BSc / BScEcon (Hons) Διεθνής Οικονομία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Η Διεθνής Οικονομία

Η μοναδική δύναμη της πορείας μας είναι η σαφής έμφαση στην εφαρμογή και την κριτική κατανόηση. Ως εκ τούτου, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το πρώτο νέο πανεπιστήμιο που υιοθετεί το νέο πρόγραμμα σπουδών CORE.

Το μάθημα στοχεύει στη δημιουργία ατόμων με υψηλά προσόντα που είναι σε θέση να αναλάβουν αναλυτικά καθήκοντα και όχι μόνο να γνωρίζουν οικονομικά και οικονομικά.

Οι πτυχιοί Οικονομικών στο Cardiff Met κατατάχθηκαν ως οι καλύτεροι στην Ουαλία σύμφωνα με τον Πίνακα του Πανεπιστημίου Guardian 2016 και 2017. Μάθετε περισσότερα. Το τελευταίο ποσοστό ικανοποίησης φοιτητών NSS ήταν 95%.

Μάθηση

Οι διδάσκοντες στο Τμήμα Λογιστικής, Οικονομικών και Οικονομικών και το προσωπικό της Σχολής Διοίκησης του Κάρντιφ δεσμεύονται να σας παράσχουν την απαραίτητη υποστήριξη για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας μας περιλαμβάνουν πειράματα και τα τελευταία διδακτικά υλικά.

Κατά το τελευταίο σας έτος, θα επιβλέπεται και θα καθοδηγείται από μέλος του προσωπικού που ειδικεύεται στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις ερευνητικές δεξιότητες που αναπτύσσονται καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας σε ένα μακρύτερο έργο, το οποίο θα σας δείξει τις ικανότητές σας στους υποψήφιους εργοδότες.

Οι ενότητες συνήθως διδάσκονται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων και σεμιναρίων / εργαστηρίων και όλες οι ενότητες υποστηρίζονται από το Moodle, το εικονικό μαθησιακό περιβάλλον.

Απασχολησιμότητα

Το μάθημα παρέχει ένα συνδυασμό των αναλυτικών δεξιοτήτων που κατέχουν οι οικονομολόγοι που απαιτούνται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και ολοκληρωμένες εξειδικευμένες γνώσεις των χρηματοπιστωτικών αγορών.
Αυτό θα προσφέρει στους πτυχιούχους του μαθήματος μια ευρεία ποικιλία επιλογών σταδιοδρομίας, αλλά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως αναλυτές στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Θέσεις εργασίας:
Η παροχή πρακτικής άσκησης ως αξιολογούμενου μέρους του ακαδημαϊκού σας προγράμματος μάθησης είναι τόσο σημαντική που σας παρέχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια τοποθέτηση ως μέρος των σπουδών σας δευτέρου έτους. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την επιχειρηματική κοινότητα και το πρόγραμμα τοποθέτησης θέσεων εργασίας έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις μελλοντικές σας προοπτικές απασχόλησης.

Προυποθέσεις εισόδου

Πέντε περάσματα GCSE, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικών * στον βαθμό C ή παραπάνω (βαθμός 4 ή παραπάνω για τους αιτούντες που κατέχουν πρόσφατα μεταρρυθμισμένα GCSEs στην Αγγλία), συν 112 σημεία από τουλάχιστον δύο επίπεδα Α (ή ισοδύναμα).

Τυπικές προσφορές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • 112 βαθμοί από τουλάχιστον δύο επίπεδα Α για να συμπεριλάβει βαθμούς CC. Welsh Baccalaureate - Πιστοποιητικό Προηγμένων Δεξιοτήτων Ικανοτήτων θεωρείται το τρίτο θέμα
  • RQF BTEC Εθνικό Διευρυμένο Δίπλωμα / Cambridge Technical Extended Diploma DMM
  • 112 βαθμοί από τουλάχιστον δύο σκωτσέζους προχωρημένους ανώτερες για να συμπεριλάβουν βαθμούς DD
  • 112 βαθμοί από το ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης σε Highers για να συμπεριλάβει 2 βαθμούς H2. Τα θέματα υψηλότερου επιπέδου εξετάζονται μόνο με ελάχιστο βαθμό H4
  • 112 μονάδες από το δίπλωμα Πρόσβαση σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

* Για τους υποψηφίους της Ουαλίας που θα συνεδριάσουν τα μεταρρυθμισμένα Μαθηματικά GCSE, θα δεχτούμε είτε GCSE Μαθηματικά είτε Μαθηματικά - Αριθμητική .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... περαιτέρω

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη