Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πληροφορίες σε αυτό το site αφορά το πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο 2016.

Το BSc (Hons), Εγκληματολογία και Ποινική Ψυχολογία πρόγραμμα στο Greenwich προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό των δύο από τα πιο συναρπαστικά και σχετικές σύγχρονη ακαδημαϊκών κλάδων που προσφέρονται στα βρετανικά πανεπιστήμια. Παρέχει μια σαφή εισαγωγή σε αυτά, και αυστηρή γείωση σε τόσο Εγκληματολογία και Ποινική ψυχολογία (άτομα που έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά την τελευταία δεκαετία και αναγνωρίζονται πλέον ως εξειδικευμένους τομείς γνώσης από μόνες τους), σε συνδυασμό με το νόμο, την κοινωνική πολιτική, την ποινική της δικαιοσύνης και της κοινωνικής πρόνοιας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν παρέχει την αναγνώριση British Psychological Society. Επί του παρόντος, Τμήμα του πανεπιστημίου της Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας & Συμβουλευτικής προσφέρει μια μετατροπή MSc πτυχίο ψυχολογίας που απονέμει Μεταπτυχιακό Βάση για Chartered Μέλους της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας για την επιτυχή αποφοίτων BSc (Hons), Εγκληματολογία και Ποινική πρόγραμμα πτυχίο ψυχολογίας του πανεπιστημίου οι οποίοι γίνονται δεκτοί για σε, και που ολοκληρώνουν επιτυχώς, το πτυχίο ψυχολογίας MSc.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BSc (Hons), Εγκληματολογία και Ποινική Ψυχολογία πρόγραμμα - συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου, των τελών του προγράμματος και ο τρόπος μελέτης - και μελέτη με τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Greenwich, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά και η Νομική Σχολή του θα να έρθετε σε επαφή μαζί σας μέσω e-mail.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη