Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Οικονομικών (Hons)

Η συνεχιζόμενη ζήτημα του χρέους της ευρωζώνης προσφέρει μια προκλητική και συναρπαστική ευκαιρία για να μελετήσει τη χρηματοδότηση, ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των εκτεταμένων τρέχουσα συζήτηση. Αυξημένη ευαισθητοποίηση των ανεπαρκειών του χρηματοπιστωτικού συστήματος έχουν επιστήσει την προσοχή στην ανάγκη για μια νέα γενιά του κινδύνου γνωρίζει, μορφωμένοι διαχειριστές με την κατανόηση των οικονομικών μέσων και αγορών για την εκτέλεση αποτελεσματικών ενεργειών σε όλη την μπροστινή, μέση και πίσω περιβάλλον γραφείου.

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει τις ευκαιρίες αυτές, παρέχοντας σας με μια αυστηρή αλλά και πρακτικό πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για την αποτελεσματική απόδοση στην εργασία στο πλαίσιο ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Τα προσόντα του Chartered Financial Analyst είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες και σεβαστές. Ενώ οι εξαιρέσεις δεν είναι δυνατόν, αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτουν τουλάχιστον το 70% του επιπέδου 1 προσόντα, έτσι σας εξοπλίσει με τη γνώση για να διευκολύνει το πέρασμα αυτής της εξέτασης μετά την αποφοίτησή τους.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον τομέα της χρηματοδότησης
  • Για την ανάπτυξη θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σας της χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας
  • Για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για ένα σύνθετο και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

300 μονάδες UCAS

Από τουλάχιστον δύο πλήρεις A-levels ή BTEC ισοδύναμο.

Συν τουλάχιστον GCSE βαθμό τα μαθηματικά Β και GCSE αγγλικά βαθμό Γ

  • Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι Βασικές Δεξιότητες: Εφαρμογή του αριθμού και της Επικοινωνίας δεν γίνονται δεκτές στη θέση των μαθηματικών GCSE και αγγλικά.
  • Οι υποψήφιοι με τα επαγγελματικά προσόντα ή / και τέσσερα ή περισσότερα έτη πλήρους απασχόλησης επαγγελματική εμπειρία εξετάζονται σε ατομική βάση.
  • Οι υποψήφιοι που δεν έχουν την αγγλική ως πρώτη γλώσσα τους απαιτεί IELTS 6,0 (με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα) ή ισοδύναμη βαθμολογία σε ένα άλλο Secure αγγλική δοκιμασία γλωσσικών γνώσεων.

Εκτίμηση

Μέσα από εξετάσεις και σε φυσικά αναθέσεις, συμπεριλαμβανομένων μια διατριβή εστιάζει τόσο στις ποιοτικές και ποσοτικές πτυχές ενός πρακτικού προβλήματος των επενδύσεων.

Επαγγελματική αναγνώριση

Εξοπλίζοντας σας με τη γνώση για να βοηθήσει στο πέρασμα Επίπεδο 1 του τίτλου Chartered Financial Analyst.

Επιλογές σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν την απασχόληση στον τομέα της λογιστικής και οικονομικών τμημάτων, ο τομέας των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και σε δημόσιους πρακτική με τις επιχειρήσεις των πιστοποιημένων ή ορκωτών λογιστών.

Τοποθεσία

Greenwich Campus

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,200 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη