BSc (Hons) στην επιστήμη και την αθλητική απόδοση των ιπποειδών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην αθλητική απόδοση του αλόγου και του αναβάτη, προετοιμάζοντας τους μαθητές για μια καριέρα στην απόδοση ιππασίας, την καθοδήγηση ή τη διαχείριση της απόδοσης της ομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με εκτεταμένες πληροφορίες από τη βιομηχανία για να εξασφαλίσει ότι οι απόφοιτοι θα έχουν τον απαραίτητο συνδυασμό γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειρίας για να μπορέσουν να συμβάλουν στην επιτυχία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας επιδόσεων ιππασίας.

Το μάθημα επικεντρώνεται στους υποκείμενους παράγοντες που επηρεάζουν τις επιδόσεις, υιοθετεί ποσοτικές μεθόδους για την αξιολόγηση της απόδοσης και στη συνέχεια αξιολογεί ένα φάσμα τεχνικών για τη βελτίωση της απόδοσης και την εκτίμηση της επίδρασης των εξωτερικών παραγόντων στην επιτυχία.

Το γυμναστήριο του κολλεγίου

Στο Κολλέγιο Reaseheath έχουμε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση γυμναστικής με εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των χρηστών του γυμναστηρίου, με μηχανές κορυφαίων προδιαγραφών, μια ολυμπιακή μπάρα και ζώνες βάρους. Αυτά παρέχονται από την Technogym, έναν κορυφαίο κατασκευαστή γυμναστηρίου.

Μέσω του λογαριασμού 'My Wellness' Technogym μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας για να δημιουργήσετε μια προπόνηση και να ενημερώσετε την πρόοδό σας. Μπορείτε να προσθέσετε ασκήσεις και να αλλάξετε εντάσεις για να αυξήσετε την απόδοσή σας. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε τους φίλους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να ανεβείτε στην κατάταξη φίλων.

Ως φοιτητής βαθμού επιστήμης και αθλητισμού για τα ιπποειδή, μερικές από τις συνεδρίες σας θα διδαχθούν στο γυμναστήριο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το γυμναστήριο, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, εδώ.

Τι θα μελετήσω;

Το πρόγραμμα ESSP απευθύνεται στον ανταγωνιστικό αναβάτη που επιθυμεί να διερευνήσει εκτενώς τον τομέα των αθλητικών επιδόσεων που κατανέμεται εξίσου μεταξύ του αθλητή του ανθρώπου και των ιπποειδών κατά τη διάρκεια των τριών ετών.

Προυποθέσεις εισόδου

Τουλάχιστον 112 μονάδες UCAS που μπορούν να ληφθούν από τα Επίπεδα GCE A ή ένα από τα παρακάτω προσόντα σε ένα σχετικό θέμα:

 • Εθνικό Πιστοποιητικό / Δίπλωμα BTEC
 • OCR Εθνικό Δίπλωμα / Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Ιρλανδοί / σκωτσέζοι ανώτεροι σε σχετικό θέμα
 • Προηγμένο GNVQ
 • Το QAA αναγνώρισε την πρόσβαση στο Δίπλωμα Ανωτάτων Σχολών, Μονάδες Open College ή Ανοικτού Πανεπιστημίου
 • Για τους ώριμους φοιτητές (ηλικίας 21 ετών) θα εξεταστεί η ουσιαστική επαγγελματική πείρα, καθώς και, ή, αντί των τυπικών προσόντων
 • Επίπεδο 3 Διπλωματικό δίπλωμα.

Περαιτέρω μελέτη

 • MSc Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία
 • Μεταπτυχιακές σπουδές ή επαγγελματικά προσόντα.

Επιλογές καριέρας

 • Προπονητής επιδόσεων
 • Διαχειριστής ομάδας
 • Αναλυτής της βιοϊατρικής της ιππικής
 • Ιππείς αναλυτές επιδόσεων
 • Εργοδοτούμενοι ή αυτοαπασχολούμενοι ρόλοι σε μια ανταγωνιστική ομάδα (π.χ.Polo) ή σε μεγαλύτερο ναυπηγείο ανταγωνισμού
 • Οι ρόλοι επιδόσεων ιππικού αθλητισμού για την Αγγλία Sport, τη Βρετανική Ομοσπονδία Ιππασίας (BEF) ή την British Trade Association (BETA)
 • Ρόλοι διαχείρισης στους τομείς της ευημερίας των αγελών και των συναφών βιομηχανικών κλάδων.

Παρακαλώ σημειώστε: η αποδοχή στις μονάδες ιππασίας υπόκειται σε εκτίμηση και όριο βάρους 13 λίθων.

Δίδακτρα

Ως φοιτητής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα έχετε δύο κύριες δαπάνες για να συναντήσετε. τα δίδακτρα και τα έξοδα διαμονής σας.

Τα δίδακτρα πλήρους φοίτησής μας για σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ που εισέρχονται στο Πανεπιστήμιο είτε στο 2017/18 είτε στο 2018/19 είναι £ 9,250. Αυτά τα τέλη χρεώνονται για κάθε ακαδημαϊκό έτος ενός μαθήματος και καθορίζονται από το κολέγιο ετησίως.

Εάν είστε διεθνής φοιτητής ή για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα, επισκεφθείτε τη σελίδα χρηματοδότησης των φοιτητών στην ιστοσελίδα μας .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... περαιτέρω

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη