BSc (Hons) στην Προπονητική και Επιδόσεις Ποδοσφαίρου

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με το μάθημα

Το μάθημα παραδίδεται στο University Centre Myerscough και απονέμεται από το University of Central Lancashire. Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει κατάλληλα εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους πτυχιούχους για να κερδίσει ανταμοιβή και συναρπαστική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ποδοσφαίρου. Το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, τεχνικών προπόνησης, ανάλυσης παιχνιδιών, προετοιμασίας και γνώσεων αθλητικών επιστημών απαραίτητων για τη βελτίωση της απόδοσης του ποδοσφαίρου.

Το μάθημα συνδέεται στενά με τους επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους που δίνουν στους σπουδαστές τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να εργάζονται μέσα στον κλάδο. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν ζωτική εργασιακή εμπειρία στο χώρο και εκτός του χώρου, εξοπλίζοντας τους μαθητές για μελλοντική απασχόληση στην ποδοσφαιρική βιομηχανία στους πολλούς ρόλους που υπάρχουν τώρα στο σύγχρονο παιχνίδι. Το μάθημα βασίζεται στις σύγχρονες ανάγκες της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας και ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν καινοτόμες σύγχρονες ιδέες, βασισμένες στις παραδοσιακές αξίες και πρακτικές.

Myerscough απόφοιτοι του Myerscough College έχουν εργαστεί στη βιομηχανία ποδοσφαίρου με διάφορους ρόλους, με τα ακόλουθα επαγγελματικά σωματεία ως παραδείγματα: Έβερτον, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Πρέστον Νορθ Εντ, Μπέρνλι, Φλέτγουντ Τάουν, Μπόλτον Γουάντερς, Μπλάκπουλ, Νόριτς Σίτι, Κάρντιφ Πόλη και Morecambe. Πολλοί από τους πτυχιούχους μας έχουν επίσης προχωρήσει να εργαστούν στο εξωτερικό τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, με πολλούς από αυτούς τους τύπους ευκαιριών να μοιράζονται τους μαθητές και τους αποφοίτους μας. Οι προηγούμενες ευκαιρίες περιλαμβάνουν εργασία στις ακόλουθες χώρες: ΗΠΑ, Κίνα, Ελβετία, Πορτογαλία και Κολούμπια.

Υποστηρίζουμε μια ολιστική προσέγγιση, αναπτύσσοντας ένα μείγμα βασικών δεξιοτήτων για τη μελλοντική σας απασχόληση στο επαγγελματικό παιχνίδι. Το μάθημα περιλαμβάνει μια σειρά από ενότητες προπονητικής ποδοσφαίρου που παρέχονται από ελίτ επαγγελματίες προπονητές ποδοσφαίρου, αναπτύσσοντας τις γνώσεις σας για τεχνικές, τακτικές, στρατηγικές, απόκτηση δεξιοτήτων, βελτιώνοντας παράλληλα τη δική σας απόδοση. Οι γνώσεις σας για την αθλητική επιστήμη θα προωθηθούν, δίνοντάς σας ένα θεμέλιο γνώσεων για τη δύναμη και την προετοιμασία, την αναγνώριση ταλέντων και τις ενότητες αποκατάστασης. Ο εξαιρετικός εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις μας θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε με εξοπλισμό ανάλυσης, λογισμικό, κάμερες, χρονοθυρίδες, όλα υπό την καθοδήγηση εξαιρετικών επαγγελματιών προπονητών ποδοσφαίρου.

Με επαγγελματίες προπονητές με άδεια UEFA και εκπαιδευτές FA που παρέχουν αυτό το μάθημα, μπορούμε να παρέχουμε μια μοναδική και ιδανική επιλογή για νεαρούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και όσους ελπίζουν να εργαστούν στην ευρύτερη ποδοσφαιρική βιομηχανία. Η παράδοση του μαθήματος συμπληρώνεται με εξαιρετικούς προσκεκλημένους καθηγητές που εμπλουτίζουν ενότητες. Αυτοί περιλάμβαναν προηγουμένως προπονητές διεθνούς επιπέδου, πρώην επαγγελματίες παίκτες, προπονητές futsal διεθνούς επιπέδου, διευθυντές ακαδημιών και προσωπικό από το επαγγελματικό παιχνίδι. Η εμπειρία των δασκάλων θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση των βραβείων προπόνησης FA, τα οποία είναι απαραίτητα για την απασχόληση στη βιομηχανία ποδοσφαίρου. Οι καθηγητές παρέχουν ένα μείγμα ακαδημαϊκών γνώσεων, αλλά και μια τεράστια εμπειρία στην ποδοσφαιρική βιομηχανία ως παίκτες και προπονητές. Αυτό το μείγμα ακαδημαϊκής και πρακτικής παράδοσης, καθιστά αυτό το μάθημα απαράμιλλο από άλλα μαθήματα προπόνησης διαθέσιμα στους φοιτητές. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν το Myerscough στο πανεπιστήμιο ποδοσφαίρου και πρωταθλήματα futsal ως μέρος του μαθήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να επιτύχει κανείς σε αυτό το μάθημα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ένας ταλαντούχος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο και την επιθυμία να εξερευνήσουμε όλες τις πτυχές της επαγγελματικής βιομηχανίας.

Κατά την έναρξη του μαθήματος, οι φοιτητές ενδέχεται να υποχρεωθούν να ολοκληρώσουν ένα έλεγχο CRB με κόστος για τον φοιτητή.

138660_BScHonsFootballCoachingandPerformance.jpg© University Centre Myerscough

Μαθήματα μαθήματος

Έτος 1

 • Αρχές προγύμνασης και πρακτική
 • Αθλητική απόδοση
 • Εισαγωγή στην επιστήμη του αθλητισμού
 • Κατάρτιση και Παιδαγωγική
 • Ακαδημαϊκές και Επαγγελματικές Δεξιότητες

Έτος 2

 • Προπόνηση για αθλητική απόδοση
 • Ερευνα & Ανάπτυξη
 • Ανάλυση απόδοσης σπορ
 • Ταυτοποίηση ταλέντων και ανάπτυξη αθλητισμού
 • Βιομηχανικό Έργο
 • Τον τρόπο ζωής, την αποκατάσταση και την αποκατάσταση

Έτος 3

 • Συμβουλευτική Αθλητικής Βιομηχανίας
 • Εκπαίδευση υψηλής απόδοσης για αθλητισμό
 • Προπόνηση υψηλής απόδοσης για αθλητισμό
 • Προγύμναση Ειδικού Αθλητισμού και Παιδαγωγικής
 • Έρευνα (Διπλό) Έργο

Προυποθέσεις εισόδου

 • 5 Το GCSE περνά στο βαθμό C (4) ή παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και των αγγλικών ή ισοδύναμων)

Συν 104 πόντοι τιμολόγησης UCAS από ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

 • 3 A Επίπεδα (A2) σε C ή παραπάνω
 • BTEC / C & G Επίπεδο 3
 • 4 σκωτσέζοι υψηλότεροι στο C ή παραπάνω
 • 4 ιρλανδικοί ανώτεροι στο C ή παραπάνω
 • Διεθνές απολυτήριο σε 24 βαθμούς

Τα Επίπεδα AS, το Θυγατρικό Δίπλωμα BTEC και το Σκωτσέζικο Ενδιάμεσο 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνεισφέρουν στις απαιτήσεις εισόδου, αλλά δεν επαρκούν για την είσοδο από μόνα τους. Εναλλακτικά ισοδύναμα προσόντα θα εξεταστούν επίσης θετικά.

Οι υποψήφιοι που πιστεύουν ότι ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για Πιστοποίηση Προηγούμενης Πιστοποιημένης και / ή Βιωματικής Εκμάθησης (APCL / APEL) για ορισμένες ενότητες θα εξεταστούν σε ατομική βάση.

Οι υποψήφιοι για τους οποίους η αγγλική γλώσσα είναι η δεύτερη γλώσσα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν το αποδεικτικό του Διεθνούς Συστήματος Ελέγχου Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) στο επίπεδο 6.0 (χωρίς βαθμολογία συστατικών μικρότερο από 5.5) ή ισοδύναμο.

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να υποβληθούν σε επιτυχημένη συνέντευξη.

Μάθηση και αξιολογήσεις

Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν μια ποικιλία αξιολογήσεων, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης πρακτικών συνεδριών καθοδήγησης, σχεδιασμού και ανάλυσης απόδοσης, δοκιμίων, παρουσιάσεων πολυμέσων, αναφορών, δοκιμών πολλαπλών επιλογών, παρουσιάσεων, ομαδικής εργασίας και μίνι-έργων.

Οι δραστηριότητες μάθησης για το μάθημα είναι ποικίλες, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων, πρακτικών συνεδρίων και εργαστηρίων.

Οι μαθητές αναμένεται να αναλάβουν εκτενή ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα για την υποστήριξη διαλέξεων, σεμιναρίων και αξιολογήσεων. Ομαδική εργασία και ομαδικές παρουσιάσεις αποτελούν σημαντικό μέρος του μαθήματος. Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένο υλικό και λογισμικό πληροφορικής, ένα διαδικτυακό μαθησιακό περιβάλλον και μια εγκατάσταση αναφοράς.

Δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση εργασίας σε αυτό το μάθημα. Οι ενότητες Ακαδημαϊκών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και Βιομηχανίας θα χρησιμοποιούν τόσο εντός όσο και εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος για να παρέχουν την ευκαιρία στους μαθητές να αναπτύξουν πραγματικές πρακτικές και τεχνικές δεξιότητες και να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για απασχόληση στον επιλεγμένο τομέα τους.

Επαγγελματικές πιστοποιήσεις

Ποδόσφαιρο Επαγγελματικό, Ποδόσφαιρο Κέντρο του Άριστου Προπονητή, Ποδόσφαιρο στο κοινοτικό λεωφορείο, Προπονητής Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου ή απασχόληση στην ευρύτερη αθλητική βιομηχανία - όπως Αθλητική Ψυχολογία, Αθλητικό Μάρκετινγκ, Δημοσιογραφία ή Αθλητική Ανάλυση.

Το Κολλέγιο συνεργάζεται στενά με τους Preston North End και The Football Association.

Ειδικές απαιτήσεις

Οι μαθητές αναμένεται να είναι προετοιμασμένοι για πρακτικές συνεδρίες και αναμένεται να διατηρήσουν μια ευπαρουσίαστη εμφάνιση όταν εκπροσωπούν το κολέγιο στην κοινότητα.

Επιπλέον Έξοδα:

Πρόσθετα έξοδα για αντικείμενα που είναι απαραίτητα για το μάθημα:

 • Sports Kit 100 £

Επιπλέον έξοδα για ευκαιρίες και στοιχεία που είναι προαιρετικά για το μάθημα περιλαμβάνουν:

 • Συνδρομή BUCS 60 £
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are among ... περαιτέρω

Myerscough is one of the UK’s largest land-based and sports colleges, offering degrees in more than 20 exciting subjects. We work in partnership with the University of Central Lancashire and are amongst the top UK institutions in the sector for student satisfaction - helped by exceptional resources and a unique countryside location. Our QAA Higher Education Review puts us amongst the top institutions in the country for quality learning opportunities and good practice teaching. We are very proud that 97% of Myerscough degree students progress to further study or employment. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη