Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πτυχίο Απονομή πτυχίου περιβαλλοντικής επιστήμης στην τεχνολογία της πληροφορικής Το Sligo είναι ο πιό μακροχρόνιος τίτλος περιβαλλοντικής επιστήμης στο νησί της Ιρλανδίας. Έχουμε σχεδόν 30 χρόνια αποφοίτων που εργάζονται στον τομέα της περιβαλλοντικής επιστήμης σε όλο τον κόσμο.

Το τετραετές πρόγραμμα σπουδών μας τιμά το πρακτικό με τη θεωρία. Οι σπουδαστές μας αποκτούν γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών κλάδων χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο προηγμένα εργαλεία και εγκαταστάσεις στην Ιρλανδία. Οι μαθητές μας μελετούν την οικολογία, την επιστήμη του εδάφους και της γης, τους ωκεανούς, τον αέρα και τον καιρό, τα επικίνδυνα χημικά και την τοξικολογία, τη μικροβιολογία, τη μοριακή βιολογία, τη ρύπανση των υδάτων και των λυμάτων και την περιβαλλοντική διαχείριση. Στο πλαίσιο του μαθήματος όλοι οι φοιτητές λαμβάνουν τοποθέτηση εργασίας, εφαρμόζοντας τις περιβαλλοντικές τους δεξιότητες σε έναν κορυφαίο εθνικό ή πολυεθνικό οργανισμό, ρυθμιστικό φορέα ή τοπική αρχή.

Οι απόφοιτοι μας κατανοούν την αλληλεξάρτηση των ανθρώπινων επιπτώσεων στο φυσικό περιβάλλον. Έχουν τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για την εφαρμογή τους στον εργασιακό χώρο. Είναι έτοιμα για εργασία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

etyj

Έτος 1

Εισαγωγή στον κόσμο της προστασίας του περιβάλλοντος και των ενεργειακών και περιβαλλοντικών συστημάτων της γης. Οι σπουδαστές θα μελετήσουν και θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στα βασικά θέματα της βιολογίας, της χημείας, των μαθηματικών, της γεωλογίας και της επιστήμης της γης, των υπολογιστών, των επικοινωνιών και των βασικών περιβαλλοντικών συστημάτων. Στο τέλος του έτους οι φοιτητές θα έχουν μια καλή βάση θεμελιωδών γνώσεων στους κλάδους της περιβαλλοντικής επιστήμης.

Έτος 2

Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν πιο εμπεριστατωμένη πρακτική εμπειρία στην επιστήμη του κλίματος, στην ποιότητα των υδάτων, στην οικολογία, στη μικροβιολογία, στα συστήματα χαρτογράφησης και μοντελοποίησης υπολογιστών, στα περιβαλλοντικά μέσα και στην ανάλυση του νερού, του αέρα και του εδάφους. Αυτά τα βασικά εξειδικευμένα μαθήματα θα θέσουν τον σπουδαστή για τρίτο χρόνο και θα αποτελέσουν το θεμέλιο για προηγμένες εργαστηριακές δεξιότητες.

Έτος 3

Οι ενότητες εστιάζονται στα περιβαλλοντικά συστήματα και στην αλληλεπίδραση του ανθρώπου, της βιομηχανίας και της ανάπτυξης με το περιβάλλον. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν την εξειδίκευσή τους στους τομείς της επεξεργασίας λυμάτων, διαχείρισης αποβλήτων, βιοτόπων και ειδών, περιβαλλοντικών γεωργικών συστημάτων, περιβαλλοντικής αξιολόγησης, χημικής τοξικολογίας, περιβαλλοντικής μικροβιολογίας και μοριακής βιολογίας. Όλες οι ενότητες έχουν μια πρακτική έμφαση στην προετοιμασία του φοιτητή για το χώρο εργασίας και την τοποθέτησή του, η οποία πραγματοποιείται στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Έτος 4

Το τέταρτο έτος του πτυχίου πρόγραμμα σπουδών που τίθεται στις αρχές διαχείρισης, έτσι ώστε ο απόφοιτος έχει την ικανότητα όχι μόνο να κατανοήσουν την επιστήμη και το περιβάλλον αλλά την εφαρμόζουν πρακτικά με ηγεσία και κατεύθυνση. Τα ειδικά θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν το περιβαλλοντικό σχεδιασμό, τα συστήματα οικολογικής και ενεργειακής διαχείρισης, την περιβαλλοντική νομοθεσία, τις μεθόδους επιστημονικής έρευνας και την προηγμένη γεωγραφική χαρτογράφηση (GIS). Οι σπουδαστές θα αναλάβουν επίσης ένα σημαντικό έργο σε μια συγκεκριμένη περιοχή της επιλογής τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Πρόκειται για μια διαπιστευμένη σειρά μαθημάτων με το Chartered Institution of Water and Environmental Management (CIWEM), το μεγαλύτερο επαγγελματικό σώμα για ναυλωμένους περιβαλλοντικούς επιστήμονες. Όλοι οι μαθητές σε αυτό το μάθημα είναι επιλέξιμοι να γίνουν μέλη φοιτητών αυτού του επαγγελματικού φορέα.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Ένα θέμα επιστήμης στο πιστοποιητικό αποχώρησης δεν αποτελεί προϋπόθεση για αυτό το μάθημα.

Όλες οι διαλέξεις, τα σεμινάρια και η πρακτική εργασία παρέχονται μέσω αγγλικών. Είναι ζωτικής σημασίας οι σπουδαστές που δεν είναι εγγενείς αγγλικοί ομιλητές να έχουν το απαιτούμενο πρότυπο για την είσοδο ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα αποκτήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία από το χρόνο τους στο IT Sligo. Η απαιτούμενη ελάχιστη βαθμολογία επάρκειας στα αγγλικά που απαιτείται για την είσοδο στο IT Sligo είναι: 5.5 IELTS βαθμολογία για προπτυχιακούς βαθμούς.

Ευκαιρίες Καριέρας

Υπάρχουν πολλές επιλογές, εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

  • Πολυεθνικές βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης και πληροφορικής (π.χ. Abbott Laboratories, Intel, GlaxoSmithKline)
  • Γεωργία και βιομηχανία μεταποίησης τροφίμων (π.χ. Connaught Gold, Glanbia, Teagasc)
  • Περιβαλλοντικές και τεχνικές συμβουλές
  • Λειτουργίες διαχείρισης αποβλήτων και υδάτων (π.χ. Greenstar, Veolia, Irish Water)
  • Εγκαταστάσεις αποβλήτων προς ενέργεια
  • Τοπική Αυτοδιοίκηση (Επαρχιακά Συμβούλια)
  • Δημόσιος τομέας και ημικρατικός τομέας (π.χ. EPA, Εθνικά Πάρκα & Υπηρεσία άγριας ζωής, Εσωτερική Αλιεία Ιρλανδίας)
  • Μη κυβερνητικές οργανώσεις (π.χ. Birdwatch Ireland, An Taisce, ιρλανδική άγρια ​​φύση Trust, ιρλανδική φάλαινα & ομάδα δελφινιών)
  • Ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
  • Ερευνητικές θέσεις και διδασκαλία σε ιδρύματα τρίτου επιπέδου

Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ειδικεύεστε στην περιβαλλοντική επιστήμη στα προσόντα των μεταπτυχιακών και των διδακτορικών σπουδών!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη