BSc (Hons) στην εγκληματολογία και την ποινική δικαιοσύνη

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Ο βαθμός αυτός θα σας δώσει την ευκαιρία να εξετάσετε τους πολλούς παράγοντες που εμπλέκονται στην εγκληματική συμπεριφορά και τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία ανταποκρίνεται μέσω του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.

Θα μελετήσετε τις σημαντικότερες θεωρίες εγκληματικότητας και αποκλίσεων και τη συνάφειά τους με την πολιτική, την έρευνα και την πρακτική της σύγχρονης ποινικής δικαιοσύνης.

Παράλληλα, θα αποκτήσετε μια εις βάθος γνώση των δομών του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, που θα καλύπτει τα δικαστήρια, τη φυλακή, την υπηρεσία δοκιμαστικής υπηρεσίας και την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξετε εξαιρετικές ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες και θα μάθετε να παρουσιάζετε αποτελεσματικά τις ιδέες σας τόσο προφορικά όσο και γραπτώς.

Γιατί η εγκληματολογία και η ποινική δικαιοσύνη στη Σουάνσι;

Με βάση το Hillary Rodham Clinton School of Law, θα επωφεληθείτε από το να συμμετέχετε σε ένα ζωντανό και ποικίλο ερευνητικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Επίσης, απολαμβάνουμε μια αξιοζήλευτη φήμη για τη διδασκαλία μας, με την Εγκληματολογία να κατατάσσεται:

  • 4η στο Ηνωμένο Βασίλειο (Times
  • 12η στο Ηνωμένο Βασίλειο (Guardian University Guide 2020)

Θα συμμετάσχετε σε ένα πανεπιστήμιο που είναι στο κορυφαίο 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συνολική ικανοποίηση των φοιτητών (NSS 2019) και το Ηνωμένο Βασίλειο για τις 10 καλύτερες προοπτικές (DLHE 2018).

Η Εγκληματολογία και η ποινική σας δικαιοσύνη

Η ευέλικτη διάρθρωση των σπουδών μας με μια σειρά από προαιρετικές ενότητες στο δεύτερο και το τρίτο σας έτος, σας δίνει πολλά περιθώρια για να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, τους στόχους σταδιοδρομίας ή τις φιλοδοξίες σας για μεταπτυχιακές σπουδές.

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με την οργάνωση ευκαιριών τοποθέτησης εργασίας σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη Ευκαιρίες απασχόλησης

Η μελέτη ενός πτυχίου στην εγκληματολογία και την ποινική δικαιοσύνη στο Swansea University μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από σταδιοδρομίες. Οι απόφοιτοι μας πηγαίνουν σε μια ευρεία ποικιλία επαγγελμάτων, στα οποία περιλαμβάνονται:

Κοινοτική Ανάπτυξη, Ποινική Δικαιοσύνη, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Αστυνομία, Μεταπτυχιακές Σπουδές, Φυλακές, Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης, Έρευνα, Κοινωνική Εργασία, Εκπαίδευση, Κατάρτιση, Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, Υποστήριξη Θυμάτων και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Καριέρα και Απασχολησιμότητα

Καριέρα και Απασχολησιμότητα Η Ακαδημία Απασχόλησης Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας σταδιοδρομίας σας βοηθώντας να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

  • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας.
  • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας.
  • Βοήθεια για την εύρεση εργασίας, πρακτικής εξάσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού.
  • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας.
  • Συμβουλές και οδηγίες για τη μεταπτυχιακή μελέτη και χρηματοδότηση.
  • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Απασχολησιμότητα στην Σχολή Νομικών

Η Νομική Σχολή υιοθετεί μια προορατική προσέγγιση για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών, με ειδικό υπεύθυνο για την Απασχολησιμότητα και την Τοποθέτηση. Η Σχολή προσφέρει μια σειρά από τοπικές, εθνικές και διεθνείς τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας, επαγγελματικά μαθήματα, συμβουλές και υποστήριξη για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... περαιτέρω

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Διαβάστε Λιγότερα
Σουάνσι , Ντουμπάι + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη