Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Αυτή είναι μια καθιερωμένη πορεία μέσα στο πανεπιστήμιο? πολλές γενιές των αποφοίτων των υπολογιστών έχουν πλέον φτάσει υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία και την ερευνητική κοινότητα.

Σχετικά με την πορεία

Ο BSc (Hons) Computing πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια ευρεία εκπαίδευση στα συστήματα πληροφορικής και επιχειρηματικές πληροφορίες. Είναι η κεντρική πορεία στην ομάδα των υπολογιστών των βαθμών, που ενσωματώνουν τις επιλογές και από τις δύο BSc (Hons) Computing & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και BSc (Hons) Δίκτυα Υπολογιστών και Ασφάλειας και, συνεπώς, η πιο ευέλικτη επιλογή όλων των βαθμών των υπολογιστών διαθέσιμα για να σπουδάσουν σε Μπόλτον .

Το μάθημα αυτό προσφέρει μια ευρεία κάλυψη των υπολογιστικών θεμάτων, με έναν πυρήνα βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα των υπολογιστικών τους τομείς. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανάλυσης συστημάτων, τεχνικές και ανθρώπινες πτυχές του σχεδιασμού και της ανάπτυξης λογισμικού. Το μάθημα έχει εκτελεστεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια, με τις συνεχείς εξελίξεις σε ενότητες για να εξασφαλίσει τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις που εξετάστηκαν.

Οι απόφοιτοι από το BSc (Hons) Computing έχουν το ευρύτερο φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Τα κύρια θέματα διερευνηθούν και να αναπτυχθούν σε όλα τα τρία χρόνια του μαθήματος είναι: ανάλυση συστημάτων, σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, τον προγραμματισμό, την ανάπτυξη ιστοσελίδας, επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδική εργασία και την εργασία του έργου.

Ειδικά χαρακτηριστικά

  • Οι τάξεις είναι μικρές ώστε να υπάρχει αρκετή άτυπη αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και ερωτήσεις μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν και να απαντηθούν.
  • Σχόλια ηχεία παρέχουν τις σχετικές, up-to-ημερομηνία εισόδου από τους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Το μάθημα υποστηρίζεται από ειδικό σουίτες πληροφορικής.
  • Πολλές από τις εγκαταστάσεις των υπολογιστών μπορεί να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το Διαδίκτυο από το σπίτι, επιτρέποντας στους φοιτητές να εργαστούν στις αναθέσεις όποτε και όπου επιλέγουν τους.

Τι θα μάθετε

παρόλο που το πρώτο έτος είναι κοινή για άλλα μαθήματα υπολογιστών, περιλαμβάνει τρεις ενότητες που είναι ειδικά για Computing: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, Πληροφοριακών Συστημάτων & Βάσεων Δεδομένων και πλατφόρμες υπολογιστών. Οι ενότητες αυτές υποστηρίζονται από ενότητες που παρουσιάζουν οι συναφείς τεχνολογίες: Ιστοσελίδα Παραγωγή και Θεμελιώδη δικτύωσης.

Στο δεύτερο έτος τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις στον προγραμματισμό, βάσεις δεδομένων, ανάλυση συστημάτων και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Το περιεχόμενο των ενοτήτων έχει σχεδιαστεί μετά από διαβούλευση με τη βιομηχανία και τους εργοδότες να διασφαλίζουν ότι οι τομείς της μελέτης είναι σημαντικές και σχετικές με τις απαιτήσεις τους.

Στο τρίτος χρόνος η έμφαση είναι σε ανεξάρτητες, που βασίζονται στην έρευνα εργασία? η ανάληψη ενός μεγάλου έργου σε μια περιοχή της πληροφορικής που είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για κάθε φοιτητή.

Τι θα μελετήσει

Έτος 1

Βασικές Δεξιότητες, Ιστοσελίδα Παραγωγής, Πληροφοριακών Συστημάτων & Βάσεων Δεδομένων, Εισαγωγή στον Προγραμματισμό, πλατφόρμες υπολογιστών, Βασικές αρχές δικτύωσης.

Έτος 2

Έργο και προγραμματισμός ιστοσελίδων, Βάση δεδομένων Θεωρία και Πρακτική, Ανάλυση Συστημάτων, Αντικειμενοστρεφής Μέθοδοι, Δομές Δεδομένων & Αλγόριθμοι.

Έτος 3

Επαγγελματικά Θέματα στην Πληροφορική, μεγάλο έργο, Web Εφαρμογή Διαχείρισης Έργου, Web & Συστήματα Με βάση προγραμματισμού, Επιχείρηση Υποδομής, Διαχείρισης Έργων και Σχεδιασμού, Προηγμένα Συστήματα Βάσεων Δεδομένων, Τεχνολογία Λογισμικού.

Προυποθέσεις εισόδου

240 UCAS σημεία από δύο τουλάχιστον A2-επίπεδα (ή ισοδύναμο) σε οποιαδήποτε θέματα.

Θα πρέπει επίσης να έχουν πέντε GCSEs στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο), συμπεριλαμβανομένων αγγλικά και τα μαθηματικά.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει επίσης κανονικά IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο). Εάν δεν έχετε το απαιτούμενο αγγλικό επίπεδο, μπορείτε να μελετήσουν τα αγγλικά μαζί μας από IELTS 4,0 (ή ισοδύναμο).

Ζευγάρι φοιτητές με ένα τεχνικό υπόβαθρο των υπολογιστών μπορεί να γίνει δεκτή στο γήπεδο του μετά από να παρευρεθεί σε μια συνέντευξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
πλήρους απασχόλησης, 6.000,00 GBP μερικής απασχόλησης - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? 11,250.00 GBP πλήρους απασχόλησης - Διεθνή
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη