Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

BSc (Hons) υπολογιστών είναι μια καθιερωμένη πορεία μέσα στο πανεπιστήμιο και απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα έχουν δημιουργήσει σταδιοδρομία και υψηλόβαθμες θέσεις στη βιομηχανία. Το top-up βαθμού δίνει άμεση πρόσβαση στον τελικό έτος του βαθμού Computing για διεθνείς φοιτητές με τα κατάλληλα προσόντα computing δίπλωμα.

Σχετικά με την πορεία

Ο BSc (Hons) υπολογιστών το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια ευρεία εκπαίδευση στα συστήματα πληροφορικής και επιχειρηματικές πληροφορίες. Το μάθημα αυτό προσφέρει μια ευρεία κάλυψη των υπολογιστικών θεμάτων, με έναν πυρήνα βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής και επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα των υπολογιστικών τους τομείς. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανάλυσης συστημάτων, τεχνικές και ανθρώπινες πτυχές του σχεδιασμού και της ανάπτυξης λογισμικού. Το μάθημα έχει εκτελεστεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια, με τις συνεχείς εξελίξεις σε ενότητες για να εξασφαλίσει τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις που εξετάστηκαν.

Οι απόφοιτοι από το BSc (Hons) υπολογιστών έχουν το ευρύτερο φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Τα κύρια θέματα διερευνηθούν και να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια είναι: ανάλυση συστημάτων, σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, τον προγραμματισμό, την ανάπτυξη ιστοσελίδας, επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδική εργασία και την εργασία του έργου.

Ειδικά χαρακτηριστικά

  • Οι top-up φοιτητές υποστηρίζονται σε όλη τελευταίο έτος με ένα πρόγραμμα σεμιναρίων και tutorials για να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως προετοιμασμένοι για ανεξάρτητη μελέτη και τις απαιτήσεις του τελικού προγράμματος χρόνου.
  • Υπάρχει αρκετή άτυπη αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και ερωτήσεις εύκολα να αντιμετωπιστούν και να απαντηθούν.
  • Σχόλια ηχεία παρέχουν τις σχετικές, up-to-ημερομηνία εισόδου από τους επαγγελματίες του κλάδου.
  • Το μάθημα υποστηρίζεται από εξειδικευμένα εργαστήρια πληροφορικής.
  • Πολλές από τις εγκαταστάσεις των υπολογιστών μπορεί να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το Διαδίκτυο από το σπίτι, επιτρέποντας στους φοιτητές να εργαστούν στις αναθέσεις όποτε και όπου επιλέγουν τους.

Τι θα μάθετε

Στο επίπεδο 3, η έμφαση δίνεται στην ανεξάρτητη έρευνα με βάση την εργασία, την ανάληψη ενός μεγάλου έργου και ο σχεδιασμός και η διαχείριση των μεγάλων συστημάτων λογισμικού.

Τι θα μελετήσει

Επίπεδο 3

Επαγγελματικά Θέματα στην Πληροφορική? Σημαντικές έργου? Web Εφαρμογή Διαχείρισης Έργου? Επιχείρηση υποδομές? Διαχείριση και το σχεδιασμό? Τεχνολογία Λογισμικού? Προηγμένα Συστήματα Βάσεων Δεδομένων? Σύνθετη Υποτροφιών.

Προυποθέσεις εισόδου

Για την άμεση εισαγωγή στο επίπεδο 3 (HE6) θα χρειαστείτε ένα Aptech ή NIIT δίπλωμα ή ισοδύναμο στην Επιστήμη Υπολογιστών ή σε σχετικό αντικείμενο με αξία ή διάκριση προφίλ. Παραδείγματα περιλαμβάνουν Aptech Advanced Diploma in Software Engineering, Δίπλωμα NIIT στην Πληροφορική.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει επίσης κανονικά IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο). Εάν δεν έχετε το απαιτούμενο αγγλικό επίπεδο, μπορείτε να μελετήσουν τα αγγλικά μαζί μας από IELTS 4,0 (ή ισοδύναμο).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
Αρχική Σελίδα / Χρέωση ΕΕ? £ 11,250.00 - Διεθνής Χρέωση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη