BSc (Hons) στην Τραπεζική και Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το BSc (Hons) στην Τραπεζική

Το Ινστιτούτο Τραπεζών του Λονδίνου

Η θέση του Λονδίνου στο Λονδίνο και οι στενοί δεσμοί με τη βιομηχανία σας δίνουν την ευκαιρία να εισαχθείτε

και να αλληλεπιδρούν με τους εργοδότες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών μέσω επισκέψεων, ομιλητών του κλάδου και πρακτικών δραστηριοτήτων εργαστηρίου, σε όλο το πρόγραμμα.

Το πτυχίο προσφέρεται ως τριετές πρόγραμμα ή εναλλακτικά ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης μιας τοποθέτησης ενός έτους, εάν ληφθεί ένα έτος σάντουιτς.

Στόχοι προγράμματος

Το BSc (Hons) στην Τραπεζική

  1. Αναπτύξτε τις γνώσεις και την κατανόησή σας στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των εννοιών, των θεωριών και των αναλυτικών εργαλείων.
  2. Αναπτύξτε την ικανότητά σας να αναλύετε, να ερμηνεύετε, να λύετε προβλήματα, να εξάγετε ανεξάρτητα συμπεράσματα και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, τόσο ατομικά όσο και ως μέλος μιας ομάδας.
  3. Αναπτύξτε τις ικανότητές σας στον τομέα της πληροφορικής και της πληροφορικής καθώς και τις γνώσεις σας σχετικά με τις βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με την τραπεζική και τη χρηματοδότηση
  4. Παρέχετε ευκαιρίες για να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες για να αναπτύξετε επαγγελματισμό στο πλαίσιο ενός ρόλου στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ή για να προχωρήσετε σε περαιτέρω σπουδές εντός του κλάδου.
  5. Αυξήστε την επίγνωσή σας για τη σημασία των στρατηγικών, ηθικών / δεοντολογικών και οικονομικών ζητημάτων στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών εν γένει.

Σύνοψη προγράμματος

Το πρώτο έτος του προγράμματος παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο σε ένα σύνολο θεμάτων που είναι κρίσιμα για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ενθαρρύνοντας έτσι να συνδέσετε τις σπουδές σας με τον χρηματοπιστωτικό τομέα από τα πρώτα στάδια. Οι λειτουργικές μονάδες διαφοροποίησης περιλαμβάνουν δεοντολογία και απασχολησιμότητα, δίνοντάς σας τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται σε έναν πολύ ανταγωνιστικό τομέα.

Το δεύτερο έτος του προγράμματος βασίζεται σε θέματα που έχουν μάθει στο πρώτο έτος και σας εξοπλίζει με εξειδικευμένα θεωρητικά μοντέλα και εφαρμογές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, δίνοντας έμφαση στο επαγγελματικό στοιχείο των πτυχίων μας. Οι λειτουργικές μονάδες διαφοροποίησης περιλαμβάνουν το Εμπορικό

Το τρίτο έτος του προγράμματος σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών σε υψηλότερο επίπεδο, με έμφαση σε θέματα όπως η στρατηγική, η διαχείριση και ο κίνδυνος. Οι λειτουργικές μονάδες διαφοροποίησης περιλαμβάνουν τη στρατηγική της Τράπεζας

Αυτό το πρόγραμμα υποστηρίζει την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών σας απασχολησιμότητας καθ 'όλη τη διάρκειά του, όπως περιγράφεται στο The London Institute of Banking

Καριέρα

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος είναι πιθανό να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και μπορείτε να προσαρμόσετε τη μάθησή σας σε όλη τη διάρκεια της πορείας σας ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας για σταδιοδρομία. Θα υποστηριχθείτε καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας για να κερδίσετε καλοκαιρινές πρακτικές για να δώσετε στην καριέρα σας μια καριέρα.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι ένα εξαιρετικό θεμέλιο για περαιτέρω μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των κανονιστικών προσόντων ή ειδικεύεται σε επίπεδο μάστερ.

Απαιτήσεις μαθήματος

Κάνουμε συνήθως προσφορές του ABB / BBC σε επίπεδο «Α» (αυτό αποκλείει τις Γενικές Μελέτες, την Κρίσιμη Σκέψη, τα Εκτεταμένα Έργα και τις Μελέτες Ιθαγένειας). Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει συνήθως να κατέχουν τουλάχιστον GCSE Maths Grade Β ή Grade 6 GCSE Αγγλικής Γλώσσας C ή Grade 4.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα έχουν μελετήσει ένα από τα παρακάτω επίπεδα Α: Μαθηματικά, Μαθηματικά, Οικονομικά, Στατιστική ή Φυσική.

Δεχόμαστε το Διπλωματικό Πρότυπο BTEC Extended at D * DD-DDM και το Διπλωματικό και Θυγατρικό Δίπλωμα μαζί με άλλα προσόντα. Το Διεθνές Απολυτήριο είναι επίσης αποδεκτό (28 - 32 βαθμοί). Οι προσφορές μπορεί να διαφέρουν.

Πιστοποιητικό και Δίπλωμα στις Οικονομικές Μελέτες - θυμηθείτε ότι αυτά τα προσόντα μπορούν να συμβάλουν στις απαιτήσεις εισόδου μας, βοηθώντας σας να ξεχωρίζετε από άλλους αιτούντες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society.

We are a university college that exists to advance banking and finance by providing outstanding education and thinking, tailored to the needs of individuals, business and society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη