BSc (Hons) στην Επιστήμη της Προστασίας των Ζώων

Myerscough College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στην Επιστήμη της Προστασίας των Ζώων

Myerscough College

Σχετικά με το μάθημα

Το μάθημα παραδίδεται στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Myerscough και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Central Lancashire. Το μάθημα παρέχει στους φοιτητές μια ιδανική ευκαιρία να επικεντρωθούν στα θέματα που σχετίζονται με τη διατήρηση των ζώων. Το έργο αυτό υποστηρίζεται από την τρέχουσα και αναδυόμενη επιστημονική έρευνα και το μάθημα θα προετοιμάσει τους σπουδαστές για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε όλη τη βιομηχανία των ζώων με ιδιαίτερη εστίαση στη διατήρηση.

Το έτος περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ενός διεξοδικού ερευνητικού σχεδίου σχετικού με τη βιομηχανία. Η εστίαση στις άλλες ενότητες αφορά τις εφαρμοσμένες τεχνικές έρευνας και την οικολογία συμπεριφοράς.

Προυποθέσεις εισόδου

(1 στο Επίπεδο 4 και στο άλλο 5 στο Επίπεδο 5) σε πτυχίο που αντιστοιχεί σε ένα σχετικό αντικείμενο που επιτυγχάνεται με το πρότυπο «pass» ή παραπάνω. Οι υποψήφιοι με ισοδύναμα εναλλακτικά προσόντα θα θεωρηθούν επίσης θετικά. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας ενότητας βασισμένης στην έρευνα στο επίπεδο 5.

Οι υποψήφιοι για τους οποίους η αγγλική γλώσσα είναι η δεύτερη γλώσσα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν το αποδεικτικό του Διεθνούς Συστήματος Ελέγχου Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) στο επίπεδο 6.0 (χωρίς βαθμολογία συστατικών μικρότερο από 5.5) ή ισοδύναμο.

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να υποβληθούν σε επιτυχημένη συνέντευξη

Μάθηση και αξιολόγηση

Περιβάλλον εκμάθησης:

Οι δραστηριότητες μάθησης για το μάθημα είναι ποικίλες, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων, πρακτικών συνεδρίων και εργαστηρίων.

Οι φοιτητές αναμένεται να αναλάβουν εκτεταμένη ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα για τη στήριξη διαλέξεων, σεμιναρίων και αξιολογήσεων. Η ομαδική εργασία και οι ομαδικές παρουσιάσεις αποτελούν σημαντικό μέρος του μαθήματος. Οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένο υλικό και λογισμικό πληροφορικής, ένα περιβάλλον εκμάθησης on-line και δυνατότητα αναφοράς.

Εκτίμηση:

Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν μια ποικιλία αξιολογήσεων, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων και δοκιμών, πρακτικών αξιολογήσεων, δοκίμων, παρουσιάσεων, εκθέσεων και ομαδικής εργασίας.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το μάθημα μπορεί να περιλαμβάνει επισκέψεις ή διαλέξεις που παρέχονται από εξωτερικούς ομιλητές, οι οποίοι θα περιγράφουν τα εργασιακά / ερευνητικά ενδιαφέροντα των διαφόρων οργανισμών που εκπροσωπούν. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψετε τόσο τα τεχνικά θέματα και τις εξελίξεις που συζητούνται όσο και τις διαθέσιμες ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας στους διάφορους τομείς.

Ποια εργασιακή εμπειρία μπορώ να πάρω;

Δεν υπάρχει επίσημη πρακτική άσκηση σε αυτό το μάθημα, αλλά το πρόγραμμα προσφέρει την ευελιξία να αποκτήσουν πρόσθετη εμπειρία κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν εξωσχολική εργασιακή εμπειρία ή πρακτική άσκηση με εργοδότες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό.

Καριέρα

Ποια σταδιοδρομια μπορειτε να ακολουθησετε;

Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για θέσεις στη ζωική και τις συναφείς βιομηχανίες με παραδείγματα πιθανών σταδιοδρομιών, όπως:

 • Εκπρόσωποι οργανώσεων συντήρησης / εργαζόμενοι στην περιοχή
 • Επιθεωρητές κοινωνικής πρόνοιας
 • Εκπαιδευτικοί και ερευνητές
 • Μεταπτυχιακή έρευνα και ανάπτυξη
 • Αρμόδιος για την καλή διαβίωση των τοπικών αρχών / Defra / HM
 • Συλλογές ζώων και εργασίες ιερού

Επαγγελματικές πιστοποιήσεις

Όλοι οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην Ένωση για τη Μελέτη της Ζωικής Συμπεριφοράς (ASAB) και στη Βρετανική Εταιρεία Επιστήμης των Ζώων (BSAS), καθώς και να επιδιώκουν υποτροφίες και βραβεία ταξιδιών με άλλες επαγγελματικές οργανώσεις ζώων.

Ειδικές απαιτήσεις

Τα εργαστηριακά παλτά απαιτούνται για πρακτικές εργαστηριακές συνεδρίες. Αδιάβροχα ρούχα για αγροτικές και αγροτικές εργασίες και υπαίθριες επισκέψεις. Ένα μαύρο παλτό αποθήκης είναι απαραίτητο για την εργασία στο Animal Center και μπορεί να αγοραστεί από το Myerscough -line κατάστημα Myerscough . Προσφέρονται επίσης παντελόνια μαύρου χρώματος.

Επιπλέον Έξοδα:

Πρόσθετα έξοδα για αντικείμενα που είναι απαραίτητα για το μάθημα:

 • Μαύρο παλτό αποθήκης - £ 15
 • Εργαστηριακό παλτό - £ 12
 • Αδιάβροχη και μπότες £ 50
 • Επιπλέον έξοδα για ευκαιρίες και στοιχεία που είναι προαιρετικά για το μάθημα περιλαμβάνουν:
 • Πεδίο Μελέτης στο ταξίδι Shamwari Game Reserve (Σ. Αφρική) £ 3,500
 • Διόπτρες £ 30
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Myerscough College

Τελευταία ενημέρωση October 23, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Lancashire, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Lancashire, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών