παρέχονται σε μεγάλες ομάδες σε συνομηλίκους όλων των ετών).
 • Προσωπικός δάσκαλος
  Οι προπτυχιακοί φοιτητές διαθέτουν έναν Προσωπικό Εκπαιδευτή στα Στάδια 1 και 2 που συναντά μαζί τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους για να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη.
 • Πρακτικές
  Όπου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τεχνικές δεξιότητες και να εφαρμόσετε θεωρητικές αρχές σε πραγματικό ή πρακτικό πλαίσιο. Παρέχεται ολοκληρωμένη υποστήριξη διαδηλωτών - συνήθως ένας διαδηλωτής ανά 8-10 μαθητές. Θα πρέπει να παρακολουθείτε μια σειρά πρακτικών κάθε εβδομάδα.
 • Έργα και ομαδική εργασία
  Ορισμένες ενότητες σε όλο το πτυχίο θα χρησιμοποιούν εποπτευόμενα έργα ως μέσο που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε την τεχνική σας κατανόηση. Η εκτεταμένη χρήση ομαδικών έργων από το πρώτο έτος θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε δεξιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως από τους εργοδότες. Τον τελευταίο χρόνο, αναμένεται να πραγματοποιήσετε μια σημαντική έρευνα σχετικά με ένα θέμα ή πρακτική μεθοδολογία. Θα λάβετε υποστήριξη από έναν επόπτη που θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της έρευνάς σας και θα σας δώσει σχόλια.
 • Αυτο-κατευθυνόμενη μελέτη
  Αυτό είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής ως μαθητής της Βασίλισσας, όταν πραγματοποιείται σημαντική ιδιωτική ανάγνωση, εμπλοκή με πόρους e-learning, προβληματισμός σχετικά με τα σχόλια μέχρι σήμερα και πραγματοποιείται έρευνα ανάθεσης και εργασία προετοιμασίας.
 • Σεμινάρια / σεμινάρια
  Ορισμένες ενότητες θα χρησιμοποιούν σεμινάρια / σεμινάρια (συνήθως 10-20 μαθητές). Αυτά παρέχουν την ευκαιρία στους μαθητές να αλληλεπιδράσουν με ακαδημαϊκό προσωπικό που έχει εξειδικευμένη γνώση του θέματος, να κάνουν ερωτήσεις και να αξιολογήσουν τη δική τους πρόοδο και κατανόηση με την υποστήριξη των συνομηλίκων. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε να κάνετε παρουσιάσεις και άλλες συνεισφορές σε αυτές τις ομάδες.
 • Τοποθετήσεις εργασίας
  Ένας φοιτητής που παίρνει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να περάσει ένα χρόνο για να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο σε μια πληρωμένη θέση πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές βοηθούν να αποκτήσουν κατάλληλα μέρη και το Σχολείο έχει εξαιρετικούς συνδέσμους με περισσότερους από 500 τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες όπως η Microsoft, η Liberty IT, η Kainos, η IBM, η Deloitte, η BT, η Citi Group, η SAP και η Dell. Αναμένεται ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν άδεια από την πόλη και τις συντεχνίες από αυτήν την περίοδο εργασιακής εμπειρίας.

Εκτίμηση

Οι λεπτομέρειες των αξιολογήσεων που σχετίζονται με αυτό το μάθημα περιγράφονται παρακάτω:

 • Ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείτε θα ποικίλλει ανάλογα με τους μαθησιακούς στόχους κάθε ενότητας. Ορισμένες ενότητες αξιολογούνται αποκλειστικά μέσω έργων ή γραπτών εργασιών. Άλλοι αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων και εξετάσεων στο τέλος του εξαμήνου. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης κάθε ενότητας παρουσιάζονται στο Εγχειρίδιο Φοιτητών που παρέχεται σε όλους τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Ανατροφοδότηση

Καθώς οι μαθητές προχωρούν στο μάθημά τους στο Queen's, θα λάβουν γενικά και συγκεκριμένα σχόλια σχετικά με τη δουλειά τους από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών, συντονιστών ενότητας, εποπτών τοποθέτησης, προσωπικών δασκάλων, συμβούλων σπουδών και συνομηλίκων. Οι φοιτητές πανεπιστημίου αναμένεται να ασχοληθούν με την ανακλαστική πρακτική και να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσέγγιση για τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας τους. Τα σχόλια μπορούν να παρέχονται σε διάφορες μορφές όπως:

 • Τα σχόλιά σας παρέχονται μέσω επίσημων γραπτών σχολίων και σημάτων σχετικά με την εργασία που έχετε υποβάλει ως άτομο ή ως μέρος μιας ομάδας.
 • Σχόλιο πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περιπτώσεις κατά τις οποίες χρησιμοποιείτε τις διαφημισμένες «ώρες γραφείου» των καθηγητών για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.
 • Σχόλια ή αναφορές εργοδότη τοποθέτησης.
 • Ηλεκτρονικό ή ηλεκτρονικό σχόλιο.
 • Γενικά σχόλια ή ευκαιρίες ερωτήσεων και απαντήσεων στο τέλος μιας διάλεξης, σεμιναρίου ή σεμιναρίου.
 • Συμβουλές πριν από την υποβολή σχετικά με τα πρότυπα που πρέπει να στοχεύσετε και τις κοινές παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να παρέχεται με τη μορφή μοντέλων απαντήσεων ή παραδειγμάτων που μπορείτε να ελέγξετε στο δικό σας χρόνο.
 • Ανατροφοδότηση και αποτελέσματα από πρακτικές τάξεις.
 • Σχόλια και οδηγίες που παρέχονται από το προσωπικό από εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης, όπως Σταδιοδρομία, Απασχολησιμότητα και Δεξιότητες ή την Υπηρεσία Ανάπτυξης Μάθησης.
 • Αφού ελέγξετε τα σχόλιά σας, θα ενθαρρυνθείτε να εντοπίσετε και να εφαρμόσετε περαιτέρω βελτιώσεις στην ποιότητα της εργασίας σας.

Απαιτήσεις εισόδου

Απαιτήσεις επιπέδου

 • ABB + GCSE Μαθηματικά βαθμού C / 4

Απαιτήσεις πιστοποιητικού αποχώρησης από την Ιρλανδία

 • H3H3H3H3H3H3 / H2H3H3H3H3 + εάν δεν προσφέρεται σε Ανώτερο Επίπεδο τότε Κανονικό Επίπεδο βαθμού O4 στα Μαθηματικά

Πρόγραμμα πρόσβασης

 • Επιτυχής ολοκλήρωση του Μαθήματος Πρόσβασης με μέσο όρο 70% + GCSE Μαθηματικά βαθμού C / 4 ή ισοδύναμο στο Πρόγραμμα Πρόσβασης

Διεθνές δίπλωμα απολυτηρίου

 • Συνολικά 33 πόντοι, συμπεριλαμβανομένων 6,5,5 σε Ανώτερο Επίπεδο + εάν δεν προσφέρονται σε Ανώτερο Επίπεδο / GCSE, τότε Τυπικό επίπεδο 4ου βαθμού στα Μαθηματικά

BTEC Level 3 Extended / National Extended Diploma

 • QCF Level 3 BTEC Extended Diploma (180 μονάδες), με 120 μονάδες σε βαθμό διακριτικής και 60 μονάδες σε βαθμολογία Merit + GCSE Mathematics grade C / 4
 • RQF Level 3 BTEC National Extended Diploma (1080 Guided Learning Hours (GLH)), με τουλάχιστον 660 GLH σε βαθμό διάκρισης (τουλάχιστον 240 GLH για εξωτερική αξιολόγηση) και 420 GLH σε βαθμό Merit + GCSE Mathematics grade C / 4

Αποφοιτώ

 • Τουλάχιστον 2: 2 πτυχίο + GCSE μαθηματικών βαθμού C / 4

Διεθνείς φοιτητές

Για πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή ισοδύναμα προσόντων, παρακαλούμε ελέγξτε τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τη χώρα σας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Απαιτείται απόδειξη βαθμού IELTS * 6,5, με τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε στοιχείο ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. * Λήφθηκε τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα) πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στα αγγλικά, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από την πορεία σπουδών ή έρευνας. Οι υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις θεωρήσεις βίζας και μετανάστευσης (UKVI) για τη χορήγηση θεωρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους ΕΟΧ και εκτός ΕΟΧ, επισκεφθείτε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Αν χρειαστεί να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα πριν μπείτε στο πρόγραμμα σπουδών, το INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά από μαθήματα αγγλικής γλώσσας. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για εισαγωγή σε αυτό το βαθμό.

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, θα προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα ακαδημαϊκών αγγλικών και προ-συνεδρίων μόνο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020.

 • Ακαδημαϊκό Αγγλικό: μια έντονη αγγλική γλώσσα και μαθήματα σπουδών για επιτυχή πανεπιστημιακή μελέτη σε επίπεδο πτυχίου
 • Pre-session English: ένα σύντομο εντατικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών αγγλικών για φοιτητές που ξεκινούν πρόγραμμα σπουδών στο Queen's University Belfast και οι οποίοι πρέπει να βελτιώσουν τα αγγλικά τους.

Διεθνείς φοιτητές - Ίδρυμα και Διεθνή Προγράμματα Έτους 1

Το INTO Queen's προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για την προετοιμασία διεθνών φοιτητών για προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Queen Θα μάθετε από έμπειρους καθηγητές σε ένα ειδικό διεθνές κέντρο σπουδών στην πανεπιστημιούπολη και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης του Πανεπιστημίου.

Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για διεθνείς φοιτητές που δεν πληρούν τις απαιτούμενες απαιτήσεις ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για άμεση είσοδο.

Δίδακτρα

Βόρεια Ιρλανδία (NI) 4,395 £
Αγγλία, Σκωτία ή Ουαλία (GB) 9,250 £
Άλλη (εκτός ΗΒ) ΕΕ 4,395 £
Διεθνές 16.900 £

Όλα τα δίδακτρα που αναφέρονται είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Τα δίδακτρα υπόκεινται σε ετήσια πληθωριστική αύξηση, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων

Ολοι οι μαθητές

Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον κόστη που δεν καλύπτονται από δίδακτρα, τα οποία οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν υπόψη κατά τον προγραμματισμό των σπουδών τους.

Οι μαθητές μπορούν να δανειστούν βιβλία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαδικτυακούς πόρους μάθησης από οποιαδήποτε βιβλιοθήκη της Βασίλισσας.

Εάν οι μαθητές επιθυμούν να αγοράσουν προτεινόμενα κείμενα, αντί να τα δανειστούν από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, οι τιμές ανά κείμενο κυμαίνονται από 30 £ έως 100 £. Ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει έως και 6 ενότητες ανά έτος, το καθένα με προτεινόμενο κείμενο.

Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να κάνουν προϋπολογισμό από 30 έως 75 £ ετησίως για φωτοτυπίες, memory sticks και εκτυπώσεις.

Οι μαθητές που αναλαμβάνουν περίοδο εργασίας ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, είτε ως υποχρεωτικό είτε ως προαιρετικό μέρος του προγράμματος τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν επιπλέον έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης.

Εάν ένα τελευταίο έτος περιλαμβάνει ένα μεγάλο έργο ή διατριβή, ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες που σχετίζονται με τη μεταφορά, τη διαμονή και / ή το υλικό. Το ποσό θα εξαρτηθεί από το επιλεγμένο έργο. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πρόσθετα κόστη για εκτύπωση και δέσμευση.

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να εξετάσουν την αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις προδιαγραφές του επιλεγμένου μοντέλου.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετες χρεώσεις για τελετές αποφοίτησης, εξετάσεις και πρόστιμα στη βιβλιοθήκη.

Επιχειρησιακή τεχνολογία πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του κόστους επαγγελματικής εμπειρίας

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να γίνουν φοιτητές μέλη του BCS - The Chartered Institute for IT - με ετήσιο κόστος 20 £ ή 30 £ για τέσσερα χρόνια (υπόκειται σε αλλαγές).

Οι μαθητές αναλαμβάνουν μια θέση στο έτος 3 και είναι υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση ταξιδιών,

κόστος διαμονής και διαμονής. Αυτά τα κόστη ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια της τοποθέτησης. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν πληρωμή από τον πάροχο τοποθέτησης κατά τη διάρκεια του έτους τοποθέτησής τους.

Πώς χρηματοδοτώ τη μελέτη μου;

Υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για τα δίδακτρα και την οικονομική υποστήριξη φοιτητών για φοιτητές από τη Βόρεια Ιρλανδία, εκείνους από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία), και εκείνους από την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο, προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών και βραβείων για νέους μαθητές.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... περαιτέρω

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη