Τοποθεσία: Canterbury

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει μια διεξοδική γείωση στην επιχείρηση, καθώς και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες σε διεθνείς επιχειρήσεις.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον είναι όλο και πιο διεθνής. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται σε κεντρικά θέματα που είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία όλων των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τη μελέτη των σύγχρονων θεμάτων μέσα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Έχετε τη δυνατότητα να σπουδάσουν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή γλώσσα, και την ευκαιρία να περάσουν ένα χρόνο στην Ευρώπη ή την Ασία σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας.

Το πρόγραμμα σας εξοπλίζει με τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση μιας επιχείρησης, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές πλαίσιο. Θα έκκληση στη σπουδαστές που εξετάζουν μια μελλοντική καριέρα στη διεθνή διαχείριση.

Επιλογές Πτυχίο

Το πρόγραμμα International Business είναι ένα 3 ή 4 χρόνια τιμά πτυχίο με μια προαιρετική τρίτη χρόνου που δαπανάται σε ένα πανεπιστήμιο εταίρος στην Ευρώπη ή την Ασία, ή σε μια επαγγελματική πρακτική άσκηση, για να ενισχύσει την εμπειρία και την απασχολησιμότητα σας.

Η χρόνια στο εξωτερικό θα λάβει χώρα μεταξύ του έτους 2 και 3. Θα σας εξοπλίσει με μια ολοκληρωμένη γνώση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτισμικό περιβάλλον που αποκτήθηκαν μέσα από τη γλώσσα και τη μελέτη των επιχειρήσεων. Θα πρέπει να επιλέξετε ενότητες σε μια ευρωπαϊκή γλώσσα, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο χρόνο στην Ευρώπη ή την Ασία, που θα σας δώσει μια καλή κατανόηση της γλώσσας και του πολιτισμού των άλλων περιοχών.

Ενιαία Τιμητικές διακρίσεις:

  • BSc (Hons) Διεθνείς Επιχειρήσεις (N126)
  • BSc (Hons) Διεθνείς Επιχειρήσεις με ένα έτος στο εξωτερικό (N127)
  • BSc (Hons) Διεθνείς Επιχειρήσεις με ένα έτος στη βιομηχανία (Ν128)

Η ανάπτυξη της απασχολησιμότητας σας

Είμαστε κατατάσσονται 20η στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βαθμολογήσει τις προοπτικές απασχόλησης των μαθητών, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times Good University Guide 2016.

Ο βαθμός BSc (Hons) Διεθνείς Επιχειρήσεις δίνει το ακαδημαϊκό ίδρυμα που χρειάζεστε για μια διεθνή καριέρα ή τη διαχείριση. Ένας βαθμός Kent προσφέρει στους φοιτητές άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας και οι απόφοιτοι έχουν σταθερά μια εξαιρετική φήμη μεταξύ των εργοδοτών. International Business μας αποφοίτων βρίσκουν εργασία στη διαχείριση και την παροχή συμβουλών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Οι απόφοιτοι από το Kent έχουν πάει για να αναλάβουν θέσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και κλάδων, συμπεριλαμβανομένων Deloittes, KPMG, PriceWaterhouse Coopers, Lloyds, Sainsburys PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! Ηνωμένο Βασίλειο, Thames Valley Αστυνομία, Heineken, ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών των μέσων ενημέρωσης και των εταιρειών παροχής συμβουλών διαχείρισης. Άλλοι απόφοιτοι έχουν επίσης πάει για να ξεκινήσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Kent Business School παρουσιάζει μια πληθώρα ευκαιριών για να κερδίσει πολύ περισσότερα από ό, τι πολύτιμο βαθμό επιχείρησή σας. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς, και παρέχουν ευκαιρίες για να δικτυωθούν με τους και να αποκτήσουν χρήσιμες συνδέσεις για να σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουν την εμπειρία των μαθητών σας και την αύξηση της απασχολησιμότητας σας. Κρατάμε εκδηλώσεις ή δραστηριότητες με τις εν λόγω οργανώσεις και ενώσεις που θα ωφελήσει επίσης την εμπειρία εκμάθησης σας και να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Παρέχουμε ιδανικές εγκαταστάσεις σε ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης για να δημιουργήσουν ενώσεις με φίλους και συναδέλφους, ενώ στη Σχολή και μετά την αποφοίτησή τους, ως μέρος των αποφοίτων Kent Business School, το οποίο θα παραμείνει μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την αποφοίτησή σας και μπορεί να παρέχει βοήθεια σε σας μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Οργανισμοί οι οποίοι παρέχουν τοποθετήσεις για το χρόνο σας στη βιομηχανία ή το χρόνο στο εξωτερικό, δείτε αυτό το σύστημα ως έναν αποτελεσματικό τρόπο για να βρουν πιθανούς νέους υπαλλήλους, έτσι ώστε τα δύο προγράμματα να σας δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα όταν πρόκειται για τις προοπτικές απασχόλησης και πραγματικά να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Στο Kent Business School θα κερδίσει πολλά από τις βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που οι εργοδότες αναζητούν. Θα διδάσκονται να αναλύσει κριτικά, σκέφτονται δημιουργικά, να εκφράσουν τις απόψεις σας πειστικά, διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά, και λειτουργεί καλά ανεξάρτητα και σε ομάδες.

Οι μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα χρόνο χρειάζονται ένα ελάχιστο μέσο όρο 60% για τα στάδια 1 και 2, με καλή παρουσία και ακαδημαϊκό κύρος. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν το ταξίδια στο εξωτερικό Ερωτηματολόγιο Ψυχικής Υγείας, και να παρακολουθήσουν μια ενημέρωση πριν από την αναχώρηση από το Εξωτερικό ομάδα Go. Δείτε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες από το πρόγραμμα. Μελέτη στο εξωτερικό θέσεις είναι πάντα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Kent Business School, University of Kent

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποKent Business School, University of Kent »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη