BSc (Hons) στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επόμενη γενιά εργαλείων και συστημάτων λογισμικού και να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις τεχνικές που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την εκμετάλλευση της τεχνολογίας των υπολογιστών.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και επιθυμούν να προχωρήσουν σε καριέρες όπως μηχανικός λογισμικού, διαχειριστής συστήματος, επιστήμονας δεδομένων, οικονομικός αναλυτής, προγραμματιστής εφαρμογών ή σύμβουλος πληροφορικής.

Το έτος τοποθέτησης στη βιομηχανία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε επαφές, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις δεξιότητές σας και την επαγγελματική εμπιστοσύνη.

Το BSc (Hons) στην Επιστήμη των Υπολογιστών (με το έτος τοποθέτησης) βασίζεται στα εξαιρετικά ερευνητικά πλεονεκτήματα και την εμπειρία μας. Ως ένα από τα παλαιότερα τμήματα υπολογιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε μια ισχυρή κληρονομιά στο θέμα.

Αυτό το πρόγραμμα μοιράζεται ένα κοινό πρώτο έτος με όλα τα άλλα μας προγράμματα Επιστήμης Υπολογιστών (Computer Science for Games, Business, Cyber Security και Engineering Software), επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε μεταξύ τους πριν από την έναρξη του δεύτερου έτους εάν αισθάνεστε ένα εναλλακτικό μάθημα τα αναδυόμενα συμφέροντα ή τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας καλύτερα.

Επαγγελματική διαπίστευση

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από την British Computer Society για πλήρη CITP (Chartered IT professional) και μερικό status CSci.

107986_bcs-accredited-degree.jpg


Προυποθέσεις εισόδου

112 Τιμολόγια UCAS.

Επίπεδα Α: Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θέματα.

BTEC Extended Diploma: DMM.

Οι αιτούντες στα προγράμματα πρόσβασης: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για θέματα.

Απαιτήσεις διεθνούς απολυτηρίου: 112 μονάδες για να συμπεριλάβουν τουλάχιστον 2 άτομα HL συν HL 3 ή SL 4 στα Μαθηματικά.

Συν ένα ελάχιστο GCSE Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικά βαθμού C ή 4 (ισοδύναμα αποδεκτά).

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας :: Ελάχιστο IELTS στο 6,0 ή ισοδύναμο.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Στόχος του προγράμματος είναι να σας παρέχει μια υγιή γείωση στα βασικά στοιχεία της επιστήμης των υπολογιστών, της ανάπτυξης λογισμικού (προγραμματισμού) και των εργαλείων και εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι επιστήμονες υπολογιστών.

Πρώτος χρόνος

Πυρήνας

 • Μαθηματικά για Πληροφορική (COS4014-B)
 • Τεχνικές και Επαγγελματικές Δεξιότητες (COS4015-B)
 • Βασικές αρχές προγραμματισμού (COS4016-B)
 • Αρχιτεκτονική Υπολογιστών και Λογισμικό Συστημάτων (COS4001-B)
 • Τεχνολογίες Διαδικτύου (COS4018-B)
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Λογισμικού (COS4017-B)

Δεύτερη χρονιά

Πυρήνας

 • Συστήματα Βάσεων Δεδομένων (COS5020-B)
 • Δομή δεδομένων και αλγόριθμοι (COS5021-B)
 • Αριθμητική Ανάλυση (COS5018-B)
 • Enterprise Pro (COS5019-B)
 • Επικοινωνίες και δίκτυα υπολογιστών (COS5025-B)
 • Υπολογιστικό μοντέλο και τεχνητή νοημοσύνη (COS5022-B)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ χρονος

Πυρήνας

 • Έργο Τελικού Έτους (COS6006-D)
 • Νευρωνικά δίκτυα και ασαφή συστήματα (COS6004-B)
 • Εφαρμογές με μεγάλες κλίμακες δεδομένων (COS6009-B)

Επιλογή

 • Αριθμητικές Μέθοδοι και Γραφικά Υπολογιστών (COS6021-B)
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά (COS7025-B)
 • Επαλήθευση λογισμικού (COS6020-B)

Αιρετός*

 • Τα θεμέλια της κρυπτογραφίας (COS6007-B)
 • AI για παιχνίδια (COS6017-B)
 • Αρχές Τεχνολογιών Ασφαλείας (COS6025-B)

* Η επιλογή για το Elective είναι μια ενότητα 20 μονάδων πίστωσης στο επίπεδο 6 ή 7 χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα να συγκρούεται μία φορά στο πρόγραμμα.

Σάντουιτς έτος

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα BSc (Hons) Πληροφορική σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα έτος τοποθέτησης που εργάζονται στον κλάδο στο τρίτο έτος σας.

Το έτος τοποθέτησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εμπειρία, να δημιουργήσετε επαφές στον κλάδο και να αποκτήσετε μια εικόνα για την καθημερινή εργασία ενός επαγγελματία επιστήμονα υπολογιστών.

Οι τοποθετήσεις είναι κατά κύριο λόγο θέσεις μισθοδοσίας και μπορεί να οδηγήσουν σε προσφορές εργασίας κατά την αποφοίτησή τους, αν υπερέχετε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής σας.

Η υποστήριξη για εφαρμογές τοποθέτησης είναι άφθονη, με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Ανάπτυξης Καριέρας του Τμήματος και με μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού που επιβλέπουν τους σπουδαστές θέσεων.

Όλοι οι φοιτητές που διορίζονται για τοποθέτηση έχουν ανατεθεί σε ακαδημαϊκό επόπτη ο οποίος θα τους επισκεφθεί κατά τη διάρκεια του έτους τοποθέτησης και θα μπορούν να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση.

Πρόσφατοι προορισμοί τοποθέτησης περιλαμβάνουν IBM, Intel, Microsoft καθώς και πολλές εταιρείες στην περιοχή του West Yorkshire.

Αφού ολοκληρώσετε την τοποθέτησή σας, θα επιστρέψετε για να ολοκληρώσετε το τελευταίο έτος του προγράμματος και εφαρμόστε όσα έχετε μάθει για το τελικό σας έργο.

Μάθηση και αξιολόγηση

Οι περισσότερες ενότητες χρησιμοποιούν ένα μείγμα επίσημων διαλέξεων, πρακτικών εργαστηριακών συνεδριών, σεμιναρίων και σεμιναρίων. Ορισμένες ενότητες περιλαμβάνουν την εποπτεία της ομαδικής εργασίας, συνήθως με ένα εκλεγμένο ακαδημαϊκό μέλος του προσωπικού για κάθε ομάδα. Όλες οι ενότητες απαιτούν από τους σπουδαστές να αναλάβουν ανεξάρτητη μελέτη, υποστηριζόμενη μέσω τεχνολογιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπως το περιβάλλον εικονικής μάθησης.

Οι κατάλογοι ανάγνωσης και οι προτεινόμενοι πόροι για ανεξάρτητη μελέτη παρέχουν περαιτέρω κατευθύνσεις στους φοιτητές να αναλάβουν αυτό το έργο και οι κανονικές ώρες επαφής και η ανεπίσημη ανατροφοδότηση σε όλα τα μαθήματα παρέχουν ευκαιρίες για περαιτέρω καθοδήγηση για τους εκπαιδευόμενους. Ορισμένες ενότητες προσφέρουν την ευκαιρία να εργαστείτε στο έργο της βιομηχανίας ζωντανών υπολογιστών μέσω του Υπολογιστικού Επιχειρησιακού μας Κέντρου, όπου η εκμάθησή σας και η αξιολόγησή σας συνδέονται στενά με ένα πραγματικό έργο λέξης με όλα τα οφέλη για το βιογραφικό σας σημείωμα και την εμπειρία που θα περιμένατε.

Οι αξιολογήσεις για τις ενότητες λαμβάνουν ως επί το πλείστον τη μορφή πρακτικών μαθημάτων, εργαστηριακών εξετάσεων και γραπτών εξετάσεων, με όλες τις μορφές να εκπροσωπούνται καλά σε όλα τα χρόνια του μαθήματος σε όλες τις ενότητες.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εντυπωσιακές, με αρκετά μεγάλα και μικρά εργαστήρια γεμάτα με συστήματα διπλής οθόνης, διπλής εκκίνησης (Windows και Linux) γεμάτα με λογισμικό βασισμένο στη βιομηχανία. Τα εξειδικευμένα εργαστήρια μας, όπως το Εργαστήριο Ηθικής Hacking και το εργαστήριο Διαδικτύου των πραγμάτων, επιτρέπουν στους μαθητές να δημιουργήσουν τις ικανότητές τους μέσα σε αυτούς τους βασικούς τομείς ανάπτυξης, με δομημένο τρόπο, μέσω των διδακτικών ενοτήτων.

Διαθέτουμε μια σειρά συναρπαστικών και δαπανηρών συσκευών που επιτρέπουν στους μαθητές που εργάζονται σε επίβλεψη έργων να πειραματιστούν με τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών VR, μικροϋπολογιστών Raspberry Pi, ακουστικών EEG και πολλά άλλα.

Παρέχουμε μια σειρά από ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις για την υποστήριξη της ανεξάρτητης μάθησης, συμπεριλαμβανομένου του Εικονικού Περιβάλλοντος Μάθησης που σας δίνει πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και εργαλεία συνεργατικής μάθησης 24 ώρες το 24ωρο, οπουδήποτε στον κόσμο. Παρέχουμε επίσης τεχνολογία εικονικού διακομιστή που χρησιμοποιεί υλικό στο σπίτι για να επιτρέψει στους μαθητές να χρησιμοποιούν τα λειτουργικά μας συστήματα εξ αποστάσεως.

Τέλη, οικονομικά και υποτροφίες

Δίδακτρα

 • Αρχική: £ 9,250 (έτος σάντουιτς: £ 925)
 • Διεθνής: £ 19,160 (έτος σάντουιτς: £ 1,916)

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο χορηγούμε πολυάριθμες μη επιστρεπτέες υποτροφίες σε σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία, τις προσωπικές συνθήκες ή τις οικονομικές δυσκολίες.

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων με τη διερεύνηση επιλογών και την εξειδίκευση των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Προοπτικές καριέρας

Η επιστήμη των υπολογιστών είναι ένα θέμα που αναπτύσσεται συνεχώς και μεταβάλλεται ταχύτατα σε έναν σύγχρονο κόσμο, βασισμένο στη γνώση και στην τεχνολογία και είναι σε μεγάλη ζήτηση. Αφορά την κατανόηση των συστημάτων και των δικτύων υπολογιστών σε μεγάλο βάθος. Οι υπολογιστές είναι αυτό που στηρίζει, υποστηρίζει και μετασχηματίζει την επιστήμη, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία και κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής.

Οι απόφοιτοι μας έχουν εξεταστεί και επιζητηθεί. Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν εργαστεί σε ποικίλες θέσεις, που εργάζονται σε εταιρείες όπως η IBM, η Intel, η Microsoft, η Hewlett-Packard (HP), η Cap Gemini, η FDM Group, η Centrica, η BBC, η British Sky Broadcasting, η Rolls Royce, Η Morgan, η NHS Trusts και μια σειρά άλλων τοπικών και περιφερειακών εταιρειών.

Στατιστικές απασχόλησης

Το 87,5% των 2017 αποφοίτων υπολογιστών που βρήκαν απασχόληση ή πήγαιναν για περαιτέρω σπουδές μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους. *

* Αυτές οι στατιστικές DLHE προέρχονται από τα στοιχεία που δημοσιεύονται κάθε χρόνο από τον Οργανισμό Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA), με βάση τους αποφοίτους που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμοι για εργασία ή περαιτέρω μελέτη και των οποίων οι προορισμοί είναι γνωστοί.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Όλα τα προγράμματα μας προσφέρουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα διεθνές ίδρυμα-εταίρο.

Υποστήριξη μελέτης

Έχουμε μια δέσμευση για ισχυρή ποιμαντική φροντίδα για όλους τους μαθητές μας, η οποία περιλαμβάνει έναν Προσωπικό Εκπαιδευτή για όλους τους φοιτητές, τακτικές ώρες επαφής για ομάδες εκπαιδευτών και υποστηρικτικές ομάδες φοιτητών που είναι πάντα έτοιμες να βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να παράσχουν τις συμβουλές σας χρειάζομαι. Εκτός από την τυποποιημένη υποστήριξη μελέτης μέσω διδασκόμενων συνεδριών, το περιβάλλον εικονικής μάθησης επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε πόρους, να συμμετέχουν σε ομαδική εργασία και να υποβάλλουν εργασίες από οπουδήποτε στον κόσμο 24 ώρες το 24ωρο / Το σύστημα Προσωπικού Εκπαιδευτή μας παρέχει στους φοιτητές ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό για να τους υποστηρίξει μέσω τακτικών συναντήσεων και διαδραστικών δραστηριοτήτων, ενεργώντας ως ανεξάρτητη πηγή συμβουλών και καθοδήγησης για τη μετάβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την υποβοήθησή τους σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που συναντούν. Οι κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου είναι πλούσιες με ομάδες υποστήριξης για να βοηθήσουν τους φοιτητές σε κάθε πτυχή του ταξιδιού τους μέσω των σπουδών τους. Από την Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας, μέσω της ισχυρής Ένωσης Φοιτητών μας, στην επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα Student Finance, υπάρχουν πάντα φιλικά πρόσωπα έτοιμα να σας υποστηρίξουν και να σας δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Ερευνα

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας είναι ενεργό στην έρευνα και συμβάλλει στην πρωτοπορία των επιστημονικών κλάδων.

Το Μπράντφορντ έχει ένα ισχυρό παιγνίδι διεθνούς έρευνας και ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές θα επωφεληθούν από τη διορατικότητα του προσωπικού μας για το μέλλον του θέματος.

Η ενσωμάτωση νέων και καινοτόμων ερευνητικών ευρημάτων στο πρόγραμμα σπουδών μας, γνωστή ως διδασκαλία με γνώση της έρευνας, είναι μια βασική αξία και μία από τις βασικές αρχές που οδηγούν στο σχεδιασμό των μαθημάτων και των ενοτήτων μας. Ιδιαίτερα στο τελευταίο έτος, αλλά καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας τους από την πρώτη μέρα, οι μαθητές δίνουν μια εικόνα για το μέλλον της Πληροφορικής και των Επιχειρήσεων και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται όταν συναντιούνται.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη