Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) Ψυχολογία

Οι μαθητές μας θα μας συνιστούσαν! Στην τελευταία Εθνική Φοιτητική Έρευνα, το 94% των πρόσφατων φοιτητών Ψυχολογίας BSc (Hons) θα πρότειναν να σπουδάσουν στο ΕΜΠ. (Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2017).

διαπιστευμένο μας βαθμό British Psychological Society (BPS) διερευνά τα μυστικά της αυτό που μας κάνει ανθρώπους, το τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και γιατί συμπεριφέρονται με τους τρόπους που κάνουμε.

Αυτό το μάθημα καλύπτει όλους τους βασικούς τομείς της Ψυχολογίας που προβλέπονται από το πρόγραμμα σπουδών British Psychological Society (BPS). Θα διερευνήσει το ανθρώπινο ον, η λειτουργία του εγκεφάλου, οι διαδικασίες και οι μηχανισμοί της ανθρώπινης σκέψης, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά και τον τρόπο με ψυχολόγους, ψυχολογική έρευνα και η θεραπεία μπορεί να κάνει μια απτή και θετική διαφορά στη ζωή και στην κοινωνία των ανθρώπων.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Διδασκαλία και ερευνητική αριστεία

Συμμετέχοντας σε ένα μάθημα ψυχολογίας στο NTU θα συμμετάσχετε σε ερευνητική κοινότητα.

 • Θα σχεδιάσετε και θα πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα στο τελευταίο σας έτος και ίσως έχετε την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε για αμειβόμενη εργασία ως βοηθός έρευνας μεταξύ του δεύτερου έτους και του τρίτου έτους.
 • Το 60% των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων θεωρήθηκε διεθνώς εξαιρετική ή παγκόσμια πρωταγωνιστική στο REF 2014 και το 100% των επιπτώσεών μας στην έρευνα είναι εξαιρετικά σε διεθνές επίπεδο, με το 73% να περιγράφεται ως ηγετική θέση στον κόσμο.
 • Το 95% των BSc (Hons) Ψυχολογίας φοιτητές πλήρους φοίτησης συμφωνούν ότι το προσωπικό είναι καλό στην εξήγηση των πραγμάτων (National Student Survey 2017).

Επαγγελματικές δεξιότητες και αναγνώριση

 • Τα μαθήματά μας Ψυχολογίας * είναι διαπιστευμένα από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) για όσο διάστημα αποφοιτήσετε με τουλάχιστον 2.2 βαθμούς διακρίσεων, θα δικαιούστε να λάβετε την Πτυχιακή Πτυχιακή Σύνθεση για BPS - απαραίτητο προσόν εάν επιθυμείτε να συνεχίσει την επιμόρφωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία ως επαγγελματίας ψυχολόγος.
 • Μπορείτε να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μεταξύ των ετών δύο και τρία, καθώς και να αναλάβει μια θέση εργασίας ή να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους μας.
 • Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να ολοκληρώσει μια πορεία τεσσάρων χρόνων που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους.
 • Στο τελευταίο σας έτος θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ενότητα Επαγγελματικής Πρακτικής στην Ψυχολογία. Προσφέροντας σας την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή ως ψυχολόγος σύμβουλος, παρέχοντας ψυχολογική λύσεις σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

* Δεν περιλαμβάνει μαθήματα Ψυχολογίας στη νομική σχολή Nottingham, ή στο Nottingham Institute of Education

Μια εξατομικευμένη εμπειρία

Προσαρμογή της μαθησιακής σας εμπειρίας - με μια σειρά από προαιρετικές ενότητες και μονοπάτια, μπορείτε να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη μάθησή σας προς περαιτέρω μελέτη ή / και συγκεκριμένη σταδιοδρομία.

Στο τέλος του πρώτου σας έτους, μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύσετε είτε στην ψυχική υγεία είτε στην εγκληματολογική ή την εκπαιδευτική και αναπτυξιακή ψυχολογία επιλέγοντας ένα εξειδικευμένο μονοπάτι.

Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τις σπουδές σας επιλέγοντας επιλογές από μια μοναδική σειρά ενότητες στο τελευταίο σας έτος.

Εμπειρογνώμονα και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις

 • Μελέτη σε ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα διδαχθούν και θα επιβλέπονται από περισσότερους από 80 ειδικούς ψυχολόγους που έχουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και ερευνητικών πεδίων.
 • Θα είστε σε θέση να επωφεληθούν πλήρως από την εξαιρετική μας διδασκαλία εργαστηριακών σουίτα. Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι αποκλειστικά για τους φοιτητές ψυχολογίας μας και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα και ανάλυση δεδομένων.

Τι θα μελετήσει

Στα δύο πρώτα χρόνια αυτού του βαθμού, θα ολοκληρώσουν βασικές ενότητες στις βιολογικές, κοινωνικές, αναπτυξιακές και γνωστική ψυχολογία, καθώς και εννοιολογικά και ιστορικά θέματα. Θα πρέπει επίσης να αναλάβει εκπαίδευση σε μεθόδους έρευνας και της στατιστικής.

Στο τελευταίο έτος σας, θα ολοκληρώσει μια εμπειρική ερευνητικό έργο, επικεντρώνεται σε ένα θέμα της επιλογής σας υπό την επίβλεψη ενός ερευνητικού ενεργό μέλος του προσωπικού, και να λάβουν μέρος στην πρωτοποριακή «Επαγγελματική Πρακτική στο συνέδριο Ψυχολογία. Το τελευταίο, το οποίο είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της ψυχολογίας στο ΕΜΠ, σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή ως ψυχολόγος σύμβουλος, για την παροχή ψυχολογικής λύσεις σε πραγματικά σενάρια πρόβλημα που παρέχονται από εξωτερικούς οργανισμούς, και να παρουσιάσει τις λύσεις σας με αυτές τις οργανώσεις σε ένα επαγγελματικό μορφή συνεδρίου.

Φυσικά τοποθέτηση τεσσάρων ετών

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να ολοκληρώσει μια πορεία τεσσάρων χρόνων που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους μεταξύ Έτος Δύο και έτος τρία. Θα πρέπει να εφαρμόζονται με τον κωδικό UCAS C801 πρέπει να θεωρείται για την πορεία σάντουιτς / τοποθέτηση τεσσάρων ετών.

Σπουδές στο εξωτερικό

Φοιτητές για τα τρία έτη σπουδών πλήρους απασχόλησης μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια εταίρους μας. Τρέχουσες θέσεις των ιδρυμάτων εταίρων μας περιλαμβάνουν, την Αυστραλία, την Ολλανδία, την Πολωνία και την Ισπανία. Θα αποφασίσει από νωρίς στο πρώτο έτος σας, αν θέλετε να εφαρμόσετε για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής. Θα σπουδάσουν στο εξωτερικό μεταξύ Έτος Δύο και τρίτο έτος και ως εκ τούτου θα απαιτούσε την επέκταση του μήκους πορεία για τέσσερα χρόνια. Η μελέτη στο εξωτερικό, η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για τους μαθητές στο τρία χρόνια πλήρους απασχόλησης διαδρομή και ως εκ τούτου θα πρέπει να εφαρμόζεται με τον κωδικό UCAS C800.

Προσαρμόστε την εμπειρία εκμάθησης σας - με μια σειρά από προαιρετικές ενότητες και οδοί που μπορούν να ακολουθήσουν τα δικά σας συμφέροντα και να αρχίσουν να διαμορφώνουν μάθησης σας για περαιτέρω μελέτη ή / και μια συγκεκριμένη καριέρα.

Πώς είστε διδάσκονται

Το BSc (Hons) Ψυχολογία διδάσκεται από έμπειρο προσωπικό συνηθίσει να εργάζονται με μαθητές από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων και με διαφορετικά επίπεδα ικανότητας και εμπειρίας.

Για να σας παρέχουμε μια εμπειρία εκμάθησης πρώτης κατηγορίας και να εγγυηθεί έχετε την ευκαιρία να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο θα λάβετε χρόνος επαφής μέσα από ένα ευρύ φάσμα των μεθόδων παράδοσης συμπεριλαμβανομένων διαλέξεις, εργαστήρια, μικρά σεμινάρια ομάδας και το ένα on-one εποπτεία. Τα μικρότερα σεμινάρια ομάδας και εργαστήρια παρέχουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη:

 • δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
 • ομάδα εργασίας
 • ανάλυση
 • συζητάμε δεξιότητες
 • δεξιότητες παρουσίασης
 • η δυνατότητα να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων.

97% των BSc (Hons) Ψυχολογία φοιτητές πλήρους φοίτησης συμφωνούν ότι το προσωπικό είναι καλοί στο να εξηγεί τα πράγματα. (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2016)

Ανεξάρτητη μελέτη

Ανεξάρτητη μελέτη είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού του μαθήματος. Κατά τη διάρκεια των τριών ετών από την πορεία σας τις προγραμματισμένες ώρες επαφής που θα λάβετε θα μειωθεί σταδιακά, καθώς θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναλάβει μια ανεξάρτητη μελέτη ή διατριβή στο τελευταίο έτος σας. Θα εξακολουθούν να έχουν τακτική επαφή με τους δασκάλους σας και εάν είναι απαραίτητο ad hoc σεμινάρια μπορεί να γίνει.

Πώς θα αξιολογηθεί;

Θα πρέπει να αξιολογηθούν σε μια ποικιλία τρόπων και σε μια αρθρωτή βάση? μέσω των παραδοσιακών μέσων, όπως εξετάσεις και δοκίμια, αλλά και σε πιο καινοτόμους τρόπους, όπως ερευνητικές εκθέσεις, προφορικές και αναρτημένες παρουσιάσεις καθώς και από την τελική ερευνητικό έργο χρόνο. διαφορετική προσέγγιση μας για την αξιολόγηση επιτρέπει στους μαθητές να επιδείξουν το εύρος των ικανοτήτων τους και παρέχει την ευκαιρία για όλους να διαπρέπει.

Το φάσμα των εργαλείων αξιολόγησης έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα δυνατά σημεία του μαθήματος από την επιτροπή BPS Διαπίστευση και εξωτερικούς εξεταστές.

Σε απάντηση στα σχόλια των φοιτητών του Πανεπιστημίου έχουν εισαγάγει μια πολιτική που θα εξασφαλίζει σημαντική δουλειά σας επιστρέφεται ηλεκτρονικά εντός τριών εβδομάδων από την υποβολή.

σειρά σεμιναρίων Ψυχολογία

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Τμήμα σειρά σεμιναρίων Ψυχολογίας η οποία λαμβάνει χώρα διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Τα σεμινάρια καλεί εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες να παρουσιάσουν τις δημοσιεύσεις τους και τα ερευνητικά ευρήματα. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της έρευνας του πολιτισμού στο Τμήμα Ψυχολογίας και διεγείρει τη σκέψη και συζήτηση.

96% των BSc (Hons) Ψυχολογία φοιτητές πλήρους φοίτησης συμφωνούν ότι το προσωπικό είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που διδάσκουν. (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2016)

Καριέρα και της απασχολησιμότητας

ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας

Τα μαθήματα Ψυχολογίας μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Το μάθημα θα αναπτύξουν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες σας, συμπεριλαμβανομένων:

 • αριθμητικός
 • επικοινωνία
 • παρουσίαση
 • αναλυτικός
 • ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Περιζήτητα από τους εργοδότες, οι δεξιότητες αυτές θα σας βάλει σε μια ισχυρή θέση μέσα στο μεταπτυχιακό της αγοράς.

Το μάθημα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιλέξετε την προαιρετική μονάδα Ψυχολογία Πρακτική με βάση την εργασία. Οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτή την ενότητα θα πάρει για να συμμετάσχουν σε ρόλους σχετίζονται με την εργασία μέσω του εθελοντισμού, αμειβόμενη εργασία, ή σκίαση του χώρου εργασίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχουν στην επαγγελματική πρακτική μας στην Ψυχολογία Διάσκεψη που είναι μοναδική για NTU. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή ως ψυχολόγος σύμβουλος, για την παροχή ψυχολογικής λύσεις σε πραγματικά σενάρια πρόβλημα που παρέχονται από εξωτερικούς οργανισμούς, και να παρουσιάσει τις λύσεις τους σε αυτούς τους οργανισμούς σε μια επαγγελματική μορφή συνεδρίου.

Φυσικά τοποθέτηση τεσσάρων ετών

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να ολοκληρώσει μια πορεία τεσσάρων χρόνων που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους. Θα πρέπει να εφαρμόζονται με τον κωδικό UCAS C801 πρέπει να θεωρείται για την πορεία σάντουιτς / τοποθέτηση τεσσάρων ετών.

Ενθαρρύνουμε όλους τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε εθελοντική εργασία. Nottingham Trent εθελοντισμός θα σας επιτρέψει να εμπλακούν σε προκλήσεις μίας ημέρας, τα έργα των φοιτητών υπό την ηγεσία και το κατάστημα εθελοντή. Μπορείτε επίσης να αποκτήσουν επίσημη αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας έξω από τις σπουδές σας με το βραβείο μας απασχολησιμότητας Acceler8. Αυτό το βραβείο θα βελτιώσει τις προοπτικές απασχολησιμότητας σας και να λειτουργήσει ως καταγραφή των εμπειριών που αποκτούν στο ΕΜΠ.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας

Με GBC της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας εξασφάλισε, θα είναι επιλέξιμες για την αποφοίτησή τους να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές (Masters του διδακτορικού) εκπαίδευση στην ψυχολογία, πιθανώς ως επαγγελματίας ψυχολόγος (στην ιατροδικαστική, κλινική, εκπαιδευτική, επαγγελματική, την παροχή συμβουλών και Αθλητικής Ψυχολογίας), για να ακολουθήσει μια ακαδημαϊκή ή / και ερευνητικής σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς της ψυχολογίας (δουλεύοντας ως βοηθός έρευνας, για παράδειγμα, ή με τις σπουδές τους για ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό), ή απλά να εκμεταλλευτούν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που έχετε μάθει για την πορεία σας για να ακολουθήσει μια καριέρα έξω από την ψυχολογία.

προσόντα ψυχολογίας τείνουν να είναι πολύ δημοφιλής με όλους τους εργοδότες, επειδή απαιτούν την ικανότητα να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε δύο προφορική ή γραπτή μορφή (μέσω της λεκτικής παρουσίασης και τη συγγραφή δοκιμίων και εκθέσεις), μια δυνατότητα για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου και καλά ανεπτυγμένη αριθμητικές δεξιότητες . Αυτό όλα τα μέσα θα πρέπει να είναι πολύ καλή θέση για να επωφεληθούμε από άλλες ευκαιρίες απασχόλησης των αποφοίτων σε διάφορους τομείς, όπως το μάρκετινγκ, τη δημοσιογραφία, το ανθρώπινο δυναμικό, την αστυνόμευση και τη διδασκαλία. ενδέχεται να απαιτείται περαιτέρω μελέτη ή κατάρτισης για ορισμένα από αυτούς τους ρόλους.

Οι τίτλοι των θέσεων εργασίας κάτω δίνουν μια ένδειξη της σταδιοδρομίας οι πρόσφατες αποφοίτους ψυχολογίας μας επιδίωξη: *

 • Διαφήμιση και Μάρκετινγκ
 • βοηθός Ψυχολόγος
 • Υπεύθυνη Επικοινωνίας
 • Υγειονομική περίθαλψη Βοηθός
 • Βοηθός μάρκετινγκ
 • Βοηθός Ψυχικής Υγείας Υποστήριξη
 • Αξιωματικός φυλακής
 • Ανάκτηση των εργαζομένων Υποστήριξη
 • Σύμβουλος πρόσληψης
 • Λογοθεραπείας Βοηθός
 • Βοηθός διδασκαλίας
 • Εκπαιδευόμενος Ψυχολογική Ευεξία Practitioner.
 • Τελευταία DLHE προπτυχιακών αποτελέσματα της έρευνας 2011-12 - 2014-15.

Υπάρχουν ευκαιρίες για να αναπτύξουν δεσμούς με τις σχετικές οργανώσεις και τους πιθανούς εργοδότες, αν αναλάβει την πορεία σάντουιτς τέσσερα χρόνια ή μέσω της προαιρετικής μονάδας Ψυχολογία Πρακτική με βάση την εργασία κατά το τελευταίο έτος του μαθήματος.

Ομάδα για την απασχολησιμότητα

Καριέρα και την απασχολησιμότητα συμβουλές είναι διαθέσιμες σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές μας και παρέχεται από μια ομάδα που υπόκεινται ειδικοί στο Τμήμα Ψυχολογίας και Απασχολησιμότητας ομάδας του Πανεπιστημίου.

Ψυχολογία είναι πολύ περήφανοι για τους αποφοίτους της και τις επιτυχίες τους. Είμαστε πολύ Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αποφοιτήσουν για να επιλέξει την καριέρα σας να είναι στην ψυχολογία ή πέρα.

100% του BSc (Hons) φοιτητές Ψυχολογίας σάντουιτς πάει για να εργαστούν ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών. (Τελευταία προπτυχιακών έρευνα DLHE αποτέλεσμα 2014-15)

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

Για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2018 θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Τρία χρόνια πλήρους απασχόλησης

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Τέσσερα χρόνια τοποθέτησης

 • A-επίπεδα - ΒΒΒ? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DDM? ή
 • 120 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται σε κάθε περίπτωση χωριστά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχτούμε αιτήσεις από ώριμους φοιτητές και φοιτητές με προσόντα πρόσβασης ή πολλούς άλλους τύπους τυπικών και μη τυποποιημένων προσόντων για τους οποίους μπορούμε να υπολογίσουμε τους βαθμούς UCAS. Μη τυποποιημένων οι αιτούντες μπορούν να κληθούν σε συνέντευξη.

Σημειώστε ότι πριν από τη συνεργασία με τους νέους ή τους ευάλωτους πληθυσμούς, θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος για την αποκάλυψη και την απαγόρευση της υπηρεσίας (γνωστός ως γνωστοποίηση του ποινικού μητρώου), αλλά δεν απαιτείται για εισαγωγή στην κοινωνιολογία της BSc (Hons).

Διεθνής

Δεχόμαστε προσόντα από τα σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στην προπτυχιακές τους σπουδές μας. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2018 θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Τρία χρόνια πλήρους απασχόλησης

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Τέσσερα χρόνια τοποθέτησης

 • A-επίπεδα - ΒΒΒ? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DDM? ή
 • 120 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Εμείς συνήθως ζητούν μια δοκιμή IELTS και αποδεχόμαστε κάποιες εναλλακτικές εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη