Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων θεωρείται απαραίτητη για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις επιχειρήσεις, ή εκείνες που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλότερα επίπεδα ευθύνης στην τρέχουσα θέση εργασίας τους. Το BSc (Hons) Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μπόλτον Business School προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο σε μεγάλο εύρος σύγχρονων θεμάτων διαχείρισης της επιχείρησης και σας επιτρέπει να επικεντρωθεί σε μια επιχείρηση ειδικότητα στο τελευταίο έτος σας. Μπορεί να μελετηθεί σε ένα πλήρες ωράριο (3 χρόνια) ή μερική απασχόληση (4,5 χρόνια) βάση και ενότητες που προσφέρονται το βράδυ, καθώς και στη διάρκεια της ημέρας.

Σχετικά με την πορεία

Απασχολησιμότητα είναι ένα βασικό σημείο εστίασης του προγράμματος και την περίπτωση της πραγματικής ζωής μελέτες, τους προσκεκλημένους ομιλητές και επισκέψεις βιομηχανία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ανάγκες των εργοδοτών.

Ειδικά χαρακτηριστικά

  • Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται μέσα σε ένα ζωντανό περιβάλλον Business School.
  • Η διδασκαλία γίνεται από ένα εξαιρετικά αφιερωμένη και υποστηρικτική ομάδα, με εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών, και στενούς δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.
  • Η σύγχρονη έρευνα χρησιμοποιήθηκε για την ενημέρωση πρακτική διδασκαλία, για να εξασφαλιστεί ότι σας παρέχονται με μια ισχυρή ακαδημαϊκή υποστήριξη στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Το υλικό των μαθημάτων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, επιτρέποντας σε σας για να προετοιμάσει τις εργασίες στο σπίτι, αλλά και τη διασφάλιση ότι στην κατηγορία μάθηση είναι άκρως διαδραστικό.
  • Το Πανεπιστήμιο προσφέρει εξαιρετικές 24/7 βιβλιοθήκη και εγκαταστάσεις ΤΠ, WiFi και άρτια εξοπλισμένα χώρους μάθησης.

Τι θα μάθετε

Μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης απασχολούνται σε όλο το πρόγραμμα. Αυτές περιλαμβάνουν διαλέξεις, σεμινάρια, μικρές tutorials ομάδα και εργαστήρια. Εκτός από αυτό, επιτόπιες επισκέψεις, τους ομιλητές και τα έργα που θα σας επιτρέψει να μάθετε απευθείας από πηγές του κλάδου.

Θα αναπτύξουν τις νοητικές ικανότητες ανάλυσης, αξιολόγησης και σύνθεσης, με αποκορύφωμα το τελευταίο έτος διατριβή σας. Θα αποκτήσουν, επίσης, ακαδημαϊκή, επαγγελματική και τη δια βίου μάθηση των δεξιοτήτων που θα υποστηρίξει τη μελλοντική καριέρα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σας, καθώς και να σας προετοιμάσει για περαιτέρω μελέτη.

Θα αναπτυχθεί σε προσωπικό επίπεδο και να αποκτήσουν πρακτική και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως η ανεξαρτησία και η ομαδική εργασία, επικοινωνία, οργάνωση και διαχείριση του χρόνου, αριθμητικές δεξιότητες και ικανότητες στη χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Τι θα μελετήσει

Μέσα από μια σειρά από modules, θα αποκτήσουν μια ευρύτερη γνώση των οργανισμών, τη διαχείρισή τους και τα εξωτερικά περιβάλλοντα στα οποία λειτουργούν.

Επίπεδο 1 (HE6)

Ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες? Επιχειρηματικό Δίκαιο? Οικονομικά των Επιχειρήσεων? Αρχές Μάρκετινγκ? Οικονομικά για Επιχειρήσεις? Διαχείριση Άνθρωποι.

Επίπεδο 2 (HE6)

Απασχολησιμότητα Δεξιότητες? Οργανωτική Συμπεριφορά? Διοίκηση Επιχειρήσεων? Συμπεριφορά Καταναλωτή? Επιχειρηματικότητα? Μέθοδοι Έρευνας στην επιχείρηση.

Επίπεδο 3 (HE6)

Modules του πυρήνα: Διατριβή (διπλή ενότητα)? Στρατηγική Διοίκηση.

Ενότητες επιλογή (επιλέξτε 3): Global Marketing? Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού? Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρηματικής Στρατηγικής? Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης για τη διαχείριση? Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας? Εργασία και η σχέση απασχόλησης.

Προυποθέσεις εισόδου

260 UCAS σημεία από τουλάχιστον δύο, αλλά κατά προτίμηση τρεις, Α2-επίπεδα (ή ισοδύναμο) σε οποιαδήποτε θέματα.

Θα πρέπει επίσης να έχουν πέντε GCSEs στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο), συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει επίσης κανονικά IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο). Εάν δεν έχετε το απαιτούμενο αγγλικό επίπεδο, μπορείτε να μελετήσουν τα αγγλικά μαζί μας από IELTS 4,0 (ή ισοδύναμο).

Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου για αυτό το μάθημα παρακαλώ σκεφτείτε FdSc Διοίκησης Επιχειρήσεων βαθμού την ίδρυσή μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
πλήρους απασχόλησης, 6.000,00 GBP μερικής απασχόλησης - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? 11,250.00 GBP πλήρους απασχόλησης - Διεθνή
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη