BSc (Hons) στη Χρηματοοικονομική και Επιχειρηματική Analytics

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η εφαρμογή της κατάλληλης χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και των αναλυτικών δεξιοτήτων αποτελεί αυξανόμενη προτεραιότητα, ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα. Σε όλο και πιο ανταγωνιστικά περιβάλλοντα, οι επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα χρειάζονται μια πιο λεπτομερή εικόνα των οικονομικών στοιχείων του οργανισμού τους.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με εισροές από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ της μηχανικής των αναλυτικών μεθόδων και της δυναμικής διαδικασίας λήψης αποφάσεων που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τους φοιτητές μας ως επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου του μέλλοντος, οι οποίοι, εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες ανάλυσης, έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να μειώσουν τους κινδύνους, κάνοντας πιο έξυπνες, έγκαιρες και πιο ακριβείς οικονομικές αποφάσεις.

Οι μαθητές θα αποκτήσουν δεξιότητες τεχνικής επιστήμης δεδομένων και μη τεχνικές δεξιότητες διαχείρισης, καθώς και μια βαθιά κατανόηση της εφαρμογής των αναλυτικών στοιχείων στο πλαίσιο της δημοσιονομικής διαχείρισης. Το βασικό ήθος του προγράμματος σχεδιάζεται σύμφωνα με την αποστολή του Πανεπιστημίου «Κάνοντας τη Γνώση» για να παρέχει τις πιο πρόσφατες δεξιότητες για τις οικονομικές και επιχειρησιακές αναλύσεις για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και την προώθηση της καλύτερης ποιότητας της οικονομικής διαχείρισης ως επαγγέλματος.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με το λογισμικό εξειδικευμένης επιχειρησιακής ανάλυσης, SAS, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού ανάλυσης δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, που χρησιμοποιούνται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τα πρόσθετα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση της αυτοεπιτυχίας σας ως διαχειριστή σε ευθυγράμμιση με τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας σε ένα περιβάλλον εμπνευσμένο από την καινοτομία.

Θα αναπτύξετε την κατανόησή σας σε θέματα όπως:

 • Οικονομικές αναλύσεις και λογιστική
 • Πολυεθνικές Χρηματοδοτήσεις και Επενδύσεις
 • Βασικές αρχές επιχειρηματικών αναλύσεων και τεχνητής νοημοσύνης
 • Μεγάλο Analytics δεδομένων για επιχειρήσεις
 • Διαχείριση κινδύνων και παράγωγα

Επιπλέον, οι ακαδημαϊκοί ερευνητές μας θα διευκολύνουν τη μάθηση σας καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος σπουδών, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των Χρηματοοικονομικών και Επιχειρηματικών Αναλύσεων. Μέσα από καινοτόμο διδασκαλία και πρακτική εφαρμογή, το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενσωμάτωση των οικονομικών και επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων, θέτοντάς σας έτσι στην πρωτοπορία του μεταπτυχιακού διαγωνισμού για ρόλους όπως ο Οικονομικός Αναλυτής, ο Αναλυτής Ελέγχου, ο Οικονομικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και πολλοί άλλοι.

Επαγγελματική διαπίστευση

Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε σε μια ελίτ ομάδα σχολών επιχειρήσεων για να διατηρήσουμε τις τριπλές πιστοποιήσεις των Equis, AMBA και AACSB, που συχνά αναφέρονται ως "Triple Crown".

Χρησιμοποιούμε το SAS, ένα από τα κορυφαία λογισμικά λογισμικού ανάλυσης δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, ως μέρος αυτού του πτυχίου για την εκπαίδευση των φοιτητών.

Η SAS είναι ένας από τους στρατηγικούς εταίρους μας και αναγνωρίζει αυτό το πρόγραμμα. Είναι υποστηρικτές για τους μαθητές μας που έχουν εμπειρία με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο.

Κατάταξη

Το University of Bradford κατατάσσεται στον κόσμο 301-400 για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 2019 φορές.

Προυποθέσεις εισόδου

112 σημεία UCAS.

Επίπεδα Α: Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θέματα.

BTEC Extended Diploma: DMM - δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

Οι αιτούντες στα προγράμματα πρόσβασης: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

Απαιτήσεις διεθνούς απολυτηρίου: 112 μονάδες για να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 2 άτομα HL συν HL3 ή SL4 στα Αγγλικά και Μαθηματικά

Συν ένα ελάχιστο GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά βαθμού C ή 4 (ισοδύναμα αποδεκτά).

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

 • Το ελάχιστο IELTS στο 6,0 ή το ισοδύναμο

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Όλες οι πληροφορίες για τις ενότητες είναι για την καταχώρηση του 2020 και υπόκεινται σε αλλαγές.

Πρώτος χρόνος

Πυρήνας

 • Επιχειρηματική Οικονομία (AFE4001-B)
 • Βασικές αρχές της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων (OIM4012-B)
 • Εισαγωγή στη Λογιστική (AFE4005-B)
 • Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική (AFE4004-B)
 • Αρχές διαχείρισης (OIM4006-B)
 • Θεμέλια Marketing (MAR4002-B)

Δεύτερη χρονιά

Πυρήνας

 • Μεγάλο Analytics δεδομένων για επιχειρήσεις (OIM5015-B)
 • Επιχειρηματική πρόβλεψη και ανάλυση (OIM5016-B)
 • Επιχειρησιακό Δίκαιο και Ηθική (LAW4004-B)
 • Απασχολησιμότητα και Επιχειρήσεις (HRM5004-B)
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση (AFE5011-B)
 • Πολυεθνικές Χρηματοδοτήσεις και Επενδύσεις (AFE5013-B)

Τρίτος χρόνος

Πυρήνας

 • Τοποθέτηση (MAL5009-Z)

Ή

 • Μελέτη στο εξωτερικό (MAL5010-Z)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ χρονος

Πυρήνας

 • Οικονομικό Analytics - Επιχειρηματικό Έργο Τελικού Έτους (OIM6016-D)
 • Εφαρμοσμένη επιχειρηματική ανάλυση και προσομοίωση (OIM6014-B)
 • Τεχνητή Νοημοσύνη για Επιχειρήσεις (OIM6015-B)
 • Διαχείριση κινδύνων και παράγωγα (AFE6013-B)

Επιλογή

 • Έλεγχος (AFE5009-B)
 • Επιχειρηματική ηθική και κοινωνική ευθύνη (HRM6010-B)
 • Διαπολιτισμική διαχείριση (SIB6009-B)
 • Υπεύθυνοι και διαχειριστές (HRM6014-B)
 • Φορολογία (AFE6002-B)

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Ως φοιτητής στο University of Bradford School of Management, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σας δίνει τη διεθνή εμπειρία, την έκθεση σε μια διαφορετική κουλτούρα και τις ευκαιρίες για δικτύωση με φοιτητές και ακαδημαϊκούς σε άλλες κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Θα αποκτήσετε μια γκάμα γνώσεων και κατανόησης ειδικά για τα Finance and Business Analytics και τις προσωπικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες, οι οποίες θα βελτιώσουν και θα ενισχύσουν την ικανότητά τους να υπερέχουν στο πανεπιστήμιο και πέραν αυτού.

Για το σκοπό αυτό, η διδασκαλία σχετικά με το πρόγραμμα θα κατευθυνθεί, υποστηριχθεί και ενισχυθεί μέσω ενός συνδυασμού επίσημων διαλέξεων, ομαδικών συζητήσεων με προσωπικό / φοιτητή, προσωπικής έρευνας και κατευθυνόμενης αυτοδιδασκαλίας, σεμιναρίων, σεμιναρίων και κατευθυνόμενης ανάγνωσης. Αυτές οι δραστηριότητες θα υποστηριχθούν περαιτέρω από τη χρήση ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος.

Γενικά, το πρόγραμμα θα στοχεύει στην ενσωμάτωση εφαρμοσμένων και θεωρητικών γνώσεων με διαδικασίες αξιολόγησης που δοκιμάζουν τόσο τις γνώσεις του κλάδου όσο και την κατανόηση της εφαρμογής και των περιορισμών του. Για τη διευκόλυνση της μάθησης, οι διαλέξεις και τα σεμινάρια θα χρησιμοποιούν τυπικά περιπτωσιολογικές μελέτες και προσομοιώσεις. Οι συνεδρίες μπορούν να παραδοθούν εβδομαδιαίως. Οι μικρές συνεδρίες του Ομίλου θα χρησιμοποιούν μελέτες περιπτώσεων και προσομοιώσεις με προφορικές παρατηρήσεις που δόθηκαν στην τάξη.

Θα καθοδηγηθείτε σε κατάλληλες πηγές πρωτογενών και δευτερογενών δεδομένων και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ασκήσεις έρευνας και παρουσίασης. Θα διατεθούν πόροι για τη στήριξη της διδακτικής και μαθησιακής δραστηριότητας στο εικονικό μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου.

Τέλη, οικονομικά και υποτροφίες

Δίδακτρα

 • Αρχική: £ 9,250 (έτος σάντουιτς: £ 925)
 • Διεθνές: £ 16.090 (Διοίκηση / Κοινωνικές Επιστήμες)
  (έτος σάντουιτς: £ 1,609)

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο χορηγούμε πολυάριθμες μη επιστρεπτέες υποτροφίες σε σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία, τις προσωπικές συνθήκες ή τις οικονομικές δυσκολίες.

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων μέσω της διερεύνησης επιλογών και της εξειδίκευσης των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Αναβάθμιση καριέρας

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σπουδών σας στη Σχολή Διοίκησης, Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο ξεχωριστό μας πρόγραμμα ενίσχυσης καριέρας καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας σας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα προσόντα και πτυχιακά χαρακτηριστικά για να είστε έτοιμοι για εργασία όταν αναζητάτε απασχόληση σε κορυφαίους καινοτόμους οργανισμούς. Το πρόγραμμα Career Booster Program σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά σε:

 • Η Ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης υπολογιστών (ECDL) - το σημείο αναφοράς για την ψηφιακή παιδεία
 • Sage 50 Λογιστική και Sage 50 Μισθοδοσία - κατάρτιση που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε κορυφαίες δεξιότητες λογισμικού και λογισμικού μισθοδοσίας
 • Πιστοποιητικά έργου Επαγγελματικά πιστοποιητικά - δίνοντάς σας το πλεονέκτημα όταν επιδιώκετε να γίνετε Certified Project Manager
 • Μεγάλη ανάλυση δεδομένων και δεξιότητες αναφοράς - χρησιμοποιώντας το λογισμικό και τις υπηρεσίες (SAS) που θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες για την προώθηση της ομαδικής εργασίας, της εμπιστοσύνης, της επικοινωνίας και πολλών άλλων δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες.

Η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου Πιστοποιητικών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) θα αποδείξει στους εργοδότες ότι δεν είστε μόνο φιλόδοξοι αλλά και αναλαμβάνετε την ευθύνη για την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Προοπτικές καριέρας

Καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με το λογισμικό εξειδικευμένης επιχειρησιακής ανάλυσης, SAS, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού ανάλυσης δεδομένων παγκοσμίως και χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η SAS είναι ένας από τους στρατηγικούς εταίρους μας και αναγνωρίζει αυτό το πρόγραμμα. Είναι υποστηρικτές για τους μαθητές μας που έχουν εμπειρία με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο.

Θα μάθετε επίσης σχετικά με τα πρόσθετα εργαλεία και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση της αυτο-ανάπτυξης ως διαχειριστή, σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε ένα περιβάλλον εμπνευσμένο από την καινοτομία.

Επιπλέον, οι ακαδημαϊκοί που θα επικεντρωθούν στην έρευνα θα διευκολύνουν τη μάθηση σας καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος σπουδών, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των Χρηματοοικονομικών και Επιχειρηματικών Αναλύσεων, προετοιμάζοντάς σας για να μπείτε στον κόσμο της εργασίας .

Μέσω καινοτόμου διδασκαλίας και πρακτικής εφαρμογής, το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενσωμάτωση των οικονομικών και επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων, τοποθετώντας σας έτσι στην πρωτοπορία του μεταπτυχιακού διαγωνισμού για ρόλους όπως ο Οικονομικός Αναλυτής, ο Αναλυτής Ελέγχου, ο Οικονομικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και πολλοί άλλοι.

Το τετραετές μας μάθημα, με ένα χρόνο σάντουιτς στη βιομηχανία, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία εργασίας στον κλάδο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη