BSc (Hons) στην Ψυχολογία με τη Διοίκηση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το πρόγραμμα εξισορροπεί περίπου το 75% της Ψυχολογίας με 25% μαθήματα Επιχειρήσεων και Διοίκησης. Τα μαθήματα ψυχολογίας καλύπτουν μια σειρά βασικών προσεγγίσεων στην ψυχολογία, καθώς και το σχεδιασμό και την ανάλυση της έρευνας και την εφαρμογή ειδικών θεμάτων. Το αναλυτικό πρόγραμμα βασίζεται σε αυτό που συνιστά η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία. Τα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων περιλαμβάνουν ένα μείγμα βασικών θεμάτων διαχείρισης και μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόσουν τη μάθηση στις προσωπικές προτιμήσεις τους.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για φοιτητές με ιστορικό επιστήμης ή εμπορίου που ενδιαφέρονται για τη συστηματική μελέτη της γνώσης, του νου και της συμπεριφοράς. Οι σπουδαστές μπορεί να επιθυμούν να πάρουν αυτή τη γνώση σε μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή να ολοκληρώσουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους για να γίνουν επαγγελματίες ψυχολόγοι.

Γιατί να μελετήσετε τη Ψυχολογία με τη Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Heriot-Watt στο Dubai Campus;

  • Τα προγράμματα ψυχολογίας Heriot-Watt κατατάσσονται ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Ο Heriot-Watt υιοθετεί μια εστίαση, ξεπερνώντας το βιβλίο και τη θεωρία, για να διερευνήσει τις πραγματικές χρήσεις της ψυχολογίας.
  • Οι απόφοιτοι ψυχολογίας έχουν αναζητήσει μεταβιβάσιμες δεξιότητες γραπτώς, έρευνας και κριτικής αξιολόγησης.
  • Η BSc (Hons) Ψυχολογία με τους πτυχιούχους της διοίκησης έχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε επαγγελματικά και ψυχολογικά επαγγέλματα και είναι επιλέξιμες για ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων και στους δύο κλάδους.

Περιεχόμενο μαθήματος

Πρώτος χρόνος

Οι σπουδαστές εισάγονται στην ψυχολογία από μια σειρά από προοπτικές και αρχίζουν τις σπουδές τους σε ερευνητικές μεθόδους, οι οποίες θα συνεχιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Αυτό συμπληρώνεται από μια εισαγωγή στα θέματα διαχείρισης.

Δεύτερη χρονιά

Τα μαθήματα Ψυχολογίας καλύπτουν την Κοινωνική Ψυχολογία, τη Γνωστική Ψυχολογία, την Αναπτυξιακή Ψυχολογία και τη Νοημοσύνη, παράλληλα με τα πιο προηγμένα Σχέδια Στατιστικής και Έρευνας. Οι φοιτητές επιλέγουν επίσης μία από τις δύο εφαρμοσμένες Pathways ψυχολογίας από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, είτε στο ανθρώπινο δυναμικό είτε στο μάρκετινγκ, οι οποίες θα μεταφερθούν στα επόμενα χρόνια.

Τρίτος χρόνος

Τα μαθήματα Ψυχολογίας καλύπτουν την Κοινωνική Γνώση, την Προσωπικότητα, την Ανάπτυξη της Ζωής και τη Βιολογική Ψυχολογία. Αυτά τα μαθήματα ακολουθούν μια εφαρμοσμένη προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης σχέσεων, σχεδιασμού υγείας και περιβάλλοντος. Οι μαθητές λαμβάνουν επίσης προχωρημένα μαθήματα στη διαχείριση ή τη συμπεριφορά των καταναλωτών ανάλογα με το επιλεγμένο Pathway .

Τέταρτη χρονία

Τα προχωρημένα μαθήματα ψυχολογίας συνεχίζουν την εφαρμοσμένη εστίαση σε μια σειρά τομέων που βασίζονται στην εμπειρογνωμοσύνη της σχολής. Επί του παρόντος, αυτό περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τη συνείδηση, την υγεία, τη βιομηχανική ψυχολογία και την ψυχοπαθολογία. Επιπλέον, κάθε φοιτητής αναλαμβάνει ένα σημαντικό ανεξάρτητο έργο. Αυτό περιλαμβάνει σχεδιασμό έρευνας, συλλογή δεδομένων και ανάλυση και είναι μια ευκαιρία να μάθουμε σε βάθος για ένα θέμα επιλογής του μαθητή. Οι φοιτητές λαμβάνουν επίσης τα τελευταία δύο μαθήματα από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, αλλά δεν αναλαμβάνουν ένα έργο διαχείρισης.

Καριέρα

Οι πτυχιούχοι αυτού του προγράμματος Honours (4 χρόνια) θα είναι καλά προετοιμασμένοι για πολλούς τομείς απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των επιχειρήσεων, της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, της εμπορίας και της έρευνας αγοράς, της διδασκαλίας, της παροχής συμβουλών και της καθοδήγησης.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να συνεχίσουν να ασκούν άδεια σε επαγγέλματα ψυχολογίας (όπως κλινική, ιατροδικαστική, υγειονομική ή εκπαιδευτική ψυχολογία) θα είναι επιλέξιμες για τη σχετική μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Heriot-Watt και σε άλλα ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου ή διεθνώς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη