BSc (Hons) στη Διαχείριση και Business Analytics

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Business Analytics χρησιμοποιείται καθημερινά για οργανισμούς όλων των μεγεθών και έχει γίνει μια απαραίτητη δεξιότητα για τους πτυχιούχους και τους εργοδότες. Ωστόσο, η εφαρμογή κατάλληλων αναλυτικών τεχνικών, η διαχείριση του τεχνικού προσωπικού, η ευθυγράμμιση των επιχειρηματικών αναλύσεων με την οργανωτική στρατηγική, η διαχείριση των έργων ανάλυσης δεδομένων και η ανάλυση διερμηνειών παραμένει βασική πρόκληση.

Με αυτό το πνεύμα, το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες τεχνικές και μη τεχνικές δεξιότητες για να επιτύχουν ως επιχειρηματικοί διευθυντές του μέλλοντος.

Μέσω ανεκτίμητων εισροών από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, έχουμε προσαρμοσμένες ενότητες σε αυτό το πρόγραμμα για να προσφέρουμε μια ισορροπία μεταξύ της μηχανικής των επιχειρηματικών αναλυτικών μεθόδων και της δυναμικής των επιχειρηματικών και διαχειριστικών διαδικασιών λήψης αποφάσεων. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα θα είναι βασισμένο σε βάθος στη διαχείριση και την ανάλυση των επιχειρήσεων και συναφή θέματα, υποστηριζόμενη από τις βασικές έννοιες, θεωρίες, καθώς και τις τελευταίες τεχνικές στον τομέα.

Εκτός από τα γενικά θέματα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης, θα αναπτύξετε την κατανόησή σας σε θέματα όπως:

 • Βασικές αρχές του Analytics και της τεχνητής νοημοσύνης
 • Μεγάλο Analytics δεδομένων για επιχειρήσεις
 • Επιχειρηματικό Δίκαιο και Δεοντολογία
 • Επιχειρηματική πρόβλεψη και ανάλυση
 • Εφαρμοσμένη ανάλυση επιχειρήσεων και προσομοίωση

Θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με το λογισμικό εξειδικευμένης ανάλυσης, το SAS, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού ανάλυσης δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, που χρησιμοποιούνται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο. Επιπλέον, οι ακαδημαϊκοί ερευνητές μας θα διευκολύνουν τη μάθηση σας καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος σπουδών, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της διαχείρισης και των επιχειρηματικών αναλύσεων.

Μέσω της καινοτόμου διδασκαλίας και πρακτικής εφαρμογής, το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην ενσωμάτωση της ανάλυσης δεδομένων με τις πρακτικές διαχείρισης, τοποθετώντας έτσι στο προσκήνιο του μεταπτυχιακού διαγωνισμού για τους ρόλους όπως Business Analyst, Marketing Manager, HR Specialist, Διευθυντές Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και πολλοί άλλοι.

Επαγγελματική διαπίστευση

Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε σε μια ελίτ ομάδα σχολών επιχειρήσεων για να διατηρήσουμε τις τριπλές πιστοποιήσεις των Equis, AMBA και AACSB, που συχνά αναφέρονται ως "Triple Crown".

Χρησιμοποιούμε το SAS, ένα από τα κορυφαία λογισμικά λογισμικού ανάλυσης δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, ως μέρος αυτού του πτυχίου για την εκπαίδευση των φοιτητών.

Η SAS είναι ένας από τους στρατηγικούς εταίρους μας και αναγνωρίζει αυτό το πρόγραμμα. Είναι υποστηρικτές για τους μαθητές μας που έχουν εμπειρία με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο.

Κατάταξη

Το University of Bradford κατατάσσεται στον κόσμο 301-400 για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 2019 φορές.

Προυποθέσεις εισόδου

112 σημεία UCAS.

Επίπεδα Α: Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θέματα.

BTEC Extended Diploma: DMM - δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

Οι αιτούντες στα προγράμματα πρόσβασης: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

Απαιτήσεις διεθνούς απολυτηρίου: 112 μονάδες για να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 2 άτομα HL συν HL3 ή SL4 στα Αγγλικά και Μαθηματικά

Συν ένα ελάχιστο GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά βαθμού C ή 4 (ισοδύναμα αποδεκτά).

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

 • Το ελάχιστο IELTS στο 6,0 ή το ισοδύναμο

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Πρώτος χρόνος

Πυρήνας

 • Χρηματοοικονομική και Λογιστική για Διευθυντές (AFE4015-B)
 • Θεμέλια Marketing (MAR4002-B)
 • Βασικές αρχές της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης δεδομένων (OIM4012-B)
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας (OIM4011-B)
 • Άνθρωποι, Εργασία και Οργανισμοί (HRM4009-B)
 • Αρχές διαχείρισης (OIM4006-B)

Δεύτερη χρονιά

Πυρήνας

 • Μεγάλο Analytics δεδομένων για επιχειρήσεις (OIM5015-B)
 • Επιχειρηματική πρόβλεψη και ανάλυση (OIM5016-B)
 • Επιχειρησιακό Δίκαιο και Ηθική (LAW4004-B)
 • Απασχολησιμότητα και Επιχειρήσεις (HRM5004-B)
 • Διεθνής επιχειρηματική στρατηγική (SIB5001-B)

Επιλογή

 • Ολοκληρωμένες επικοινωνίες μάρκετινγκ (MAR5007-B)
 • Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων (OIM5009-B)
 • Οργανωτικός Σχεδιασμός και Ανάλυση (HRM5014-B)
 • Στρατηγική Διαχείριση (SIB5003-B)

Τρίτος χρόνος

 • Τοποθέτηση εργασίας (MAL5009-Z)

Ή

 • Μελέτη στο εξωτερικό (MAL5010-Z)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ χρονος

Πυρήνας

 • Εφαρμοσμένη επιχειρηματική ανάλυση και προσομοίωση (OIM6014-B)
 • Τεχνητή Νοημοσύνη για Επιχειρήσεις (OIM6015-B)
 • Λογιστική διαχείρισης και επιχειρήσεων - Τελικό επιχειρηματικό σχέδιο (OIM6017-D)

Επιλογή

 • Επιχειρηματική ηθική και κοινωνική ευθύνη (HRM6010-B)
 • Ενημέρωση καταναλωτών (MAR6008-B)
 • Υπεύθυνοι και διαχειριστές (HRM6014-B)
 • Διαχείριση Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας (OIM6013-B)
 • Πολυεθνικές εταιρείες στις αναδυόμενες οικονομίες (SIB6011-B)
 • Διαχείριση κινδύνων και παράγωγα (AFE6013-B)

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Ως φοιτητής στο University of Bradford School of Management, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σας δίνει τη διεθνή εμπειρία, την έκθεση σε μια διαφορετική κουλτούρα και τις ευκαιρίες για δικτύωση με φοιτητές και ακαδημαϊκούς σε άλλες κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Η διδασκαλία στο πρόγραμμα θα κατευθύνεται, θα υποστηρίζεται και θα ενισχύεται μέσω ενός συνδυασμού επίσημων διαλέξεων, ομαδικών συζητήσεων με προσωπικό / φοιτητή, προσωπικής έρευνας και καθοδηγούμενης αυτοδιδασκαλίας, σεμινάρια, σεμινάρια και κατευθυνόμενη ανάγνωση.

Η διδασκαλία περιεχομένου και εκπαιδευτικού υλικού θα ενημερωθεί με έγκαιρη έρευνα και θα υποστηριχθεί από περιπτωσιολογικές μελέτες πραγματικών οργανώσεων, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση και το επιχειρησιακό Analytics από πρακτικές και πραγματικές προοπτικές. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρηματικά σενάρια θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων σε τάξη και τα εξειδικευμένα εργαστήρια λογισμικού προσφέρουν πρακτική εκμάθηση με βάση τα συμφραζόμενα.

Η Σχολή Διοίκησης έχει μακρά παράδοση να εξασφαλίζει ότι οι μαθητές αναπτύσσονται ακαδημαϊκά με γνώση, κατανόηση και προσωπικές δεξιότητες που είναι σχετικές και ταιριάζουν στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Μαζί, η διερεύνηση των κορυφαίων ερευνητικών ιδεών και η εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων σε πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα αποτελούν ενδιαφέρουσες και κατάλληλες προκλήσεις για τους μαθητές μας.

Θα αξιολογηθεί με μείγμα γραπτών εξετάσεων, εκτιμημένων μαθημάτων, μελετών περιπτώσεων, ομαδικών έργων και παρουσιάσεων. Η αξιολόγηση ενσωματώνεται με τη μάθηση και τη διδασκαλία για την υποστήριξη και την επίδειξη της επίτευξης των μαθησιακών αποτελεσμάτων για τις μεμονωμένες ενότητες και το πρόγραμμα στο σύνολό του.

Θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με μέλη της διδακτικής ομάδας κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων ωρών ανάδρασής τους εάν χρειάζεστε επιπλέον σχόλια ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με υλικό από τις ενότητες σας.

Τέλη, οικονομικά και υποτροφίες

Δίδακτρα

 • Αρχική: £ 9,250 (έτος σάντουιτς: £ 925)
 • Διεθνές: £ 16.090 (Διοίκηση / Κοινωνικές Επιστήμες)
  (έτος σάντουιτς: £ 1,609)

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο χορηγούμε πολυάριθμες μη επιστρεπτέες υποτροφίες σε σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία, τις προσωπικές συνθήκες ή τις οικονομικές δυσκολίες.

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων μέσω της διερεύνησης επιλογών και της εξειδίκευσης των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Αναβάθμιση καριέρας

Κατά τη διάρκεια του χρόνου σπουδών σας στη Σχολή Διοίκησης, Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο ξεχωριστό μας πρόγραμμα ενίσχυσης καριέρας καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας σας. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα προσόντα και πτυχιακά χαρακτηριστικά για να είστε έτοιμοι για εργασία όταν αναζητάτε απασχόληση σε κορυφαίους καινοτόμους οργανισμούς. Το πρόγραμμα Career Booster Program σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά σε:

 • Η ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης υπολογιστών (ECDL) - το κριτήριο αναφοράς για την ψηφιακή παιδεία.
 • Sage 50 Λογιστική και Sage 50 Μισθοδοσία - κατάρτιση που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε κορυφαίες δεξιότητες λογισμικού και λογισμικού μισθοδοσίας.
 • Πιστοποιητικά έργου Επαγγελματικά πιστοποιητικά - δίνοντάς σας το πλεονέκτημα όταν επιδιώκετε να γίνετε Certified Project Manager.
 • Μεγάλη ανάλυση δεδομένων και δεξιότητες αναφοράς - χρησιμοποιώντας το λογισμικό και τις υπηρεσίες (SAS) που θα οδηγήσουν στην πιστοποίηση.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες για την προώθηση της ομαδικής εργασίας, της εμπιστοσύνης, της επικοινωνίας και πολλών άλλων δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες.

Η ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου Πιστοποιητικών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) θα αποδείξει στους εργοδότες ότι δεν είστε μόνο φιλόδοξοι αλλά και αναλαμβάνετε την ευθύνη για την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Προοπτικές καριέρας

Σε όλη τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με το λογισμικό ειδικών αναλύσεων SAS.

Η SAS θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού ανάλυσης δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο και χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι ένας από τους στρατηγικούς μας εταίρους και αναγνωρίζει το πρόγραμμα σπουδών μας. Οι μαθητές μας αποκτούν εμπειρία με το λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στον επιχειρηματικό κόσμο.

Εκτός από αυτό, οι ακαδημαϊκοί ερευνητές μας θα διευκολύνουν τη μάθηση σας καθ 'όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος σπουδών, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της Διοίκησης και των Επιχειρηματικών Αναλύσεων, προετοιμάζοντάς σας για να φτάσετε στον κόσμο της δουλειάς.

Μέσω πρωτοποριακής διδασκαλίας και πρακτικής εφαρμογής, το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην ενσωμάτωση της ανάλυσης δεδομένων με τις πρακτικές διαχείρισης. Αυτό θα σας φέρει στην πρωτοπορία του μεταπτυχιακού διαγωνισμού για διάφορους ρόλους, όπως Business Analyst, Marketing Manager, HR Specialist, Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και πολλοί άλλοι.

Το τετραετές μας μάθημα, με ένα χρόνο σάντουιτς στη βιομηχανία, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία εργασίας στον κλάδο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη