BSc (Hons) στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το τετραετές πτυχίο BSc Computer Science Honors είναι προσανατολισμένο στην κατασκευή ισχυρών και χρήσιμων συστημάτων. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους όχι μόνο πώς να αναπτύξουν εργαλεία και τεχνικές αιχμής, αλλά πώς να οικοδομήσουμε την επόμενη γενιά εργαλείων λογισμικού που θα χρησιμοποιήσουν άλλοι κατασκευαστές συστημάτων. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει μια καλά ενσωματωμένη ισορροπία θεωρητικών βάσεων και πρακτικής εμπειρίας, έντονα ενημερωμένη από την ερευνητική εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού μας.

Γιατί να σπουδάσουν Επιστήμες Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Heriot-Watt στο Dubai Campus;

Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, η δική μας προσφέρει ένα τεχνικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις σωστές δεξιότητες για προγραμματισμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.

  • Διεξάγουμε εκτενή έρευνα σε θέματα πληροφορικής, τα οποία τροφοδοτούν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, διατηρώντας τα σχετικά και ενημερωμένα.
  • Ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων μας έχει καλές θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτηση.
  • Διαθέτουμε επιλογές μεταφοράς προς το Campus του Εδιμβούργου, επιτρέποντας στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παραμείνουν στο Ντουμπάι μετά την αποφοίτησή τους με πτυχίο Honours μπορούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους εισάγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα Master.

Περιεχόμενο μαθήματος

Έτος 1

Χρησιμοποιούμε τη θεωρία και την πρακτική για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και να μάθετε πώς να δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά. Άλλα μαθήματα βασικών υπολογιστικών, μαθηματικών και δεξιοτήτων σπουδών καλύπτουν θέματα όπως σχεδιασμό ιστοσελίδων και βάσεις δεδομένων.

Έτος 2

Οι μαθητές συνεχίζουν με μαθήματα Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης, Προγραμματισμός Ιστού, Δομές Δεδομένων και Αλγορίθμων, Σχεδιασμός Λογισμικού, Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων και Γλώσσες Προγραμματισμού.

Έτος 3

Κατά το τρίτο έτος, οι φοιτητές μελετούν την Τεχνολογία Λογισμικού, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τους Ευφυείς Παράγοντες, τα Λειτουργικά Συστήματα, την Επαγγελματική Ανάπτυξη και τους Γλωσσικούς Επεξεργαστές, καθώς και τις πιο επίσημες πτυχές της πληροφορικής. Επιπλέον, οι μαθητές εργάζονται σε ένα πρόγραμμα προγραμματισμού ομάδας.

Έτος 4

Οι σπουδαστές εργάζονται σε ένα σημαντικό μεμονωμένο έργο και επίσης πραγματοποιούν σπουδές σε προηγμένα θέματα όπως η διαχείριση μεγάλων δεδομένων, ο βιομηχανικός προγραμματισμός, οι κινητές επικοινωνίες και ο προγραμματισμός, ο προγραμματισμός των παιχνιδιών υπολογιστών και οι εφαρμογές δικτύου.

Καριέρα

Οι προοπτικές στον τομέα της βιομηχανίας, του εμπορίου και του δημόσιου τομέα είναι εξαιρετικές. Η ανάπτυξη των υπηρεσιών δικτύου σε υπολογιστές στο γραφείο και στο σπίτι και σε φορητές συσκευές κινητής τηλεφωνίας έχει αυξήσει τη ζήτηση για ειδικούς που μπορούν να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν συστήματα που συνδυάζουν πλούσιες υπολογιστικές, επικοινωνιακές και πολυμέσων για μη εξειδικευμένους χρήστες.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη