BSc (Hons) στη Χρηματοοικονομική, Επιχειρησιακή Έρευνα, Διοίκηση και Στατιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αναπτύξτε τις μαθηματικές και στατιστικές δεξιότητές σας και προετοιμαστείτε για μια καριέρα στην ποσοτική επιχειρηματική ανάλυση.

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε εξελιγμένα εργαλεία από ένα ευρύ φάσμα μαθηματικών κλάδων, όπως λογισμικό, γραμμική άλγεβρα, πιθανότητες και στατιστικά στοιχεία, για να οξύνετε τη μαθηματική και στατιστική συλλογιστική σας. Παράλληλα, θα αναπτύξετε μια εμπεριστατωμένη γνώση του πλαισίου στο οποίο εργάζονται οι επιχειρηματικοί αναλυτές, οι ποσοτικοί υπεύθυνοι χρηματοδότησης (quants) και οι διαχειριστές επιχειρήσεων.

Θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας για θεωρητικές έννοιες, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση και τις λειτουργίες, και θα εφαρμόσετε τις τεχνικές που μαθαίνετε σε πρακτικά επιχειρηματικά προβλήματα.

Αυτό το μάθημα διδάσκεται σε συνεργασία από το Τμήμα Μαθηματικών και τη Σχολή Διοίκησης του York.

Περιεχόμενο μαθήματος

Θα σπουδάσετε μαθηματικά και τις ενότητες διαχείρισης σε όλο το πτυχίο σας, δίνοντάς σας πρόσβαση σε ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες και στους δύο κλάδους. Καθώς προχωράτε, θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας, μαθαίνοντας νέες τεχνικές ανάλυσης και εφαρμόζοντάς τους σε πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί.

Στο δεύτερο και στο τρίτο έτος, οι ενότητες επιλογών σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την πορεία σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας, να εξερευνήσετε νέους τομείς σπουδών ή να επανεξετάσετε τα προηγούμενα θέματα σε μεγαλύτερο βάθος.

Έτος 1

Στο 1ο έτος, θα πάρετε τις ενότητες στα μαθηματικά, τις στατιστικές, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση και την οικονομία που θα σας δώσει ένα ισχυρό θεμέλιο πάνω στο οποίο να οικοδομήσουμε προηγμένες δεξιότητες.

Έτος 2

Οι βασικές ενότητες του Έτους 2 εισάγουν νέες τεχνικές και έννοιες και σας δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε σύνθετα μοντέλα για την ανάλυση δεδομένων και την έρευνα λειτουργιών. Θα επιλέξετε επίσης μια ενότητα επιλογής, η οποία θα σας δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Έτος 3

Το τελευταίο σας έτος καλύπτει τις προηγμένες στατιστικές και οικονομικές δεξιότητες, εκτός από νέα θέματα, όπως η θεωρία των παιχνιδιών και η θεωρία αποφάσεων. Οι ενότητες επιλογών σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν και να συμπεριλάβετε ευκαιρίες για να εργαστείτε σε θέματα πραγματικής ζωής με ένα σχέδιο επιχειρηματικών συμβουλών.

Μάθηση από το σχεδιασμό

Κάθε μάθημα στο York έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σαφή και φιλόδοξα μαθησιακά αποτελέσματα. Αυτά τα μαθησιακά αποτελέσματα σας δίνουν μια κατανόηση για το τι θα είστε σε θέση να κάνετε στο τέλος της πορείας. Αναπτύσσουμε κάθε μάθημα σχεδιάζοντας ενότητες που αναπτύσσουν τις ικανότητές σας προς τα μαθησιακά αποτελέσματα και σας βοηθούν να εξηγήσετε τι μπορείτε να προσφέρετε στους εργοδότες.

Μορφή διδασκαλίας

Οι μαθηματικές ενότητες παρέχονται μέσω διαλέξεων, μαθημάτων προβλημάτων και διδασκαλίας μικρών ομάδων. Οι διαλέξεις περιγράφουν το περιεχόμενο που πρέπει να μάθει. οι τάξεις προβλημάτων το έθεσαν σε εφαρμογή. Η διδασκαλία μικρών ομάδων σε σεμινάρια και σεμινάρια σάς επιτρέπει να λάβετε στενή υποστήριξη από τους δασκάλους σας για να διευκρινίσετε τις έννοιες και να συζητήσετε τις ιδέες σας.

Οι διαλέξεις στη λογιστική και τη χρηματοδότηση εισάγουν συγκεκριμένες τεχνικές, τις οποίες θα ασκήσετε ως μέρος της ανεξάρτητης μελέτης σας. Μπορείτε να συζητήσετε και να αποσαφηνίσετε την εφαρμογή των τεχνικών σε σεμινάρια και να προβληματιστείτε για τη μάθησή σας. Μπορείτε να λάβετε περαιτέρω υποστήριξη, είτε ένα προς ένα είτε σε μικρές ομάδες σε προγραμματισμένες ανατροφοδοτήσεις και συνεδρίες διαβούλευσης.

Ο υπόλοιπος χρόνος σας στο μάθημα θα δαπανηθεί για ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προετοιμασία για διαλέξεις και σεμινάρια, παρακολούθηση, ευρύτερη ανάγνωση, ολοκλήρωση των εργασιών αξιολόγησης ή αναθεώρηση.

Όλοι μαθαίνουν με διαφορετικό ρυθμό, οπότε ο αριθμός των ωρών θα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Στην ανώτερη εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου, η προσδοκία είναι ότι οι σπουδαστές με πλήρες ωράριο θα ξοδεύουν 1.200 ώρες μάθησης ανά έτος.

Καριέρα και δεξιότητες

Οι ειδικές συνεδρίες επαγγελματικής απασχόλησης σας βοηθούν να προσδιορίσετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Η ειδική ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο προσλήψεων και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στο καλύτερο δυνατό για το επόμενο βήμα της καριέρας σας.

Οι απόφοιτοι μας συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης και της διαχείρισης. Πολλές πρόοδοι για μεταπτυχιακούς τίτλους στο York και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για καριέρες όπως:

  • Αναλυτής δεδομένων
  • Οικονομικός αναλυτής
  • Διαχειριστής λειτουργιών
  • Ποσοτικός σύμβουλος

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

  • Επίλυση προβλήματος
  • Μαθηματική μοντελοποίηση
  • Προγραμματισμός υπολογιστών
  • Διαχείριση χρόνου
  • Επικοινωνία και υποβολή εκθέσεων
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... περαιτέρω

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη