Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από πάνω από 90 διεθνείς και εθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Accenture, ΒΑ, το BBC, CA, Capgemini, η Cisco, η Deloitte, η Ford, η Fujitsu, HP / EDS, η IBM, η ITV, Logica, Micro Focus, η Morgan Stanley, τη Network Rail, Proctor & Gamble, της Sainsbury, η SAS και η Unilever. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για μία από τις πολλές ευκαιρίες που παρέχονται από τον εργοδότη πρόγραμμα ITMB Φόρουμ για να αναλάβει μια σύντομη τοποθέτηση του καλοκαιριού (8-12 εβδομάδες) ή περισσότερο τοποθέτηση (9 μήνες) για να κερδίσει την βιομηχανική και την πρακτική εμπειρία από το αντίστοιχο περιβάλλον . ευκαιρίες να αποκτήσουν γνώσεις σε ψηφιακή τομείς της οικονομίας θέμα όπως η πληροφορική και το ηλεκτρονικό εμπόριο, με ιδιαίτερη αναφορά στις εφαρμογές σε ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ποιος είναι αυτό το μάθημα για;

Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί γύρω από κριτήρια που καθορίζονται από τις ηλεκτρονικές δεξιότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, το Συμβούλιο Τομέα Δεξιοτήτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, και υποστηρίζεται από μερικές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στη χώρα αυτή. Παρέχει ένα μίγμα της πληροφορικής, των επιχειρήσεων και της προσωπικής ανάπτυξης που ένας συνδυασμός του παραδοσιακού ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα κατάρτισης βαθμό και επίσης κάνει. Τα μοναδικά οφέλη του προγράμματος παρέχει στους φοιτητές με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων, εφαρμόζονται μελέτη, καλύτερες προοπτικές απασχόλησης, της βιομηχανίας συνδέσεις, και την κοινωνική αλληλεπίδραση μέσα ενημέρωσης.

Αρθρωτή δομή

Έτος 1 περιλαμβάνει Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 1 (Πλαίσια και Πλαίσια), Συστήματα Σκέψη, Πληροφορική, Διαχείριση Έργων. Έτος 2 περιλαμβάνει δεδομένων, πληροφοριών και γνώσεων, Άνθρωποι και Οργανισμοί, επιχειρηματικό σχέδιο 2 (αλυσίδες αξίας), Προσομοίωση Διαδικασιών και Σχεδιασμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής. Προαιρετική Σάντουιτς Έτος (Πρακτική Άσκηση) Έτος 3 Το Project / Διατριβή, E-Business Innovation Εξέλιξη, Στρατηγική Ανάλυση & Στρατηγική Διοίκηση, Enterprise Information Αρχιτεκτονικές και Ηγεσία.

Δεξιότητες και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί

Το Πανεπιστήμιο παρέχει πρόσβαση σε βιβλία, περιοδικά και εξοπλισμού πληροφορικής με γενικό λογισμικό μέσω των βιβλιοθηκών σε όλες τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά δεν έχει σημασία πού βρίσκεται το πρόγραμμα σπουδών τους. Μέσω της διαδικτυακής πύλης και εικονικό μαθησιακό περιβάλλον (VLE), οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε χρονοδιαγράμματα, διδακτικό υλικό, ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικά μηνύματα, καθώς και τη γενική υποστήριξη και συμβουλές. Οι πόροι αυτοί, μαζί με την τεχνογνωσία του διδακτικού προσωπικού, είναι η ραχοκοκαλιά του υλικού θα πρέπει να συνεργαστεί με την ανάπτυξη ως φοιτητής στη Σχολή Μηχανικών. Το πρόγραμμα σπουδών που θα ξεκινήσει θα περάσουμε από ένα μαθητή σε μια επαγγελματική, με μια σειρά από δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία στην ανάπτυξη λύσεων. Θα αναπτύξει ως ανεξάρτητος μαθητής, με μια μεγάλη σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες, με την κατανόηση του πώς να χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε εναλλακτικές κατάσταση. Η μάθηση είναι χωρισμένο σε τέσσερα τεταρτημόρια, ακόμη και σε γενικές γραμμές, καθένα από τα οποία παρέχει ένα θεματικό τομέα της μελέτης και των μαθησιακών αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων της τεχνολογίας των πληροφοριών, τη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη διαχείριση του έργου και, τέλος, τις διαπροσωπικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη