BSc (Hons) στην επιστήμη των ίππων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα επικεντρώνεται στην επιστήμη πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των ιπποειδών.

Το πρόγραμμα ενσωματώνει βασικές ενότητες κτηνιατρικής επιστήμης, όπως Βιοχημείας θηλαστικών και Κτηνιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, η οποία επιτρέπει στους αποφοίτους να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παραβατικών μεταπτυχιακών μαθημάτων και ευκαιριών απασχόλησης. Οι ενότητες ενσωματώνουν βασικές εργαστηριακές δεξιότητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών και κορυφώνονται με την ευκαιρία των φοιτητών να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συνεργατικά προγράμματα με εταίρους της βιομηχανίας.

Οι δεσμοί με τα «ζωντανά» ερευνητικά προγράμματα και οι ευκαιρίες για τη χρήση νέων ενισχυμένων επιστημονικών εργαστηριακών εγκαταστάσεων δημιουργούν ένα ζωντανό και καλά εφοδιασμένο περιβάλλον για την πραγματοποίηση προπτυχιακών διατριβών.

Η διαδρομή θα προετοιμάσει τους φοιτητές για την απασχόληση σε ευρύτερους τομείς της βιομηχανίας των ιπποειδών, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, της προετοιμασίας, της διαχείρισης των επιδόσεων, των κτηνιατρικών, των φαρμακευτικών πωλήσεων και της διαγνωστικής εργαστηριακής εργασίας, Παρέχει επίσης ευκαιρίες για μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση σε άλλους τομείς και έχει μια πολύ ευρεία επιστημονική κατάρτιση που προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 25 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών τόσο εντός όσο και εκτός του τομέα των ιπποειδών.

Τι θα μελετήσω;

Το μάθημα επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη των ιπποειδών, παρέχοντας στους πτυχιούχους θεμέλια στις επιστημονικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη βιομηχανία των ιπποειδών.

Το BSc (Hons) στην Equine Science στο Reaseheath προσφέρει τόσο ακαδημαϊκή αριστεία όσο και ικανοποίηση των μαθητών.

Το μάθημα επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ εξασφαλίζοντας τους σπουδαστές με πτυχίο που απονέμεται από ένα καλά σεβαστό Πανεπιστήμιο με υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Το BSc (Hons) στην Equine Science ενσωματώνει βασικές ενότητες κτηνιατρικής επιστήμης που επιτρέπουν στους πτυχιούχους να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από παρα-κτηνιατρικά μεταπτυχιακά μαθήματα και ευκαιρίες απασχόλησης.

Η ομάδα HE Equine είναι ειδικοί στον επιλεγμένο τομέα τους με εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο, οι μαθητές επωφελούνται από το πάθος τους για μεταφορά γνώσης. Η ομάδα παρέχει φοιτητική υποστήριξη σε καμία περίπτωση για να εξασφαλίσει ότι οι φοιτητές έχουν κάθε ευκαιρία για ακαδημαϊκή επιτυχία.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 96 σημεία UCAS
 • Επίπεδα κατά προτίμηση για να συμπεριλάβει Βιολογία (ή σχετικό θέμα)
 • ή BTEC επιπέδου 3 (2 χρόνια) στην Αξία σε ένα σχετικό θέμα
 • Πρόσβαση στο Δίπλωμα
 • Οι ώριμοι μαθητές (ηλικίας 21 ετών) θα εξεταστούν μεμονωμένα και ουσιαστικά.

Περαιτέρω μελέτη

 • Μεταπτυχιακές σπουδές.

Επιλογές καριέρας

 • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
 • Αποκατάσταση ιπποειδών
 • Διατροφή των ίππων
 • Έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα των ιπποειδών και των κτηνιατρικών τομέων
 • Έρευνα για τα ιπποειδή
 • Κτηνιατρική φυσιοθεραπεία.

Παρακαλώ σημειώστε: η αποδοχή στις μονάδες ιππασίας υπόκειται σε εκτίμηση και όριο βάρους 13 λίθων.

Δίδακτρα

Ως φοιτητής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχετε δύο κύριες δαπάνες για να συναντήσετε. τα δίδακτρα και τα έξοδα διαμονής σας.

Τα δίδακτρα πλήρους φοίτησής μας για σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ που εισέρχονται στο Πανεπιστήμιο είτε στο 2017/18 είτε στο 2018/19 είναι £ 9,250. Αυτά τα τέλη χρεώνονται για κάθε ακαδημαϊκό έτος ενός μαθήματος και καθορίζονται από το κολέγιο ετησίως.

Εάν είστε διεθνής φοιτητής ή για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, επισκεφθείτε τη σελίδα χρηματοδότησης των φοιτητών στην ιστοσελίδα μας .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... περαιτέρω

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη