BSc (Hons) στη διατήρηση της άγριας πανίδας και της οικολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το δίπλωμα στη διατήρηση της άγριας φύσης και στην οικολογία απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν μια καριέρα στην προστασία της άγριας φύσης και προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ακαδημαϊκής μελέτης με πρακτική κατάρτιση και εμπειρία στη διατήρηση, την οικολογία και την άγρια ​​φύση.

Το μάθημα περιλαμβάνει εξειδικευμένες ενότητες και πρακτική εμπειρία όπου οι μαθητές θα αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τομείς όπως η ταυτοποίηση των ειδών, οι τεχνικές ζωντανής παγίδευσης, η διαχείριση του πληθυσμού και οι στρατηγικές για την αποτελεσματική προστασία των ειδών και της βιοποικιλότητας.

Οι εργασίες στον τομέα αυτό θα επεκτείνουν τις γνώσεις σας για τη διατήρηση, την οικολογία και την άγρια ​​φύση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διατριβής στο τελευταίο έτος για να συμπεριληφθεί η οικολογική επιτόπια εργασία. Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές να συνεργαστούν με τους διδάσκοντες σε σχετικές μοναδικές ερευνητικές εμπειρίες.

Σημείωση: Οι σπουδαστές είναι εγκατεστημένοι στο Reaseheath για όλη τη διάρκεια αυτού του μαθήματος. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να ζήσουν, θα ζήσετε στις αίθουσες διαμονής στο κολέγιο Reaseheath κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.

Το μάθημα περιλαμβάνει:

 • Έτοιμη πρόσβαση σε ένα ποικίλο αγροτικό πράσινο χώρο σε όλη την πανεπιστημιούπολη, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα συγκλίνον μίγμα οικοτόπων και ιθαγενών ειδών άγριας ζωής με τα οποία θα μελετήσουν.
 • Ευκαιρίες για την πραγματοποίηση σημαντικών έργων διατήρησης έργων στην τοπική κοινότητα.
 • Ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε μαθήματα στο εξωτερικό σε μια σειρά τοποθεσιών, όπως η Νότια Αφρική, η Νότια Αμερική και η Ευρώπη.

Τι θα μελετήσω;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν μια καριέρα στην προστασία της άγριας ζωής, στην οικολογία. Στους μαθητές παρέχεται ένας μοναδικός συνδυασμός ακαδημαϊκής μελέτης με πρακτική εξάσκηση στο πεδίο για την ανάπτυξη μιας σειράς ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων, με γνώση της διατήρησης της άγριας φύσης, της οικολογίας και των συναφών επιστημονικών κλάδων. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια δυναμική εμπειρία μάθησης που συνδυάζει την ακαδημαϊκή μελέτη με την πρακτική εφαρμογή των θεμάτων στη διατήρηση και την οικολογία. Ως φοιτητής που μελετά την προστασία της άγριας φύσης

Οι φοιτητές αναμένεται να μελετήσουν και να ολοκληρώσουν 120 μονάδες ετησίως, οι οποίες περιλαμβάνουν έξι ενότητες σπουδών ανά ακαδημαϊκό επίπεδο / έτος. Όλες οι ενότητες του έτους 1 είναι υποχρεωτική μελέτη, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές θα απομακρυνθούν από τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την πρόοδο στην περαιτέρω μελέτη. Αντίστροφα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν για ορισμένες προαιρετικές ενότητες τα έτη 2

Στο πρώτο έτος (Επίπεδο 4), θα αναπτύξετε βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τη διατήρηση της άγριας φύσης, την οικολογία, την εξέλιξη και τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στην πρακτική εμπειρία. Ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη επιπέδου 4 θα δοθεί επίσης στην ανάπτυξη των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων μέσω της τακτικής διδασκαλίας με έναν καθορισμένο διαχειριστή μαθημάτων.

Το έτος 2 (Επίπεδο 5) βλέπει μια στροφή στην έμφαση σε περισσότερες ακαδημαϊκές και ερευνητικά ενημερωμένες μελέτες, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων στη διαχείριση του πληθυσμού, της εφαρμοσμένης έρευνας και της αποκατάστασης των ειδών. Επίσης, ως μέρος του προγράμματος, περιλαμβάνεται και μια θέση εργασίας δύο ή τεσσάρων εβδομάδων (ισοδύναμη) ή μαθήματα πεδίου, είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε στο εξωτερικό.

Στο Έτος 3 (Επίπεδο 6), θα συνεχίσετε τις σπουδές σας μέσω πιο συγκεκριμένων Pathways που έχουν σχεδιαστεί για να προωθούν τόσο την ακαδημαϊκή σας εμπειρία όσο και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες στη διατήρηση

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα ελάχιστο 112 σημείων UCAS από επίπεδα GCE A, συμπεριλαμβανομένου ενός βαθμού C είτε στη βιολογία, τη χημεία, την ανθρώπινη βιολογία, την περιβαλλοντική επιστήμη, την επιστήμη ή την εφαρμοσμένη επιστήμη. Τυπική προσφορά BCC / BBC
 • BTEC Extended Diploma (Εφαρμοσμένη επιστήμη ή ισοδύναμο): DMM
 • Δίπλωμα BTEC (Εφαρμοσμένη Επιστήμη ή ισοδύναμο): D * D *
 • OCR National Extended / Diploma: προφίλ αξιολόγησης συν ένα από τα θέματα GCE A-level που αναφέρονται παραπάνω
 • Οι ώριμοι μαθητές (ηλικίας 21 ετών) θα εξεταστούν σε ατομική βάση.

Επιλογές καριέρας

 • Διαχείριση ιθαγενών ειδών
 • Διαχείριση άγριας χλωρίδας και πανίδας
 • Διατήρηση
 • Η άγρια ​​φύση εμπιστεύεται
 • Αποκατάσταση της άγριας ζωής
 • Έρευνα για την άγρια ​​φύση.

Δίδακτρα

Ως φοιτητής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχετε δύο κύριες δαπάνες για να συναντήσετε. τα δίδακτρα και τα έξοδα διαμονής σας.

Τα δίδακτρα πλήρους φοίτησής μας για σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ που εισέρχονται στο Πανεπιστήμιο είτε στο 2017/18 είτε στο 2018/19 είναι £ 9,250. Αυτά τα τέλη χρεώνονται για κάθε ακαδημαϊκό έτος ενός μαθήματος και καθορίζονται από το κολέγιο ετησίως.

Εάν είστε διεθνής φοιτητής ή για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, επισκεφθείτε τη σελίδα χρηματοδότησης των φοιτητών στην ιστοσελίδα μας .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... περαιτέρω

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη