BSc (Hons) στα συστήματα υπολογιστών (προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα τετραετή BSc Computer Systems (Computer Games Programming) πτυχίο Honors είναι προσανατολισμένη στην κατασκευή ισχυρών και χρήσιμων παιχνιδιών υπολογιστών. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους όχι μόνο πώς να αναπτύξουν παιχνίδια αιχμής αλλά και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν άλλες επαγγελματικές δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επικοινωνούν με σαφήνεια, να εργάζονται ανεξάρτητα και να συνεργάζονται αποτελεσματικά. Στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, όπου οι επιχειρηματικές συναλλαγές υποστηρίζονται από την τεχνολογία, οι χώροι εργασίας χρειάζονται άτομα που μπορούν να δημιουργήσουν αποτελεσματικά συστήματα. Οι απόφοιτοί μας θα μεταβούν στη βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών εξοπλισμένη με ένα συνδυασμό διαπροσωπικών και τεχνικών δεξιοτήτων που θα καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες και τις ανάγκες των οργανισμών του μέλλοντος.

Τα πρώτα τρία χρόνια αυτού του προγράμματος και του προγράμματος BSc Computer Systems είναι πανομοιότυπα, καθώς οι μαθητές μαθαίνουν τις υποκείμενες δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη παιχνιδιών υπολογιστών. Στη συνέχεια, το τέταρτο έτος, οι σπουδαστές ειδικεύονται με τη λήψη μαθημάτων προγραμματισμού παιχνιδιών υπολογιστών καθώς και την ολοκλήρωση ενός εγκεκριμένου θέματος διατριβής κατάλληλο για αυτή την ειδικότητα.

Γιατί να σπουδάσετε Συστήματα Υπολογιστών (Προγραμματισμός Παιχνιδιών Υπολογιστών) στην πανεπιστημιούπολη του Heriot-Watt University στο Ντουμπάι;

  • Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια, η δική μας προσφέρει ένα τεχνικό πρόγραμμα που εξοπλίζει τους μαθητές με τις σωστές δεξιότητες για τον προγραμματισμό των παιχνιδιών.
  • Διεξάγουμε εκτενή έρευνα σε θέματα πληροφορικής, τα οποία τροφοδοτούν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, διατηρώντας τα σχετικά και ενημερωμένα.
  • Ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων μας έχει καλές θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτηση.
  • Έχουμε επιλογές μεταφοράς στο Campus του Εδιμβούργου που επιτρέπουν στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Οι σπουδαστές που επιθυμούν να παραμείνουν στο Ντουμπάι μετά την αποφοίτησή τους με πτυχίο Honours μπορούν να επεκτείνουν τις σπουδές τους εισάγοντας ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα Master.

Περιεχόμενο μαθήματος

Πρώτος χρόνος

Χρησιμοποιούμε τη θεωρία και την πρακτική για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και να μάθετε πώς να δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά. Επιπλέον, άλλα μαθήματα θα καλύψουν βασικές υπολογιστικές, μαθηματικές και μαθησιακές δεξιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν ένα μάθημα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις βάσεις δεδομένων.

Δεύτερη χρονιά

Οι μαθητές θα συνεχίσουν με το Σχεδιασμό Αλληλεπίδρασης, τον Προγραμματισμό Ιστού, τις Δομές Δεδομένων και τους Αλγορίθμους, το Σχεδιασμό Λογισμικού, τα Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων και τις Γλώσσες Προγραμματισμού.

Τρίτος χρόνος

Οι φοιτητές θα μελετήσουν τα ακόλουθα θέματα: Μηχανική Λογισμικού, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ευφυείς Πράκτορες, Διαχείριση Γνώσης, Λειτουργικά Συστήματα, Επαγγελματική Ανάπτυξη και Επεξεργαστές Γλωσσών. Επιπλέον, θα εργαστείτε σε ένα πρόγραμμα ομαδικής προγραμματισμού.

Τέταρτη χρονία

Οι σπουδαστές εργάζονται σε ένα σημαντικό μεμονωμένο έργο και επίσης πραγματοποιούν σπουδές σε προηγμένα θέματα όπως η διαχείριση μεγάλων δεδομένων, ο βιομηχανικός προγραμματισμός, οι κινητές επικοινωνίες και ο προγραμματισμός, ο προγραμματισμός των παιχνιδιών υπολογιστών και οι εφαρμογές δικτύου.

Καριέρα

Οι προοπτικές στον τομέα της ανάπτυξης παιχνιδιών είναι εξαιρετικές. Η αύξηση των παιχνιδιών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε προσωπικούς υπολογιστές και σε κινητές συσκευές αύξησε τη ζήτηση για ειδικούς που μπορούν να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν παιχνίδια υπολογιστών που συνδυάζουν πλούσιες υπολογιστικές, επικοινωνιακές και πολυμέσων για μη εξειδικευμένους χρήστες.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη