BSc (Hons) στα συστήματα υπολογιστών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο τετραετής πτυχίο BSc Computer Systems Honors είναι προσανατολισμένος στην κατασκευή αξιόπιστων και χρήσιμων υπολογιστικών συστημάτων. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους όχι μόνο πώς να αναπτύξουν εργαλεία και τεχνικές αιχμής, αλλά και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν άλλες επαγγελματικές δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επικοινωνούν με σαφήνεια, να εργάζονται ανεξάρτητα και να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

Στη βιομηχανία, το εμπόριο και τον δημόσιο τομέα, όπου οι επιχειρηματικές συναλλαγές υποστηρίζονται από την τεχνολογία, οι χώροι εργασίας χρειάζονται άτομα που μπορούν να δημιουργήσουν και να εκμεταλλευτούν πρακτικά και αποτελεσματικά συστήματα. Οι απόφοιτοί μας θα μετακινηθούν σε αυτούς τους τομείς εξοπλισμένους με ένα συνδυασμό διαπροσωπικών και τεχνικών δεξιοτήτων που θα καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες και τις ανάγκες των οργανισμών του μέλλοντος.

Το BSc (Hons) Computer Systems πτυχίο είναι διαπιστευμένο από BCS, το ναυλωμένο ινστιτούτο για την πληροφορική.

Γιατί να σπουδάσετε Συστήματα Υπολογιστών στην πανεπιστημιούπολη του Heriot-Watt University στο Ντουμπάι;

  • Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, η δική μας προσφέρει ένα τεχνικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις σωστές δεξιότητες για προγραμματισμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.
  • Διεξάγουμε εκτενή έρευνα σε θέματα πληροφορικής, τα οποία τροφοδοτούν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, διατηρώντας τα σχετικά και ενημερωμένα.
  • Ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων μας έχει καλές θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτηση.
  • Διαθέτουμε επιλογές μεταφοράς προς το Campus του Εδιμβούργου, επιτρέποντας στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παραμείνουν στο Ντουμπάι μετά την αποφοίτησή τους μπορούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους εισάγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών που οδηγούν στο βραβείο Master.

Περιεχόμενο μαθήματος

Πρώτος χρόνος

Χρησιμοποιούμε τη θεωρία και την πρακτική για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και να μάθετε πώς να δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά. Επιπλέον, άλλα μαθήματα θα καλύψουν βασικές υπολογιστικές, μαθηματικές και μαθησιακές δεξιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν ένα μάθημα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις βάσεις δεδομένων.

Δεύτερη χρονιά

Οι μαθητές θα συνεχίσουν με το Σχεδιασμό Αλληλεπίδρασης, τον Προγραμματισμό Ιστού, τις Δομές Δεδομένων και τους Αλγορίθμους, το Σχεδιασμό Λογισμικού, τα Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων και τις Γλώσσες Προγραμματισμού.

Τρίτος χρόνος

Οι φοιτητές θα μελετήσουν τα ακόλουθα θέματα: Μηχανική Λογισμικού, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ευφυείς Πράκτορες, Διαχείριση Γνώσης, Λειτουργικά Συστήματα, Επαγγελματική Ανάπτυξη και Επεξεργαστές Γλωσσών. Επιπλέον, θα εργαστείτε σε ένα πρόγραμμα ομαδικής προγραμματισμού.

Τέταρτη χρονία

Οι σπουδαστές εργάζονται σε ένα σημαντικό μεμονωμένο έργο και επίσης πραγματοποιούν σπουδές σε προηγμένα θέματα όπως η διαχείριση μεγάλων δεδομένων, ο βιομηχανικός προγραμματισμός, οι κινητές επικοινωνίες και ο προγραμματισμός, ο προγραμματισμός των παιχνιδιών υπολογιστών και οι εφαρμογές δικτύου.

Καριέρα

Οι προοπτικές στον τομέα της βιομηχανίας, του εμπορίου και του δημόσιου τομέα είναι εξαιρετικές. Η ανάπτυξη των υπηρεσιών δικτύου σε υπολογιστές στο γραφείο και στο σπίτι και σε φορητές συσκευές κινητής τηλεφωνίας έχει αυξήσει τη ζήτηση για ειδικούς που μπορούν να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν συστήματα που συνδυάζουν πλούσιες υπολογιστικές, επικοινωνιακές και πολυμέσων για μη εξειδικευμένους χρήστες.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη