BSc (Hons) στην Ψυχολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Ψυχολογία BSc (Hons) είναι κατάλληλη για φοιτητές με επιστήμη ή εμπορικό υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για τη συστηματική μελέτη της γνώσης, του νου και της συμπεριφοράς. Οι σπουδαστές μπορεί να επιθυμούν να πάρουν αυτή τη γνώση σε μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή να ολοκληρώσουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους για να γίνουν επαγγελματίες ψυχολόγοι.

Γιατί να μελετήσετε την ψυχολογία στην πανεπιστημιούπολη του Heriot-Watt University στο Ντουμπάι;

  • Τα προγράμματα ψυχολογίας Heriot-Watt κατατάσσονται ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Ο Heriot-Watt υιοθετεί μια εστίαση, ξεπερνώντας το βιβλίο και τη θεωρία, για να διερευνήσει τις πραγματικές χρήσεις της ψυχολογίας.
  • Οι απόφοιτοι ψυχολογίας έχουν αναζητήσει μεταβιβάσιμες δεξιότητες γραπτώς, έρευνας και κριτικής αξιολόγησης.
  • Οι πτυχιούχοι απόφοιτοι έχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην ψυχολογία και τα επαγγέλματα των επιχειρήσεων και είναι επιλέξιμοι για ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων κατάρτισης διεθνώς που σχετίζονται με την ψυχολογία.

Περιεχόμενο μαθήματος

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μαθήματα ψυχολογικής επιστήμης, τόσο θεωρητικά όσο και με βάση την έρευνα. Στα έτη 1-3, αυτό συμπληρώνεται από ένα μικρό αριθμό επιλογών που λαμβάνονται από τα προγράμματα διαχείρισης για τη διεύρυνση της μαθησιακής εμπειρίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα βασίζεται σε αυτό που συνιστά η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία.

Πρώτος χρόνος

Οι σπουδαστές εισάγονται στην ψυχολογία από μια σειρά από προοπτικές και αρχίζουν τις σπουδές τους σε ερευνητικές μεθόδους, οι οποίες θα συνεχιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Οι σπουδαστές εισάγονται επίσης στις συγκεκριμένες ακαδημαϊκές δεξιότητες που απαιτούνται για να μελετήσουν και να σκεφτούν ψυχολογικά πλαίσια.

Δεύτερη χρονιά

Τα μαθήματα Ψυχολογίας καλύπτουν την Κοινωνική Ψυχολογία, τη Γνωστική Ψυχολογία, την Αναπτυξιακή Ψυχολογία και τη Νοημοσύνη, παράλληλα με τα πιο προηγμένα Σχέδια Στατιστικής και Έρευνας. Οι μαθητές επιλέγουν επίσης 2 μαθήματα επιλογής σε σχετικά θέματα διαχείρισης, είτε ανθρώπινο δυναμικό είτε μάρκετινγκ.

Τρίτος χρόνος

Τα μαθήματα Ψυχολογίας καλύπτουν την Κοινωνική Γνώση, την Προσωπικότητα, την Ανάπτυξη της Ζωής, την Υγεία και την Δικαστική Ψυχολογία και τη Βιολογική Ψυχολογία. Αυτά τα μαθήματα ακολουθούν μια εφαρμοσμένη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης σχέσεων, σχεδιασμού υγείας και περιβάλλοντος. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης 2 μαθήματα επιλογής στη διαχείριση.

Τέταρτη χρονία

Τα προχωρημένα μαθήματα ψυχολογίας συνεχίζουν την εφαρμοσμένη εστίαση σε μια σειρά τομέων που βασίζονται στην εμπειρογνωμοσύνη της σχολής. Επί του παρόντος, αυτό περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τη συνείδηση, τη νευροεπιστήμη, τη βιομηχανική ψυχολογία και την ψυχοπαθολογία. Επιπλέον, κάθε φοιτητής αναλαμβάνει ένα σημαντικό ανεξάρτητο έργο. Αυτό περιλαμβάνει σχεδιασμό έρευνας, συλλογή δεδομένων και ανάλυση και είναι μια ευκαιρία να μάθουμε σε βάθος για ένα θέμα επιλογής του μαθητή.

Καριέρα

Οι πτυχιούχοι πτυχιούχων έχουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας τόσο στην ψυχολογία όσο και στα επαγγέλματα των επιχειρήσεων και είναι επιλέξιμες για ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων κατάρτισης σχετικά με την ψυχολογία σε διεθνές επίπεδο. Η ψυχολογία Heriot-Watt έχει ένα εξαιρετικά ενεργό πρόγραμμα εξωσχολικής ψυχολογίας για την ενίσχυση της εμπειρίας και της εμπλοκής των μαθητών στον τομέα.

Οι πτυχιούχοι αυτού του προγράμματος Honours (4 χρόνια) θα είναι καλά προετοιμασμένοι για πολλούς τομείς απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των επιχειρήσεων, της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, της εμπορίας και της έρευνας αγοράς, της διδασκαλίας, της παροχής συμβουλών και της καθοδήγησης. Οι φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν να ασκούν άδεια σε επαγγέλματα ψυχολογίας (όπως η κλινική, η ιατροδικαστική, η υγειονομική ή η εκπαιδευτική ψυχολογία) θα είναι επιλέξιμες για τη σχετική μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Heriot-Watt και σε άλλα ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου ή διεθνώς εφαρμόζουν και διατηρούν ασφαλείς υποδομές.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη