BSc (Hons) στη μαγειρική διαχείριση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το BSc (Hons) στη μαγειρική διαχείριση ενσωματώνει τη βιωματική μάθηση με ακαδημαϊκή αυστηρότητα για να σας προετοιμάσει για την ανταγωνιστική μαγειρική βιομηχανία.

Από πρακτικές γνώσεις μαγειρικής μαζί με δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας, αυτό το τριετές πρόγραμμα θα δώσει στους σπουδαστές ένα πλεονέκτημα για να υπερέχουν σε αυτή την επαγγελματική βιομηχανία. Μέσω διαλέξεων, επίδειξης, μάθησης βάσει εργασίας και πρακτικών εμπειριών, οι μαθητές θα εκτίθενται στις τεχνικές ποιοτικής προετοιμασίας και παρουσίασης τροφίμων. Από την πλευρά των επιχειρήσεων, τα μαθήματα όπως το μάρκετινγκ, οι δεξιότητες επικοινωνίας, η διαχείριση των ανθρώπων, η επιχειρηματικότητα μικρών επιχειρήσεων και η διαχείριση της ποιότητας εξασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι είναι καλά στρογγυλεμένοι για να καλύψουν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Βασική πρακτική βιομηχανική εμπειρία θα αποκτηθεί μέσω μιας πρακτικής άσκησης 18 εβδομάδων. Το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από το Le Cordon Bleu και με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι απονέμονται δύο πιστοποιητικά? ένα από το Πανεπιστήμιο Sunway και ένα άλλο από το Le Cordon Bleu, ένας κορυφαίος θεσμός στις μαγειρικές τέχνες και τη φιλοξενία.

Προσλαμβάνει

Ιανουάριος, Μάρτιος

Διάρκεια

3 Χρόνια (πλήρους απασχόλησης)

Προοπτικές καριέρας

  • Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών
  • Εστιατόριο Ιδιοκτήτης / Επιχειρηματίας
  • Σεφ κουζίνας / Εκτελεστικός σεφ
  • Διαχειριστής κουζίνας
  • Συγγραφέας τροφίμων / κριτικός
  • Διαχειριστής τροφίμων κατά την πτήση
  • Εταιρικός σεφ

Ενότητες

  • Λογιστική λήψης αποφάσεων
  • Βασικές μαγειρικές λειτουργίες
  • Μελέτες ποτών
  • Αρχές
  • Επιχειρήσεις Τουρισμού
  • Ενδιάμεσες μαγειρικές λειτουργίες
  • αρχές του μάρκετινγκ
  • Αγγλικά για τη βιομηχανία τουριστικών υπηρεσιών
  • Ασφάλεια των τροφίμων
  • Βασικές λειτουργίες του εστιατορίου
  • Προηγμένες γαστρονομικές τεχνικές
  • Σύνθετη ζύμη
  • Κουζίνα
  • Τροφή
  • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων
  • Ποσότητα παραγωγής τροφίμων
  • Διαχείρισης της ποιότητας
  • Τροφή
  • Μέθοδοι έρευνας για την φιλοξενία
  • Δεξιότητες επικοινωνίας
  • Στατιστικές επιχειρήσεων
  • Ανάπτυξη και διαχείριση υποδομών φιλοξενίας
  • Διαχείριση Ατόμων στη Βιομηχανία Φιλοξενίας
  • Small Business Venture
  • Ερευνητικό πρόγραμμα
  • Πρακτική

Απαιτήσεις εισόδου

  • STPM: Μέσος όρος C ή CGPA 2,0 (min 2 Principals)
  • Επίπεδο: τουλάχιστον 8 βαθμοί
  • Αυστραλιανή εγγραφή: ATAR 55
  • Καναδική εγγραφή: 55%
  • MUFY: 55%
  • Ίδρυμα Sunway στις Τέχνες: CGPA 2.0
  • Ίδρυμα Sunway στην Επιστήμη και την Τεχνολογία: CGPA 2.0
  • UEC: Μέγιστο 28 βαθμοί από 5 άτομα (όλα τα Β βαθμού)
  • IB: Ολοκληρώθηκε με τουλάχιστον 24 πόντους (εκτός από πόντους bonus)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... περαιτέρω

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη