Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει την ιδανική βάση για μια καριέρα στον κλάδο των κατασκευών. Ως επιθεωρητής ποσότητα, θα παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων των δαπανών και συμβουλές σύμβασης, την πρόβλεψη του κόστους, τη μέτρηση και τον έλεγχο του κόστους. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση των κατασκευαστικών έργων από την έναρξη έως την ολοκλήρωση. Αυτό θα σας δώσει μια εξαιρετική βάση για την εξέλιξη σε διευθυντικές θέσεις σε όλη τη βιομηχανία.

Ποσότητα Τοπογράφων απαιτεί τεχνικές, οικονομικές, νομικές και διαχειριστικές ικανότητες. Το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία. Κατά τα έτη 1 και 2, θα συνεργαστεί στενά σε έργα με συμφοιτητές από το κτίριο Τοπογράφων, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των κατασκευών, καθώς και τα προγράμματα διαχείρισης της περιουσίας.

Το πανεπιστήμιο επενδύει £ 76 εκατομμύρια σε ένα νέο κτίριο για να στεγάσει τη βιβλιοθήκη πανεπιστημιούπολη, τηλεοπτικά στούντιο και διευκολύνσεις για ακαδημαϊκή κλάδους, συμπεριλαμβανομένων της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και της κατασκευής. Stockwell Street βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Greenwich Campus και το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να παραδοθεί εκεί από το 2014.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι: - Να αναπτύξουν τις γνώσεις σας της διαχείρισης, δίκαιο και οικονομία στην κατασκευή και την περιουσία βιομηχανίες - Να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες, τεχνικές και ικανότητες που απαιτούνται για να επιθεωρητή ποσότητα - Να αναπτύξει την ικανότητά σας να λύσει τα προβλήματα των κατασκευών .

Παρουσία

  • 3 χρόνια με πλήρη απασχόληση - 4 ετών σάντουιτς - 5 χρόνια με μερική απασχόληση

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν: 260 UCAS σημεία συν τουλάχιστον τρεις εξετάσεις GCSE βαθμό C ή παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων αγγλικά και μαθηματικά) ή ισοδύναμα προσόντα.

Εκτίμηση

Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω εξετάσεων και των μαθημάτων.

Επαγγελματική αναγνώριση

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια διαδρομή για την ένταξη του Chartered Institute of Building (CIOB). Προκειμένου να επιτευχθεί MRICS κατάσταση, είναι αναγκαίο να προβεί σε διαπιστευμένο MSc μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω προγράμματος.

Επιλογές σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις ευκαιρίες στον ιδιωτικό τομέα, με τους εργολάβους, προγραμματιστές, οικοδομικοί συνεταιρισμοί και την τοπική και την κεντρική κυβέρνηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη